Budapest legjobb áron elérhető ikerházai!

150 000 000 Ft
Budapest IV. kerület Székesdűlő
1 hete, 5 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12389602
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 6
  • Alapterület (m²): 147
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Budapest Legjobb áron elérhető Ikerházai!

Minden igényt kielégítő, modern családi otthonra vágyik?

A CSOK + igénybevételével jelentős kedvezménnyel vásárolhatja meg új otthonát a Hortenzia Villaparkban!

Újpest fejlődő részén új építésű 147 m2-es ikerházakat kínálunk eladásra, amelyek prémium minőségben a mai kor elvárásainak megfelelően, családias környezettel és egy csipetnyi luxussal fűszerezve épülnek.

Változatlan rezsiköltségek! A ház fűtéséről-hűtéséről a legkorszerűbb levegős hőszivattyú rendszer gondoskodik, padlófűtéssel és mennyezethűtéssel, extra alacsony energiaigénnyel, H tarifával!
Napelemes rendszer kiépítésére igény esetén van lehetőség!

Az építkezés elindult, jelenlegi készültsége 80%. Az első ütemből,már csak egy ingatlan elérhető!

2024. III. negyedévében kerülnek átadásra az első házak a Hortenzia Villaparkban, a terület elrendezése a gondos tervezési programnak köszönhetően, és adottságainak megfelelően, élhető és igazán kiváló családias elrendezésben lettek megtervezve.


A várostól elérhető távolságban lévő környék és infrastruktúrája folyamatosan fejlődik, jó feltételű közlekedéssel rendelkezik.
A 6400 m2-es telken összesen 7 épület és 14 ikerház kerül kialakításra. Ingatlanonként két szeparált 3 szintes saját kerttel és garázzsal, tetőterasszal, erkélyekkel kialakított ikerházak kerülnek megvalósításra.
Az otthonok elrendezésében, alaprajzaiban is a tervező minden apró részletre figyelt, így megvédve a lakásokat elfoglaló családok intim szféráját, de közben és nem utolsó sorban a luxus kivitelhez tartozó műszaki és esztétikai tartalmakat is.

Az ikerházak (lakások) földszintből, emeletből és tetőteraszból állnak. Változó méretű 190-400 m2-es kerttel, amerikai konyhás étkezős nappalival, minimum 4 szobával, dupla komforttal, két erkéllyel és három terasszal kerülnek kivitelezésre.


A földszinti részen 68,76 nm-es légtérben található az amerikai konyhás étkezős nappali és a dolgozószoba, valamint a zuhanyzós fürdőszoba és a vendég WC, a gépészeti tér, és a garázs.

földszint:
nappali +konyha +étkező: 35,7 m2
dolgozó szoba:6,69 m2
előtér:4,42 m2
fürdőszoba, WC (zuhanyzós):2,4 m2
WC: 1,35 m2
garázs: 16,6 m2
terasz: 12,72 m2

Emeleten található helyiségek és méretek:
szoba: 12,8 m2
szoba: 8,95 m2
szoba: 11,1 m2
szoba: 12,03 m2
zuhany, WC: 3,75 m2
fürdőszoba: 4,31 m2
közlekedő: 8,88 m2
gardrób: 2,62 m2
terasz: 9,67 m2
erkély: 3,26 m2
erkély: 3,26 m2

A tetőterasz méretét tekintve 68,78 m2-es a burkolata járólap (igény szerint műfű), itt kerül elhelyezésre a kikapcsolódást fokozó tölgyfából készült szauna, és a kellemes hangulatot adó jakuzzi is.

Burkolatok tekintetében a földszinten konyha, étkező, nappali kerámialappal burkoltak a szobák laminált parkettával a hideg helyiségekben gersslap került a padlózatra.
Amennyiben választásának nem megfelelő az általunk kínált burkolat, vagy bármely műszaki tartalom akkor az igény szerint változtatható, alakítható értékegyeztetés mellett.
A látványtervek csak illusztrációk, a végleges befejezés a műszaki tartalom alapján történik Vevői egyeztetés után.

Közlekedés, Infrastruktúra:

Az M0-autópálya közelsége, megkönnyíti a közlekedésünket, ezen felül a BKK busz járataival a város minden pontja könnyedén elérhető.
A közelben számos bevásárlási, kulturális és sportolási lehetőség van, hiszen a kertvárosi élet kedvelői eszmei lakhelye, itt minden korosztály megtalálja az ízlésének megfelelő kikapcsolódási lehetőséget.

