Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Ryodel RY/CHS-55x Benzinmotoros Láncfűrész 68köbcenti 6,2lóerő 45cm

23 490 Ft
Budapest IV. kerület
7 hónapja, 2 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11516054
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Otthon, Bútor, Kert
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Ryodel
RY/CHS-55x
Benzinmotoros
Láncfűrész
68cc
6,2LE
45cm Lánc és Lap
A termék teljesen új
23490Ft


Termékkód: RY/CHS-55x

Rendelés leadás.: Weboldalon keresztül lehetséges
Ügyfélszolgálat.: H-P; 10:00-18:30
Regisztráció nélkül is rendelhet a webáruházból, akár utánvéttel.
.
Árúházban vagy a Google kereső mezőbe írja meg a termék nevét vagy a termékkódot kívánt terméket eléréshéhez.
.
Szerszám Barkács Webáruház Célszerszámok Hegesztéstechnika Kertigépek Műhelyberendezések Iparigépek Fűkasza Bozótvágó Fűnyíró elektromos háztartási és garázs felszerelések.
.
Hiba bejelentés, panaszkezelés érdekében keressen a weboldalon található elérhetőségek egyikén.
.
Az árváltozás jogát fenntartjuk! A feltüntetett áraink bruttó, forintban értendő árak
A Ryodel RY/CHS-55x benzines láncfűrész a professzionális faiparban és a kertészeti alkalmazásokban használható. 6,8 lóerős robbanómotorja és 68 köbcentis henger térfogata lehetővé teszi a könnyed és hatékony vágást, még a legkeményebb faanyagban is. A 16 hüvelykes, azaz 45 cm-es lánc és láncvezető biztosítja a precíz vágást és a hosszú élettartamot. A Ryodel egy megbízható és népszerű márka, amely a minőségi anyagokat és a fejlett technológiát használja a termékeik elkészítésénél. A RY/CHS-55x benzines láncfűrész ideális választás azoknak, akik magas szintű teljesítményt és megbízhatóságot keresnek a faipari és kertészeti feladatokban.

A Ryodel egy vezető márka a fűrész- és kerti eszközök piacán, és a benzines láncfűrészeik tökéletesen illeszkednek a profi felhasználók igényeihez. A benzines láncfűrészek a legjobb választás, ha nagyobb teljesítményt és mozgékonyságot szeretne a munkájához.

Egy benzines láncfűrésznek nincs szüksége vezetékre, így bármilyen helyen használható, ahol szükséges. A Ryodel benzines láncfűrészei kiváló teljesítménnyel rendelkeznek, ami lehetővé teszi a nehéz fa- és bozótvágást, és az általuk nyújtott hatékonyság jelentősen megnöveli a munka hatékonyságát.

A Ryodel benzines láncfűrészei kényelmesen kezelhetők, és könnyen szervizelhetők. Az új, erős motorok és a fejlett vágószerszámok a legjobb teljesítményt biztosítják, ami lehetővé teszi a munkát a lehető legrövidebb idő alatt.

A benzines láncfűrészek rendkívül rugalmasak és alkalmasak különböző feladatokra, például a fák kivágására, a bozót nyírására, vagy a fű és az ágyások nyírására. A Ryodel benzines láncfűrészei könnyen kezelhetők és könnyen szervizelhetők, ami lehetővé teszi, hogy hosszú ideig használja őket.

Végül, ha profi szintű munkát szeretne végezni, akkor a Ryodel benzines láncfűrészek a legjobb választás. A magas teljesítmény, a kényelem és a rugalmasság miatt a Ryodel benzines láncfűrészek a legjobb választás a fa- és bozótvágáshoz. Ha szeretné megnövelni a munka hatékonyságát és könnyebben dolgozni,

Műszaki adatok.:
Márka: Ryodel
Cikkszám: RY/CHS-55x
Teljesítmény: 6,8 lóerő
Henger térfogat: 68 köbcenti
Üzemanyag: Benzines
Lánc hossza: 45 cm
Láncvezető hossza: 45 cm
Indítás: Manuel
Fűrészlánc típus: Standard
Vágási sebesség: 15m/s
Tank mérete: 0,9L
Szállítási súly: 4,5 kg


The Ryodel RY/CHS-55x gasoline chain saw is a professional tool that can be used in the timber industry and gardening applications. Its 6.8 horsepower explosive motor and 68cc engine displacement allows for easy and efficient cutting, even through the toughest of wood materials. The 16-inch, or 45cm, chain and guide bar ensures precise cutting and long lifespan. Ryodel is a reliable and popular brand that uses quality materials and advanced technology in the production of their products. The RY/CHS-55x gasoline chain saw is an ideal choice for those who are looking for high-level performance and reliability in their timber and gardening tasks.

