Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

KrafTech KT/BCHS-48iPro Mini Akkumulátoros Láncfűrész 48V 2db Akkús 3db Lánc

29 990 Ft
Budapest IV. kerület
10 hónapja, 1 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11122022
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Otthon, Bútor, Kert
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
KrafTech
Professional
iPro
KT/BCHS-48iPro
2db Akkumulátorral
48V Teljesítmény
Egykezes Mini
Láncfűrész
3db Lánc
1db Lap
2db Akkumulátor
1db Speciális töltővel
Teljesen új, bontatlan dobozban
29990Ft


Termékkód: KT/BCHS-48iPro

Rendelés leadás.: Weboldalon keresztül lehetséges
Ügyfélszolgálat.: +3630/900-27-28
E-mail címünk: info@szerszamx.hu
.
Kényelmesen, regisztráció nélkül rendelje meg webáruházunkból utánvéttel. Akkor fizeti, amikor megkapja a csomagot!
Rendeléshez szükséges.: Név, Cím, Telefonszám, E-Mail
.
Ugrás a termékhez: https://szerszamx.hu/kraftech-ktbchs-48ipro-mini-akkumulatoros-lancfuresz-48v-2db-akkus-3db-lanc-kraftech-ktbchs-48ipro-mini-akkumulatoros-lancfuresz-48v-lanc-furesz-akkus-akus-egykezes-48v-mini-cordless-chainsaw-kit-mini-chainsaw-cordless-6-inch-battery-powered-electric-chai

.
Webáruházunkba a tegye kosárba a kívánt terméket és rendelje meg biztonságosan!
Áruházunkban a kereső mezőbe írja be a termékkódot vagy a termék nevét és megtalálja a kívánt terméket
.
SzerszámX Barkács webáruház. Célszerszámok, Hegesztéstechnika, Kertigépek, Műhelyberendezések, Iparigépek, minden, ami szerszám és barkács, nálunk megtalálható.
.
https://szerszamx.hu
.
.
Hiba bejelntés, panaszkezelés ügyintézése érdekében kérjük itt keressen bennünket.:
Ügyfélszolgálat.: +3630/900-27-28
E-mail címünk: info@szerszamx.hu
.
Az árváltozás jogát fenntartjuk! A feltüntetett áraink bruttó, forintban értendő árak!
.
Kövessen bennünket Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/szerszamx
.


Erről az elemről
Nagy kapacitású akkumulátorcsomag: A KraftTech német miniláncfűrész 2 db 1500 mAh-s lítium akkumulátorral van felszerelve a cseréhez, amelyek töltés után elegendő energiát biztosítanak. Mindössze 1,5-2 óra a teljes feltöltése, és minden lítium-ion akkumulátor 40 perctől 1 óráig bírja a működést, ami sokkal hosszabb, mint a legtöbb más terméknél (általában 20 perc).
Egykezes működtetés és könnyű súly: Ez a 6 hüvelykes kézi mini láncfűrész könnyen kezelhető, körülbelül 0,8 kg (1,7 font) súlya és 14,5 hüvelyk hosszú. Hosszú használat után sem lennél fáradt, nők és idősek is könnyedén irányíthatják és használhatják.
Nagy hatékonyságú vágás: A KraftTech német miniláncfűrész nagyobb teljesítményű és tartós tisztaréz motort alkalmaz a gyors vágás érdekében. A lánc sebessége elérheti a 10 m/s-t. A kiváló minőségű lánc mélyen kioltott a sima vágás érdekében. A 4 hüvelyk átmérőjű rönk levágása mindössze 5-8 másodpercet vesz igénybe (a fajlagos érték a fa tényleges méretétől és keménységétől függően változik). A tiszta réz motor, a keménységű láncvezető és a 2×48 V-os nagy teljesítményű akkumulátor hosszabb üzemidőt és hatékony vágást biztosít a szerszámnak.