Finanszírozás:

Az ingatlanra vonatkozó hirdetési ár egy magasabb színvonalú kivitelezést jelent, amelynek teljes befejezési költsége a műszaki specifikációk alapján 25 millió forintot tesz ki. Ezenfelül a garázs vételára 7 millió forintért, amit az adásvételi szerződésben külön kerül rögzítésre. A szauna és jakuzzi ára összen 3M Ft.

Pénzintézeti hitel segítségével is megvásárolhatók az ingatlanok, amelyben díjmentesen állunk rendelkezésre, profi pénzügyi és hitel szakértőnk segítségével. Zöld hitel, kamattámogatott hitel és CSOK is igénybe vehető.


Műszaki:
Okos rendszerek kialakítása a mai legkorszerűbb műszaki berendezésekkel.
Teljes műszaki dokumentáció rendelkezésünkre áll, komoly érdeklődés estén átadható, átbeszélhető.

- H tarifás áramellátás
- okos otthon
- levegő-víz hőszivattyú rendszer
- mennyezet hűtés és padlófűtés
- igény esetén napelem-rendszer kialakítása

Hőellátás:
A fűtést Levegő-Víz hőszivattyús rendszer biztosítja. A meleg vizet beépített HMV 300l-es tartály biztosítja.


Hűtés-Fűtés:
Az épület hűtését mennyezet hűtéssel és fűtéssel, a fűtését padlófűtéssel biztosítjuk.

Otthon, nyugalom, nagy terek, kertváros nyaraló hangulattal, remek alaprajzzal, sok extrával, ha ilyet keres saját magának és családjának, akkor segítünk benne, hogy az álomotthonok egyike az Öné legyen.

A(z) TOP3 ingatlan weboldalaopen_in_new

Kapcsolat a hirdetővel
  • Paczok Renáta

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest IV. kerület

Székesdűlő


Hasonló hirdetések

  • Eladó lakás, Budapest 4. ker.
    Budapest IV. kerület
    Újpesten, a Rózsa utcában eladó egy V.emeleti, panorámás, 1+2 félszobás, világos ingatlan!A konyha ablakos, világos. Az épület panelprogramban felújitott, a közös költség 10.175.-Ft/hó. irányár 45900000 Ft Megtekintés után - ha tetszik - tegyen rá mi...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest IV. kerület
    1 napja, 6 órája
    45 900 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 4. ker.
    Budapest IV. kerület
    NAGYSZERŰ ELOSZTÁSÚ, FELÚJÍTOTT LAKÁS ÚJPEST-KÖZPONTBAN!!Eladó 38nm-es (+galéria), földszinti, világos, tégla építésű, galériás szoba+nagy étkező-konyhás lakás.Az ablakos konyha méretéből adódóan még egy szoba kialakítása lehetséges.Az ingatlan felúj...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest IV. kerület
    1 napja, 6 órája
    38 500 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 4. ker.
    Budapest IV. kerület, Galopp utca
    Galopp utcában eladó egy 77 nm-es 1+2 szobás IV. emeleti erkélyes lakás! A lakás felújítása során kiemelt figyelmet fordítottak a részletekre, a vintage hangulat megteremtése mellett a modern kényelemre is. Fűtése távfűtés egyedi mérővel mely lehetőv...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest IV. kerület
    1 napja, 7 órája
    68 500 000 Ft
  • Eladó lakás Budapest 4. ker., Újpest
    Budapest IV. kerület
    Modern Otthon Újpest Szívében: Kényelem és Stílus egyben az újpesti lakásban! Ez a gyönyörű ingatlan ideális választás azoknak, akik egy kényelmes és modern otthont keresnek a városrész szívében. Újpest-központtól mindössze pár perc sétára található....
    • Eladó ház, Lakás - Budapest IV. kerület
    1 napja, 7 órája
    62 900 000 Ft
  • Eladó lakás Budapest 4. ker., Újpest
    Budapest IV. kerület
    Fiatalok Álmai Otthona Újpesten: Modern, Stílusos, Kényelmes! Álmaid otthonát keresed? Fedezd fel Újpest gyöngyszemét, a Metrodom lakópark egyik lakását! Ez a modern,ingatlan tökéletes választás egyedülállóknak és fiatal pároknak, akik egy igazán kül...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest IV. kerület
    1 napja, 7 órája
    46 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Paczok Renáta

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest IV. kerület

Székesdűlő