Ryodel is a leading brand in the power tools and gardening equipment market, and their gasoline chain saws are the perfect fit for professional users. Gasoline chain saws are the best choice for those who need more power and mobility in their work.

A gasoline chain saw does not require a cord, making it usable anywhere it is needed. Ryodel gasoline chain saws have excellent performance, allowing for heavy wood and brush cutting, and the efficiency they provide greatly increases work productivity.

Ryodel gasoline chain saws are comfortable to handle and easy to service. The new, powerful engines and advanced cutting tools provide the best performance, allowing tasks to be completed in the shortest amount of time.

Gasoline chain saws are extremely versatile and suitable for various tasks, such as cutting down trees, trimming brush, or mowing lawns and gardens. Ryodel gasoline chain saws are easy to handle and easy to service, allowing them to be used for long periods of time.

In conclusion, if you want to perform work at a professional level, Ryodel gasoline chain saws are the best choice. With high performance, comfort and versatility, Ryodel gasoline chain saws are the best choice for wood and brush cutting. To increase work efficiency and make your work easier, consider investing in a Ryodel gasoline chain saw.

Brand: Ryodel
Item Number: RY/CHS-55x
Power: 6.8 horsepower
Engine Displacement: 68cc
Fuel: Gasoline
Chain Length: 45cm
Guide Bar Length: 45cm
Starting System: Manual
Chain Type: Standard
Cutting Speed: 15m/s
Tank Capacity: 0.9L
Noise Level: 110 dB
Shipping Weight: 4.5 kg

Kapcsolat a hirdetővel
  • SzerszámX

  • +363090-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest IV. kerület


Hasonló hirdetések

  • Samsung Cool 'N Cool kombi hűtő
    Budapest IV. kerület
    Eladó a képeken látható jó állapotú Samsung Cool 'N Cool kombinált hűtő - felül hűtő, alul fagyasztó. Mind a készülék, mind a tartozékai (polcok, dobozok) sérülésmentesek. A készülék karbantartás (gáz feltöltés) után működő képes. Érdeklődni írá...
    • Otthon, Bútor, Kert - Budapest IV. kerület
    3 órája, 31 perce
    35 000 Ft
  • Erdélyi cserge
    Budapest IV. kerület
    Kiváló állapotban. Hosszú szőrű ágytakaró 200x150cm Kézi szövésű nem lett használva. Az összehajtás látszik a képen nem hiba....
    • Otthon, Bútor, Kert - Budapest IV. kerület
    6 napja, 4 órája
    19 000 Ft
  • Beépíthető spot állítható fehér 4 db-os szett!
    Budapest IV. kerület
    Beépíthető spot állítható, fehér, 4 db-os szett fojtóval. Komplett, szinte új....
    • Otthon, Bútor, Kert - Budapest IV. kerület
    6 napja, 4 órája
    7 000 Ft
  • Multifunkciós daraboló, szeletelő készlet.
    Budapest IV. kerület
    Egyszerűen készítheti el az egészséges salátát, levest és egyéb ételeket. Gyorsan készíthetsz vitaminokban gazdag, friss házi ételt. A hagymaaprítást nem kell végig könnyezni, hiszen ez a daraboló, szeletelő 1 másodperc alatt felaprítja a hagymát, me...
    • Otthon, Bútor, Kert - Budapest IV. kerület
    6 napja, 4 órája
    4 200 Ft
  • 60x120 cm méretű burkolatok szuper áron!
    Budapest IV. kerület, Megyeri út 7/a
    A Csempecentrumban nagy választékban tudsz vásárolni 60x120 cm burkolólapok közül. Matt, fényes felületek. Gyors szállítással. Már 7.290 Ft / m2 ártól. Ne dönts nélkülünk! www.burkolat.hu...
    • Otthon, Bútor, Kert - Budapest IV. kerület
    6 napja, 17 órája
    7 290 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • SzerszámX

  • +363090-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest IV. kerület