+ Ingyenes hirdetés feladása

Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó Lakás, Budapest 4. ker. - Budapest IV. kerület, Izzó lakótelep


Hasonló hirdetések

Leírás
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 56
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
***** Újpesten téglaépítésú lakás eladó ******

Eladó az OTP Ingatlanpont kínálatában, Újpesten kertvárosias környezetben, az Izzó lakótelepen első emeleti lakás. A ház 4 emeletes, felújított, csendes lakóközösséggel, megtakarítással bír. A lakás D-Nyi fekvésének köszönhetően nagyon világos, körbejárja a nap. Az ingatlan jó állapotú, akár azonnal költözhető, igény szerint a nagyobbik szobából egy hall is kialakítható étkezőnek, így 2 külön bejáratú szoba+hallos lakássá varázsolhatjuk. A szobák melegét gáz konvektor, a konyhát és a fürdőt fali melegítők fűtik, a melegvizet átfolyós vizmelegítő biztosítja.

Néhány éve történt felújítás során új biztonsági ajtót, új műanyag nyílászárókat, nagyrészben elektromos vezetékeket, padló és fali burkolatokat cseréltek.

A közelben több busz megállója, gyógyszertár, bevásárlási lehetőség, iskola pár perc sétányira elérhető.

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését vagy további kérdése merülne fel, illetve megtekintené az ingatlant, kérem írjon vagy hívjon akár hétvégén is!
Valamint pénzügyi szolgáltatásokkal, szakszerű hitelügyintézéssel és tanácsadással, ügyvédi szolgáltatással állunk rendelkezésére.

Referencia szám: M[------]

Hivatkozási szám: [------]
Elhelyezkedés
Budapest IV. kerület

Izzó lakótelep


 
Elhelyezkedés
Budapest IV. kerület

Izzó lakótelep