Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Univerzális ALK-308 Manuális Kézi Láncfűrész Lánc Élező

8 990 Ft
Budapest IV. kerület
1 éve, 1 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10488057
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Otthon, Bútor, Kert
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Univerzális
ALK-308
Manuális
Kézi Lánc Élező
Láncfűrészélező
Deluxe
Hordtáskával
Teljesen új, bontatlan dobozban
8990Ft


Termékkód: ALK-308

Rendelés leadás.: Weboldalon keresztül lehetséges
Ügyfélszolgálat.: +3630/900-27-28
E-mail címünk: info@szerszamx.hu
.
Kényelmesen, regisztráció nélkül rendelje meg webáruházunkból utánvéttel. Akkor fizeti, amikor megkapja a csomagot!
Rendeléshez szükséges.: Név, Cím, Telefonszám, E-Mail
.
Ugrás a termékhez: https://szerszamx.hu/univerzalis-alk-308-manualis-kezi-lancfuresz-lanc-elezo-univerzalis-alk-308-manualis-kezi-lancfuresz-lanc-elezo-lancfureszelezo-deluxe-lancfuresz-elezo-mindenfele-pengehez-elektromos-fureszhez-hordozhato-kezi-hajtokaros-lancfuresz-lancelezo-favago-kerti-s

.
Webáruházunkba a tegye kosárba a kívánt terméket és rendelje meg biztonságosan!
Áruházunkban a kereső mezőbe írja be a termékkódot vagy a termék nevét és megtalálja a kívánt terméket
.
SzerszámX Barkács webáruház. Célszerszámok, Hegesztéstechnika, Kertigépek, Műhelyberendezések, Iparigépek, minden, ami szerszám és barkács, nálunk megtalálható.
.
https://szerszamx.hu
.
.
Hiba bejelntés, panaszkezelés ügyintézése érdekében kérjük itt keressen bennünket.:
Ügyfélszolgálat.: +3630/900-27-28
E-mail címünk: info@szerszamx.hu
.
Az árváltozás jogát fenntartjuk! A feltüntetett áraink bruttó, forintban értendő árak!
.
Kövessen bennünket Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/szerszamx
.

