Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Haina HB6367 LI-Ion Akkus Fúrógép 24V 169-részes 2-akkumulátoros

15 490 Ft
Budapest IV. kerület
11 hónapja, 3 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10527148
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egészség, Szépség
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Haina
Akkus Fúrógép
169db kiegészítővel
24V
2db akkumulátorral
Kofferes
LED-Lámpával
Teljesen új, bontatlan dobozban
15490 Ft


Termékkód: HB6367

Rendelés leadás.: Weboldalon keresztül lehetséges
Ügyfélszolgálat.: +3630/900-27-28
E-mail címünk: info@szerszamx.hu
.
Kényelmesen, regisztráció nélkül rendelje meg webáruházunkból utánvéttel. Akkor fizeti, amikor megkapja a csomagot!
Rendeléshez szükséges.: Név, Cím, Telefonszám, E-Mail
.
Ugrás a termékhez: https://szerszamx.hu/haina-hb6367-li-ion-akkus-furogep-24v-169-reszes-2-akkumulatoros-haina-24v-169-reszes-2-akkumulator-lithium-ion-akkus-furo-kiegeszitok-kofferrel-led-vilagitas-24v-st-cd24-169-akkus-akus-akkusfuro-furogep-akumulatoros-li-ion-uj-24v-cordless-drill-lithium-i?keyword=HB6367?p_id=12238036

.
Webáruházunkba a tegye kosárba a kívánt terméket és rendelje meg biztonságosan!
Áruházunkban a kereső mezőbe írja be a termékkódot vagy a termék nevét és megtalálja a kívánt terméket
.
SzerszámX Barkács webáruház. Célszerszámok, Hegesztéstechnika, Kertigépek, Műhelyberendezések, Iparigépek, minden, ami szerszám és barkács, nálunk megtalálható.
.
https://szerszamx.hu?p_id=12238036
.
Hiba bejelntés, panaszkezelés ügyintézése érdekében kérjük itt keressen bennünket.:
Ügyfélszolgálat.: +3630/900-27-28
E-mail címünk: info@szerszamx.hu
.
Az árváltozás jogát fenntartjuk! A feltüntetett áraink bruttó, forintban értendő árak!
.
Kövessen bennünket Facebook oldalunk: https://facebook.com/szerszamx
.


