Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó 71 nm-es panel lakás Budapest IV. kerület Újpest

48 900 000 Ft
Budapest IV. kerület Újpest
1 éve, 3 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10219450
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 71
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Megvételre kínálok a IV. kerületben Újpest központban egy 71 nm 2+ 1 fél szobás+ étkezős erkélyes panellakást.

A belváros forgalmától távol mégis jó közlekedése révén ideális választás ez a 10 emeletes panelház 7. emeletén elhelyezkedő lakás. A közös költség 19.000, - ft, fűtése egyedi mérőórás.

Az ingatlanba lépve tágas előszoba fogad minket, balkéz felől az első ajtó a gardrób. Egyenesen tovább haladva, balra a második ajtó a kádas fürdőszoba, mellette külön helységben a mellékhelység. Tovább egyenesen a konyha (5.45 nm). A wc-vel szemben az étkezőt találjuk (8.92 nm) innen nyílnak a szobák. Az étkezőben állva jobb oldalon 16.41 nm szoba itt található az erkély is. Szemben egy 8.81 nm, balra pedig egy 18.07 nm tágas szoba található.
Az ingatlan nagyrésze hidegburkolatot kapott, három szoba és az étkező faparkettás. Az új műanyag nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. A lépcsőház kamerával felszerelt, a lift is.

Finanszírozás:
Nem tehermentes, pénzintézet segítségével megvásárolható, amelyben irodánk készséggel áll a rendelkezésére díjmentesen.

Környék:
Csendes, nyugodt környék mégis számos vendéglátóhely gyorsan elérhető a környéken, ha kikapcsolódni vágynánk! Ha pedig sportolásra adnánk a fejünket van több konditerem, szabadtéri futópálya a Semsey Parkban mind sétatávra. Közelben van számos bevásárlási lehetőség is Lidl, Spar, Rossmann, Tesco, vagy az Újpesti Piac. Ha pedig Ügyet intéznénk 4perc sétára megtalálható az Újpesti Kormányablak. A sarkon van Bank, patika, számos bölcsőde, óvoda, iskola. Rendezvényházban számos program vár minket egész évben, kicsinek és nagyoknak is.

Közlekedés:
Nem fizető övezet, de ha nem szeretjük az utcán altani autónkat a környéken több helyen is tudunk bérelni, Illetve őrzött parkolók is vannak pár percre.
Újpest Központ M3 metró megálló 2percre, ahonnan el tudjuk érni 12-14 villamost, 30-30A-104,196,196A,204 autóbuszok, éjszakai járatok is itt állnak meg 914,950.
Ha pedig Újpest Városkapu metró megálló felé indulunk, ami szintén 5 percre van a Lidl mellet, a távolsági buszokra is fel tudunk szállni, vagy átbiciklizni a Rómaira a vasúti összekötő mentén.



Hivatkozási szám: 3127_6541

Kapcsolat a hirdetővel
  • Várady Kriszta

  • +367032-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest IV. kerület

Újpest


Hasonló hirdetések

  • Eladó 123 m2-es panellakás Budapest IV. kerület, Szilas Park mellett
    Budapest IV. kerület, Szilas Park mellett
    Káposztásmegyer déli részén, a Szilas parktól mindössze pár perc sétára belső 3 szintes lakás ELADÓ. Az első szint még a panel épülethez tartozik, erre épült az 5 méter belmagasságú penthouse rész téglából. A lakást fényes nyitott terek és különleges...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest IV. kerület
    1 napja
    94 000 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 4. ker.
    Budapest IV. kerület, Szíjgyártó utca
    GYÖNYÖRŰ LAKÁS KÁPOSZTÁSMEGYEREN!Eladó 64nm-es, 3 szobás (nappali+2 hálószoba), 4.emeleti lakás közel 9nm-es erkéllyel. Az ingatlan 3 évvel ezelőtt teljes felújításon esett át, a konyha pedig 1 évvel ezelőtt volt cserélve, így teljesen újszerű állapo...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest IV. kerület
    1 napja, 14 órája
    61 900 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 4. ker.
    Budapest IV. kerület, Külső Szilágyi út
    ELADÓ, KÁPOSZTÁSMEGYEREN egy 1. emeleti, 36 nm-es nagy, világos nappalis 1+1 szobás lakás.A társasházban NINCS lift, 4 emeletes sátortetős, rendezett, zárt lépcsőházas.Elrendezése: A bejárati ajtón belépve egy előszoba majd egy kis konyha vár minket,...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest IV. kerület
    1 napja, 14 órája
    36 500 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 4. ker.
    Budapest IV. kerület
    VALÓSÍTSA MEG SAJÁT ÍZLÉSE SZERINT ÚJ OTTHONÁT!Budapest IV. kerületében, Újpest központhoz közel eladó 71 m2-es remek felújítási alapot biztosító földszinti lakás!Kialakításra került nappali + 2 szoba, konyha, jelenleg gardróbként funkcionáló tároló,...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest IV. kerület
    1 napja, 14 órája
    50 000 000 Ft
  • Eladó ház, Budapest 4. ker.
    Budapest IV. kerület, Illek Vince utca
    Kiváló lehetőség befektetőknek Újpest kertvárosi részén! A ház kb. 1960-ban épült, 10 éve felújításon esett át. Vezetékek, nyílászárók cseréje,fűtés korszerűsítése, és a ház szigetelése, tető átgerendázása történt meg.Családi ház (51 m2), iroda (45 m...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest IV. kerület
    1 napja, 14 órája
    210 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Várady Kriszta

  • +367032-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest IV. kerület

Újpest