Kényelmes és gyors élezés? - Az új láncfűrész fogélező egyszerű és gyors módszert kínál a fűrészlánc élezésére. A láncfűrész mindössze 3-5 másodperc alatt képes újra kitisztítani a tompa láncot. A könnyű és könnyen hordozható láncfűrész élezőszerszáma könnyen használható a szabadban, megóvja a kezét a sérülésektől. Használja a láncfűrészlánc-csiszoló szerkezetet, hogy láncfűrésze olyan éles legyen, mint újkorában, így a munkája idő- és munkatakarékosabb lesz. megtakarítás!
?Intim és tökéletes dizájn? - Annak érdekében, hogy a különböző típusú lyukláncokhoz illeszkedjenek, a láncfűrészélezőket 2 lyukkal tervezték fix élezéshez, az egyik lyuk rögzített, a másik pedig előre-hátra mozgatható, nagyon rugalmas. Előzetesen ellenőrizze, hogy a láncfűrészlapján van-e két lyuk. Ha a fűrészlap egylyukú, akkor eltávolíthatja az előre-hátra mozgatható csúszószegecset, majd felszerelheti és használhatja.
Könnyen felszerelhető és hatékony láncfűrész-hegyező készlet: A láncfűrész-hegyező ugyanolyan könnyen használható, mint egy ceruzahegyező. A láncfűrész élező szerkezetének két fix élezőnyílása és egy szabványos 30°-os élezési szöge van, csak állítsa a bilincset a rúdra, helyezze a kilincset a fogra, helyezze be a sorját a vezetőhüvelybe, és fordítsa el a fogantyút. Élesítse meg láncfűrészláncélezőjét, mint újat, gyorsan, egyszerűen és pontosan.
Széleskörű kompatibilitás és precíz pozicionálású láncfűrész élező: A láncfűrész élező 4"-22" láncfűrészekhez használható, a legtöbb láncfűrészhez használható. A láncfűrész élezőgép rozsdaálló ötvözet anyagból készült, A kilincs pontos és megismételhető fogfelhelyezést biztosít. Minden alkalommal, amikor élezi a fogakat, csak fordítsa el a fogantyút, a precíz élezés gondoskodhat arról, hogy minden fog megjavuljon, és a láncfűrész lánccsiszoló szerkezetével a legjobb formában tarthatja a láncfűrészt.
Könnyen használható és gyors láncfűrészélező: Ez a láncfűrészélező könnyű és könnyen hordozható. A láncfűrész fogak élező fűrészlánc élező készlete egyszerű és gyors módszert biztosít a fűrészlánc élezésére. A láncfűrészélező szerszám mindössze 2-5 másodperc alatt újra tisztára tudja tenni a tompa láncot. a tisztítókefével ellátott láncfűrészélező eszköz pedig a láncfűrészről származó fűrészpor és a láncfűrészélezőkből származó törmelék eltávolítására szolgál, ami hatékonyan meghosszabbíthatja a lánc élettartamát.
Tökéletes ajándékok: A láncfűrész-élezőkészlet kötelező láncfűrész-karbantartó élező favágók és tájépítők, kerti munkások, barkácsolók számára. Ez a kézi forgattyús láncfűrész élező szúrókészlet egy igazán praktikus ajándékötlet. A tárolótáskával és kesztyűvel ellátott, remek csomagolásunk tökéletes ajándék férfiaknak, apáknak, barátoknak és férjeknek. Használja a láncfűrész élezőt, hogy láncfűrésze olyan éles legyen, mint újkorában, így időt és erőfeszítést takaríthat meg, neki tetszeni fog.
Miért válassza a mi láncfűrészélezőnket: Láncfűrészélező gépünk 4"-22"-es láncfűrészekhez használható, jobban, mint más széles körű kompatibilitás. Élethosszig tartó gondtalan termékértékesítés utáni szolgáltatás, amely biztosítja a láncfűrész láncának precíz élezésének hosszan tartó élvezetét, hogy megélesítse a láncot és gördülékenyebbé tegye a kerti munkát. Minden minőségi láncfűrész élezőkészletet és barátságos ügyfélszolgálatot ígérünk Önnek. Biztosak vagyunk benne, hogy ez egy csodálatos ajándék a szeretőjének!
Könnyen kezelhető? - Olyan könnyen használható, mint egy ceruzahegyező; csak állítsa a bilincset a rúdra, helyezze a kilincset a fogra, helyezze be a sorját a vezetőhüvelybe, és fordítsa el a fogantyút. Használja a láncfűrész láncának precíz élezésére, hogy megélesítse a láncot és simábbá tegye a kerti munkát. Kiváló minőségű ötvözött anyagból készült, így tartós és masszívabb.
?Könnyen telepíthető? - A láncfűrész élezőszerszáma az élezőbe van beépítve, és bármikor felszerelhető és használható, így láncát rövid időn belül meg lehet élezni. Tartsa az olajat a láncon és a síneken a súrlódás csökkentése és az élettartam meghosszabbítása érdekében.
