Szerviztechnikus

Budapest IV. kerület
2 napja, 9 órája


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3138666
  • Kategória: Állás, Munka
  • Alkategória: Egyéb munka
  • Pozíció típusa: Főállás
Leírás
Hang- és fénytechnikai eszközöket javító és karbantartó tevékenységre keresünk szervizest. Elsősorban olyan emberre van szükségünk, aki oszcilloszkóp, multiméter és egyéb mérőeszközök segítségével önállóan is képes a hibadiagnosztikát elvégezni, a szükséges alkatrészekről listát készíteni, a beszerzést követően pedig a készüléket megjavítani. Természetesen csapatunk egymás munkáját a szakmai tapasztalatával segíti.
 
Biztos érdekel, hogy mégis milyen készülékeket kéne javítani:
A javításra leadott eszközök leggyakrabban a professzionális szórakoztató iparban fellelhető mozgófejes robotlámpák, erősítők, keverők, lejátszók és kontrollerek a profi készülékektől az egyszerűbbekig bezárólag, amiket a legkülönfélébb hibákkal adnak le hozzánk javításra.
 
Hova kellene bejárnod, hol folyna a munkavégzés?
Alapvetően a javításokat a IV. kerületben található szervizünkben végezzük. A munkaidőd jelentős részét is itt töltöd majd. Ad-hoc jelleggel azonban előfordulnak olyan karbantartási munkálatok is, amiket a megrendelőink telephelyén végzünk, de ezekről mindig kellő időben értesülni fogsz.
 
Milyen végzettségre van szükség a munkához?
Ha még nem javítottál soha ilyen készülékeket, de nem okoz problémát a kapcsolási rajzok értelmezése és a forrasztópáka sem remeg a kezedben, akkor nem kell megijedned! Bízunk benne, hogy segítségünkkel a szakmai tudásodra építve hamar otthon fogod érezni magad a készülékek között. Nálunk tapasztalatot szerezhetsz a rejtett forraszpontú forrasztások terén is.
 
Előnyöd származik abból, ha…
- B kategóriás jogosítvánnyal rendelkezel
- Javítottál már ilyen jellegű készülékeket és az oszcilloszkóp mérőcsúcsát tudod hova érdemes érintetni hibakereséskor.
- Az alkatrészeket be tudod azonosítani és ki tudod mérni, hogy melyik a hibás.
- Ha forrasztottál már SMD-t és/vagy rejtett forraszpontú alkatrészeket(pl. BGA)
- Képes vagy a tapasztalt kollégáktól a gyakorlati tanácsokat megfogadni és a mindennapi munkád részévé tenni.
 
Milyen légkör vár rád nálunk?
A főnök nem csak egy távoli irodából dirigál, hanem a csapat szerves részét képezi. Neki van a legnagyobb szervizes tapasztalata és igazán megéri hallgatni rá szakmai kérdésekben. Ő maximálisan odateszi magát és ezt tőled is el fogja várni, de ne aggódj nincsenek irreális elvárásai. Ehhez a munkához elengedhetetlen a nyugodt légkör, mert nem lehet összecsapott munkát kiadni a kezünkből. Ezért egymást is igyekszünk segíteni a munkája során.
 
Mit hozz magaddal az állásinterjúra, mivel készülj?
A telefonon leegyeztetett időpontra kipihenten gyere és nem kell idegeskedned, mert ez nem egy vizsga lesz. Nem a bizonyítványaidra vagyunk elsősorban kíváncsiak, ezért egyelőre azokat is nyugodtan hagyd otthon. Nem kell kiöltöznöd, a hétköznap hordott ruháidban is szívesen látunk. Kötetlen beszélgetésre számíts, ahol te is nyugodtan fel teheted majd a számodra fontos dolgokkal kapcsolatban a kérdéseidet.
 
Ha megtetszett a dolog, mit tegyek?
Küldj nekünk egy önéletrajzot az allas@showservice.hu emailcímre, rövid időn belül reagálni fogunk a megkeresésedre!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Total Showservice Kft.
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest IV. kerület


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Szerviztechnikus kollégát keresünk csapatunkba!
    Budapest IV. kerület, Budapest, Budapest
    Szerviztechnikus 25 éve a piacon vezető pozíciót betöltő, folyamatosan fejlődő, informatikával és biztonságtechnikával foglalkozó vállalat vagyunk. Az egyéni erősségekre fókuszálva támogatjuk a szakmai és a személyes fejlődésedet. A nálunk dolgozó ko...
    • Egyéb munka - Budapest IV. kerület
    4 éve, 11 hónapja
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Total Showservice Kft.
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest IV. kerület