Biztonság többszörös védelemmel: A KrafTech német miniláncfűrész biztonsági előlappal van felszerelve, amely megakadályozza a fa kifröccsenését. Biztonsági reteszelő gomb található, amely megakadályozza a véletlen aktiválást, a láncfűrészt csak a biztonsági gomb és a kapcsoló egyidejű megnyomásával lehetett elindítani.
Csomagolási lista: Felszereltük a láncfűrészt. A láncfűrész kézhezvétele után elkezdheti használni, és megkímélheti a telepítési fáradságot. A csomag tartalmaz egy 6 hüvelykes mini láncfűrészt, 3 db láncot, 2 db akkumulátort, 1 töltőt és egy kézitáskát. Tökéletes ajándék lesz apának, barátoknak, férjnek, feleségnek és kertésznek.
› További termékadatok megtekintése
Erről az elemről
Tiszta rézmotoros, hatékony vágás: A továbbfejlesztett 6,3 hüvelykes lánccal és egy erőteljes, 500 W-os tisztaréz motorral (a maximális sebesség eléri a 48400 fordulat/perc) ez az akkumulátoros láncfűrész hatékonyan képes 6 másodpercen belül egy körülbelül 5 hüvelyk átmérőjű rönköt vágni. gyorsabb, mint a dugattyús fűrészek, és könnyebbek, mint a benzines fűrészek. Ezenkívül a lánc mangán acélból készült, és a kopásállósága sokkal jobb, mint más anyagoké.
Önvédelmi, nagy kapacitású akkumulátorcsomag: 48 V 2000 mAh újratölthető lítium akkumulátor támogatja az elektromos mini láncfűrészt, amely csaknem 40 percig folyamatosan működik. És ez az önvédelmi lítium-ion akkumulátor túlterhelés elleni védelemmel, túláramvédelemmel, magas hőmérséklet elleni védelemmel és rövidzárlat elleni védelemmel rendelkezik. Ezek hatékonyan védik az akkumulátort a sérülésektől és hosszabb akkumulátor-élettartamot biztosítanak.
Biztonság és kézi működtetés: Tudjuk, hogy Önnek a biztonság a legfontosabb, a Gocheer akkumulátoros mini láncfűrész biztonsági zárral van kialakítva, az elektromos láncfűrész csak a biztonsági zár és a kapcsoló egyidejű megnyomásával kezd működni. Sőt, könnyű súlya miatt egy kézzel is használható, a gumi markolat pedig nem csak csúszásmentes, de a kényelmet is javítja.
A láncfűrész egyszerű felszerelése: 1. Szerelje le a héjat és szerelje fel a vezetőlemezt, 2. szerelje fel a láncot és állítsa be a lánc feszességét, 3. szerelje fel a héjat 4. helyezze be a kézvédőt és az akkumulátort (figyelem: csak helyezze be az akkumulátort a készülék összeszerelése után). A Gocheer akkumulátoros mini láncfűrészt széles körben használják kerti metszéshez, bokrok metszéséhez, kis ágak metszéséhez, favágáshoz, ideális kertekbe, parkokba, gazdaságokba.
Amit kapsz: 1db elektromos mini láncfűrész, 2db 2000mAh akkumulátor, 3db mangán acél lánc, 1db töltő, 1db bőrönd, 1db kis csavarhúzó, 1db felhasználói kézikönyv. Ezenkívül 7db 48 órás ügyfélszolgálatot is biztosítunk, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha bármilyen kérdése van ezzel a kis láncfűrésszel kapcsolatban, minden kérdésére 48 órán belül válaszolunk, és teljes bizalommal tölti el ezt a mini láncfűrészt.