Kofferrel: Van
LED Világítás: Van
2 üzemmódban: Van
Nagy teherbírású: Természetesen
2 akkumulátorok a dobozban:
Névleges felvett teljesítmény: 35W
Névleges leadott teljesítmény: 300W
Fordulatszám: 0-350/min és 0-1350/min
Akkumulátor: Lithium
Tokmány maximális befogómérete: 10mm
Tokmány típusa: Gyors tokmány
Tömege: 1,2 kg
Védelmi osztály: II
Feszültség: 24V
Haina 24V MAX fúró és otthoni szerszámkészlet
169 db prémium tartozék csomagolva, a készlet különböző alkalmakkor alkalmazható. Pisztoly markolata és kompakt mérete lehetővé teszi, hogy a fúrót a legkényelmetlenebb helyzetekbe irányítsa simán, ugyanakkor beépített LED-el is rendelkezik, amely láthatóságot nyújt sötét vagy zárt térben.
Stabil tároló tok
Az eszközök és kiegészítők egy erős fúvószerszámos tokban kaphatók, így szerszámai biztonságban vannak, biztonságban vannak és készen állnak, amikor szükségük van rá. A kompakt méret szorosan illeszkedik a pótgarázsba vagy a fészerbe vagy akár egy autó csomagtartójába / csomagtartójába
Biztonságban tartja az eszközöket
Tartsa minden eszközét egy helyen
Bármely kis helyre elfér
16,8 V-os lítium-ion fúrógép
Konfiguráljon két lítium-ion akkumulátort
Otthon, garázs, kert és műhelyben és környékén végzett feladatokhoz, beleértve a puha erdő és műanyag fúrását, a bútorok összerakását, a világítótest beállítását / cseréjét, a háztartási elektromos készülék kinyitását javításokhoz és még sok mást!
Akár 1350r / perc nyomaték a csavarhúzások széles skálájához, valamint puhafa és műanyag fúrási feladatokhoz
18+ 1 Nyomaték pozíciók
10 mm-es kulcs nélküli tokmány a gyors és egyszerű bitcseréhez
1300mAh akkumulátor
Hosszú orrfogó
A szénacél edzett és edzett
Az állkapcsok és a vágóélek indukciósan edzettek
Nagy teherbírású kéttónusú puha fogantyú csúszásgátlóval
Beállítások, Auto Chuck, További lehetőségek a munkához
Ez a 18 állású nyomatékválasztó minimalizálja a túlhajtás vagy a csavarok pattanásának valószínűségét. A 3/8 kulcs nélküli automatikus tokmány másodpercek alatt rögzíti a csavarokat, nem kell aggódnia, hogy a csavarok meglazulnak munka közben. Könnyedén finomhangolhatja a fúró működését az alapvető feladatokra, a bútorok összeszerelésétől kezdve a falon lévő furatokig, megkönnyítve ezzel munkáját, hogy a fúrót az anyaghoz igazítsa.
Többméretű fúrógép
Fúrjon lyukakat a fába és a műanyagokba a barkácsolási projektek, valamint a díszítési feladatok elvégzéséhez. A bitek a bútorokon, gépeken, szerelvényeken és szerelvényeken található kötőelemek leggyakoribb méretei. Fúróval vagy bit meghajtóval egyaránt használható
Könnyű és ergonomikus kialakítás
Az elektromos kéziszerszámok nagy igénybevevői szintén konzultálnak velünk, hogy megtaláljanak egy praktikus eszközt, amellyel gyors javítási vagy fúrási munkákat végezhetnek anélkül, hogy óriási elektromos szerszámot kellene elővenniük. Ebben az esetben egy könnyű, mindössze 1,8 fontos ergonómikus kialakítású gép jó alternatívát jelent. Ki ne részesítené előnyben a könnyebb szerszámot, amíg jól végzi a munkát?
2 x 24V 1300mAh elem
Az akkus csavarhúzó 2db 1300mAh lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, így korlátozás nélkül mindig használatra kész.
1000 töltési ciklus , 1 órás gyors akkumulátor-feltöltés lehetővé teszi a gyors, teljes feltöltést, folyamatosan futtatva a fúrót. , Ez a készlet egy gyorstöltőhöz érkezik, amely lenyűgöző 45 perc alatt feltölti az üres akkumulátort.
2 változó sebesség a precíz munkavégzéshez
Finomabb asztalos és javítási feladatokhoz válassza ezt a fúrót, amely 2 fokozatú kapcsolóval és egy kapcsolóval van felszerelve a 0 és 1350 fordulat / perc közötti fordulatszám szabályozására.
Csináljon többet, mint a szokásos csavarozás, kicsit több befektetéssel.
Előre és hátramenet vezérlés
Az F / R kar könnyen szabályozza a fúrás irányát, lehetővé teszi a csavarok gyors rögzítését vagy eltávolítását. Ez egy nyomógomb, amelynek mindkét oldalán megfelelő nyilak vannak, és jelzik az irány beállítását.
Ha a kapcsolót középállásba állítja, a biztonság kedvéért rögzíti a szerszámot.
Javításokat hajtottunk végre az első hibás Eu csatlakozón. Tehát ne aggódjon, ez a tökéletes idősebb készlet otthoni javításhoz. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, forduljon hozzánk először.
Barkácsszerszámok : A precíziós csavarhúzók a háztartási gépek és az elektronika kisebb rögzítőelemei, a teljes méretű csavarhúzók és a bit meghajtó fogantyúi, amikor csak kézi érintésre van szükség, kalapács, fogó, szalag és dobozvágó egy univerzális készlethez általános barkácsolás. A szerszámokat acélötvözetből gyártják, krómozottan ellenállnak a korróziónak, csúszásgátló, kényelmes fogantyúval. Az eszközök biztonságosan vannak elhelyezve egy erős tokban, amely biztonságban, tisztán, rendezetten és könnyen megtalálhatóan tartja őket.
Elektromos szerszámok kombinált készlet 24 V-os akkus fúróval : 18 1 Nyomaték beállítása , 18 pozícióban állítható nyomaték-tengelykapcsoló csavarozáshoz és 1 helyzet fához, fémhez, műanyaghoz stb. A fúrás maximális kapacitása fa esetében 22 mm (7/8 ""), acél esetében 10 mm (3/8 ""). Változható sebességkapcsoló állítsa be a sebességet a ravasz nyomásának mértékével; 2 fokozatú opció, maximális nyomatékkal 247 in-lbs a fúrási / haladási sebesség nagy (0-1300 / perc) vagy alacsony (0-350 / perc) fordulatszámához. 90 napos garancia.
Újratölthető akkumulátor : Az 1300mAh újratölthető Ni-Cad akkumulátor 3–5 óra alatt töltődik fel (a töltőt is tartalmazza), és számos töltési és kisütési ciklusra képes. 60 percig tart, amíg teljesen feltöltődik, és ciklusának élettartama meghaladja a 250-szeresét. Ez az akkumulátor akár 8 Nm előre haladást biztosít. A puha gumifogantyú kényelmes tapadást biztosít, a beépített fényes LED-fény pedig jobb élményt nyújt sötét területeken.
Minőségi garancia : 1db 24V akkus fúró , 6db fúrófej, 10db meghajtófej, 2db lapos fejű precíziós csavarhúzó , 2db Phillips fej precíziós csavarhúzó , 1db mérőszalag , 1db tűs orrfogó , 1db lapos orrfogó, SAE Hex kulcs , Csavarhúzó készlet , 1db Fűrész , 1db szigetelő szalag , 1db Digitális toll , 1db Hasznos kés hand Kéziszerszámaink szilárdságért kovácsoltak, krómozottak, hogy ellenálljanak a korróziónak, és normál használat során egy életen át kitartanak.