Termékleírás
Méret: 6 hüvelyk | Fehér szín
A KrafTech német miniláncfűrész 2 db 1500mAh-s lítium akkumulátorral van felszerelve a cseréhez, a lítium-ion akkumulátorok 30-60 percig bírják a folyamatos munkaidőt. Egykezes kezelés és könnyű súly: nők és idősek egyaránt könnyedén irányíthatják és használhatják. Nagy hatékonyságú vágás: A 4 hüvelyk átmérőjű rönk levágása mindössze 5-8 másodpercet vesz igénybe. Biztonsági reteszelő gomb található, amely megakadályozza a véletlen aktiválást, a láncfűrészt csak a biztonsági gomb és a kapcsoló egyidejű megnyomásával lehetett elindítani. Csomagolási lista: 1 mini láncfűrész, 3 db lánc, 2 db akkumulátor, 1 db töltő és egy divatos kézitáska. Tökéletes ajándék lesz apának, barátoknak, férjnek, feleségnek és kertésznek.



About this item
Large Capacity Battery Pack: KrafTech germany minichainsaw is equipped with 2 Pack 1500mAh lithium batteries for replacement, which provide sufficient power after charging. It only takes 1.5-2 hours to fully charge, and each Lithium-ion battery last 40 minutes to 1 hour for working, which is much longer than most other products (normally 20 minutes)
One-hand operation and light weight: This 6 inch handheld mini chainsaw is easy to operate with about 0.8kg(1.7lbs) in weight and 14.5 inch long. You would not be tired after long time using, both women and elderly person can easily control and use.
High efficiency cutting: KrafTech germany minichainsaw adopts a higher power and durable pure copper motor for fast cutting. Chain speed can reach 10m/s. The high-quality chain is deeply quenched for smooth cutting. It only take about 5-8 seconds to cut a log with a diameter of 4 inch (the specific value varies with the actual size and hardness of the wood). The pure copper motor, hardness chain guide and 2×48V high-power battery provide your tool with longer run-time and efficient cutting.
Safety with Multiple Protection: KrafTech germany minichainsaw is equipped with a safety bezel to prevent wood splashing. There is safety lock button to prevent accidental activation, the chainsaw could only be started when you pressing the safety button and the switch simultaneously.
Packaging list: We have installed the chainsaw. You can start using it once receiving the chainsaw and save the trouble of installation. The package include one 6 inch mini chainsaw, 3 pcs chain, 2 pcs Battery, 1 Charger, and one hand bag. It will be a perfect gift for Dad, Friends, Husband, Wife, and Gardener.
› See more product details
About this item
Pure Copper Motor Efficient Cutting: With upgraded 6.3-inch chain and a powerful 500W pure copper motor(maximum speed reaches 48400r/min ), this battery-powered chainsaw can effectively cut a log with a diameter of about 5 inches within 6s, Which is faster than reciprocating saws, and lighter than gasoline saws. In addition, the chain is made of manganese steel and the wear resistance is much better than other materials.
Self-Protection Large Capacity Battery Pack: 48V 2000mAh rechargeable lithium battery supports this electric mini chainsaw continuously working for almost 40 minutes. And this self-protection lithium-ion battery features overload protection, over-current protection, high-temperature protection, short-circuit protection. These can effectively protect the battery from damage and provide longer battery life.
Safety and Handheld Operation: We know safety operation is the most important concern you care about, Gocheer cordless mini chainsaw is designed with a security lock, the electric chainsaw starts working only when pressing the security lock and the switch at the same time. What's more, you can use it with one hand because of its lightweight, and the rubber grip is not only non-slip but also improve comfort.
Easy to Install the Chainsaw: 1. Disassemble the shell and install the guide plate, 2. install the chain and adjust the tightness of the chain, 3. install the shell 4. install the hand-guard and the battery (please note: only insert the battery after the device is completed assembled). Gocheer cordless mini chain saw is widely used for garden pruning, bush pruning, small branch pruning, wood cutting, ideal for gardens, parks, farms.
What You get: 1pcselectric mini chainsaw, 2pcs2000mAh battery pack, 3pcs manganese steel chains, 1pcscharger, 1pcssuitcase, 1pcs small screwdriver, 1pcsuser manual. In addition, we provide 7pcs48h customer support, please do not hesitate to contact us if you have any questions about this small chainsaw, any questions will be replied within 48 hours and give you full confidence with this mini chainsaw.

Product description
Size:6 inch | Color:White
KrafTech germany minichainsaw is equipped with 2 Pack 1500mAh lithium batteries for replacement, the Lithium-ion batteries last 30-60 minutes continuing working time. One-hand operation and light weight: both women and elderly person can easily control and use. High efficiency cutting: It only take about 5-8 seconds to cut a log with a diameter of 4 inch There is safety lock button to prevent accidental activation, the chainsaw could only be started when you press the safety button and the switch simultaneously. Packaging list:1 mini chainsaw, 3 pcs chain, 2 pcs Battery, 1 Charger, and an fashion hand bag. It will be a perfect gift for Dad, Friends, Husband, Wife, and Gardener.

Kapcsolat a hirdetővel
  • SzerszámX

  • +363090-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest IV. kerület


Hasonló hirdetések

  • Samsung Cool 'N Cool kombi hűtő
    Budapest IV. kerület
    Eladó a képeken látható jó állapotú Samsung Cool 'N Cool kombinált hűtő - felül hűtő, alul fagyasztó. Mind a készülék, mind a tartozékai (polcok, dobozok) sérülésmentesek. A készülék karbantartás (gáz feltöltés) után működő képes. Érdeklődni írá...
    • Otthon, Bútor, Kert - Budapest IV. kerület
    3 órája, 55 perce
    35 000 Ft
  • Erdélyi cserge
    Budapest IV. kerület
    Kiváló állapotban. Hosszú szőrű ágytakaró 200x150cm Kézi szövésű nem lett használva. Az összehajtás látszik a képen nem hiba....
    • Otthon, Bútor, Kert - Budapest IV. kerület
    6 napja, 4 órája
    19 000 Ft
  • Beépíthető spot állítható fehér 4 db-os szett!
    Budapest IV. kerület
    Beépíthető spot állítható, fehér, 4 db-os szett fojtóval. Komplett, szinte új....
    • Otthon, Bútor, Kert - Budapest IV. kerület
    6 napja, 4 órája
    7 000 Ft
  • Multifunkciós daraboló, szeletelő készlet.
    Budapest IV. kerület
    Egyszerűen készítheti el az egészséges salátát, levest és egyéb ételeket. Gyorsan készíthetsz vitaminokban gazdag, friss házi ételt. A hagymaaprítást nem kell végig könnyezni, hiszen ez a daraboló, szeletelő 1 másodperc alatt felaprítja a hagymát, me...
    • Otthon, Bútor, Kert - Budapest IV. kerület
    6 napja, 4 órája
    4 200 Ft
  • 60x120 cm méretű burkolatok szuper áron!
    Budapest IV. kerület, Megyeri út 7/a
    A Csempecentrumban nagy választékban tudsz vásárolni 60x120 cm burkolólapok közül. Matt, fényes felületek. Gyors szállítással. Már 7.290 Ft / m2 ártól. Ne dönts nélkülünk! www.burkolat.hu...
    • Otthon, Bútor, Kert - Budapest IV. kerület
    6 napja, 17 órája
    7 290 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • SzerszámX

  • +363090-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest IV. kerület