Suitcase: Yes
LED Lighting: Yes
In 2 modes: Yes
Heavy duty: Of course
2 batteries in the box:
Rated power consumption: 35W
Rated output power: 300W
Speed: 0-350 / min and 0-1350 / min
Battery: Lithium
Maximum chuck size: 10mm
Chuck type: Quick chuck
Weight: 1.2 kg
Protection class: II
Voltage: 24V
Haina 24V MAX Drill & Home Tool Kit
Packed 169 pcs premium accessories, the kit is applicable in different occasions. Its pistol-grip and compact size allow you to maneuver the drill into the most awkward of positions smoothly yet also accommodates a built-in LED giving you visibility in dark or confined spaces.
Sturdy Storage Case
Tools and accessories come in a strong blow-mold case the keeps your tools safe, secure and ready for when you need them. A compact size fits snugly into spare garage or shed space or even the boot/ trunk of a car
Keeps tools secure
Keep all your tools in one place
Fits into any small space
16.8V Lithium-ion Drill Driver
Configure Two Lithium-ion Rechargeable Batteries
For tasks in and around the home, garage, garden and workshop including drilling in so Ft woods and plastic, putting furniture together, adjusting/ replacing a light fitting, opening up a household electric device for repairs and more!
Up to 1350r/min of torque for a range of power screwdriving plus so Ftwood and plastics drilling tasks
18+ 1 Torque positions
10mm Keyless chuck for quick and easy bit changing
1300mAh battery
Long Nose Pliers
Carbon steel hardened and tempered
The jaws and cutting edges are induction hardened
Heavy duty two-tone so Ft grip handles with slip guards
Settings, Auto Chuck, More Options for Work
This 18-position torque selector features minimizing the likelihood of overdriving or snapping screws. 3/8 Keyless Auto Chuck helps to fasten screws in seconds, no worry of screws loosens while at work. You can easily fine-tune the drill’s operation for basic tasks, from furniture assembly to boring holes into the wall, making your job easier to tailor the drill to the materials you’ll be working with.
Multi-Size Drill
Drill holes into wood and plastics for DIY projects as well as decorating tasks. Bits are the most common sizes for a range of fasteners found on furniture, machinery, fixtures and fittings. For use with both drill or bit driver
Lightweight and Ergonomic Design
Heavy-duty users of power tools also consulting us to find a handy tool they can operate to do quick repair or drilling work without having to take out a giant power tool. This is where a machine with a lightweight- only 1.8 lbs.-ergonomically design options makes a good alternative. Who does not prefer a lighter tool as long as it does the job well?
2 x 24V 1300mAh Batteries
Cordless screw driver comes with 2pcs 1300mAh Lithium-ion battery makes it always ready to use without restriction.
1000 Charge Cycle,1 hour fast charging the battery allows a fast full charge keeps the power drill constantly running,This kit comes to a rapid charger, which tops off an empty battery in an impressive 45 minutes.
2-Variable Speed for Precise Work
For more refined carpentry and repair tasks, choose this drill equipped with a 2-variable speed switch and a trigger to control the speed from 0 to 1350 rpm.
Do more than regular screwing with a bit more investment.
Forward and Reverse Control
The F/R lever easily controls the direction of drilling, enables quickly secure or remove screws. It is a push button with corresponding arrows on each side, indicating the direction setting.
By setting the switch in the center position, it will lock the tool for safety.
The charger of the product is a US-Standard Charger. We have made corrections for the first wrong Eu Plug. So don’t worry,this is the perfect senior kit for home repairs. If you have any question, please feel free to contact us at the first time.
DIY Hand Tools:The precision screwdrivers are for smaller fasteners on home appliances and electronics, the full size screwdrivers and bit driver handle when only a manual touch is needed, a hammer, pliers, tape, and box cutter for an all-purpose set for general DIY. Tools are manufactured from steel alloy, chrome plated to resist corrosion, with non-slip comfort grip handles. Tools are securely housed in a sturdy case that keeps them safe, clean, organized and easy to find.
Power Tools Combo Kit With 24V Cordless Drill:18 1 Torque Setting,18 position adjustable torque clutch for screw driving and 1 position for drilling into wood,metal, plastic,etc. Max drilling capacity is 22mm(7/8"") for wood, 10mm(3/8"") for steel.Variable Speed Switch adjust speed by the amount of trigger depression; 2-Gear-option with max torque 247 in-lbs for high (0-1300rpm) or low (0-350rpm) speed drilling/driving speeds. 90-day warranty.
Rechargeable Battery:The1300mAh Rechargeable Ni-Cad battery charges (charger included) in 3 to 5 hours and is capable of a large number of charging and discharging cycles. it just takes you 60-min to be full charged and its cycle life is more than 250 times,This battery provides power for upto 8Nm of forward,So Ft rubber handle gives you comfortable grip feeling and build-in bright LED light creates a better experience at dark areas.
Quality Guarantee:1pcs 24V Cordless Drill,6pcs drill bits, 10pcs driver bits, 2pcs Flat Head Precision Screwdrivers,2pcs Phillips Head Precision Screwdrivers,1pcs Tape measure,1pcs Needle Nose Plier,1pcs Flat Nose Plier, SAE Hex Keys,1pcs Multi-Bit Screwdriver Set,1pcs Saw,1pcs Insulation Tape,1pcs Digital Pen,1pcs Utility Knife,Our hand tools are forged for strength, chrome plated to withstand corrosion and lasts a lifetime in normal use.

Kapcsolat a hirdetővel
  • SzerszámX

  • +363090-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest IV. kerület


Hasonló hirdetések

  • Vitaminpont.hu - a legjobb gyártók termékeivel
    Budapest IV. kerület
    VITAMINPONT.HU – A LEGJOBB GYÁRTÓK TERMÉKEIVEL Mi nem csupán a termékeket kínáljuk! Ha ellátogat a webáruházba, Ön is megtapasztalhatja milyen az ha egy áruház az Ön és családja egészségének megőrzését tekinti elsődleges feladatának. Ha személyesen v...
    • Egészség, Szépség - Budapest IV. kerület
    1 hete, 1 napja
  • COCO CHANEL No.5. PARFÜM 33ml
    Budapest IV. kerület
    Budapest, COCO CHANEL parfüm. COCO CHANEL MADEMOUSELLE. 33 ML....
    • Egészség, Szépség - Budapest IV. kerület
    1 hónapja
    5 500 Ft
  • MICHAEL KORS PARFÜM! SEXY AMBER
    Budapest IV. kerület, Budapest, Budapest
    Budapesten személyesen átvehető...
    • Egészség, Szépség - Budapest IV. kerület
    1 hónapja
    7 990 Ft
  • masszázs úlés
    Budapest IV. kerület
    7 motoros nasszázsúlés eladó....
    • Egészség, Szépség - Budapest IV. kerület
    1 hónapja, 3 hete
  • Régen frissült
    Haina HA-8013 Porlasztó Fészekmaró 17-részes MG50682
    Budapest IV. kerület
    Haina HA-8013 Profi Fészekmaró Porlasztó 17-részes Dízel Univerzális A termék teljesen új 14290Ft Termékkód: HA-8013 Rendelés leadás.: Weboldalon keresztül lehetséges Ügyfélszolgálat.: H-P; 10:00-18:30 Regisztráció nélkül is rendelhet a webáruházból,...
    • Egészség, Szépség - Budapest IV. kerület
    6 hónapja
    14 290 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • SzerszámX

  • +363090-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest IV. kerület