?Tökéletes választás? - Minden alkalommal, amikor egy fogat köszörül, csak a láncot kell meghúznia. A precíz élezés garantálja, hogy minden fog megjavuljon!A szabványos 30°-os éles elülső szög, eloxált alumínium rögzítés levehető hajtókarral és egy sor vezetőpersely minden láncfűrészhez használható. LCC ACBLI
Tökéletes láncfűrészélező szúrókészlet
A 2022-es új fejlesztésű láncfűrészláncélező egyszerű és gyors módszert kínál a fűrészlánc élezésére. Tedd a tompa láncot újra élesebbé néhány másodperc alatt. Könnyű és könnyen hordozható, a láncfűrész élezőszerszáma könnyen használható a szabadban. Használja a láncfűrészélezőt, hogy munkája idő- és munkatakarékosabb legyen! Extra barátságos és gazdag kiegészítők.
Kézi forgattyús láncfűrészélező 2 különböző méretű csiszolófejjel (2db csiszolófej 4"-8"-os láncfűrészekhez, 2db köszörűfej 10"-22"-es láncfűrészekhez). Gyors és precíz megjavítja a láncfűrész minden fogát, alkalmas a legtöbb láncfűrészhez, így a láncfűrész kiváló állapotban marad.
A többfunkciós tárolótáska a derékra akasztható, ami nagyon kényelmesen hordozható és a tárolótáskába más eszközök is elférnek.
Rozsdamentes acél tisztítókefe a lánc köszörüléséből származó törmelék eltávolítására.
A védőkesztyű védi a kezét a sérülésektől, és melegen tartja, amikor télen használja a láncélezőt.
Láncfűrészláncélező Jig
KÉZI LÁNCFŰRÉSZÉSZÍTŐ
Minden alkalommal, amikor egy fogat köszörül, csak a láncot kell meghúznia. A precíz élezés garantálja, hogy minden fog megjavuljon! Használható szabványos 30°-ban élezett elülső szög, eloxált alumínium rögzítés levehető hajtókarral és egy sor vezetőpersely. minden láncfűrészhez.
Láncfűrészlap élező
A LEGTÖBB 4"-22" LÁNCFŰRÉSZLÁNCHOZ ALKALMAZHATÓ a PIACOKAN.
Láncfűrészláncélező JigTermékleírás
Az előző élező túl terjedelmes ahhoz, hogy terepre vigye, de a hordozhatóság űrét kitölti ez a kézi láncfűrészélező. Ez az élező mindössze két fontot nyom, és elég kicsi ahhoz, hogy bárhová magával vigye. Lehetővé teszi a pengék élezését anélkül, hogy levenné a láncfűrészről, ami időt takarít meg. Ráadásul kevesebb időt igényel foganként, mint a legtöbb élező, így még nagyobb sebességet érhet el ezzel a modellel.
Leírás:
A csomag tartalmazza:
?1 x láncfűrész élező
?4 x élező bit
?1 x táska
?1 x tisztítókefe
Használja a láncfűrész lánccsiszoló szerkezetét, hogy láncfűrészét olyan élessé tegye, mint újkorában, így munkája idő- és munkatakarékosabb! Használata olyan egyszerű, mint egy ceruzahegyező; csak helyezze a bilincset a rúdra, helyezze a kilincset a fogra, helyezze be a sorját a vezetőhüvelybe, és fordítsa el a fogantyút.
Minden alkalommal, amikor őröl egy fogat, csak a láncot kell húznia. A precíz élezés minden fogat megjavíthat! A kilincs ütközőként működik a fogak pontos és megismételhető pozicionálása érdekében.
Leírás:
Anyaga: fém + ABS
Szín: narancs
Méret: a képen látható
HORDOZHATÓ LÁNCfűrész-ÉSZÍTŐ
A különböző típusú lyukláncokhoz való illeszkedés érdekében a láncfűrészélező 2 lyukkal rendelkezik a fix élezéshez, az egyik lyuk rögzített, a másik pedig előre-hátra mozgatható, nagyon rugalmas.
KÖNNYŰ és GYORS CSISZOLÁS
A láncfűrész-formázó szerszám az élezőbe van beépítve, és bármikor felszerelhető és használható, így a láncot rövid időn belül meg lehet élezni.
INTIM ÉS TÖKÉLETES KIALAKÍTÁS
Használata olyan egyszerű, mint egy ceruzahegyező; csak helyezze a bilincset a rúdra, helyezze a kilincset a fogra, helyezze be a sorját a vezetőhüvelybe, és fordítsa el a fogantyút.
LEÍRÁS:
Anyaga: ötvözet
Mérete: 5,12*3,15 hüvelyk
Súly: 440g/1 Lb
Használat: kézi/elektromos fúró



Convenient & Fast Sharpening? - The new chainsaw teeth sharpener provides a simple and fast method of sharpening the saw chain. The chainsaw can make the dull chain clear again in just 3-5 seconds. Lightweight and easy to carry, the chain saw sharpening tool is easy to use outdoors, protecting your hands from injury.Use the chain saw chain grinding fixture to make your chain saw as sharp as new, making your work more time-saving and labor-saving!
?Intimate & Perfect Design? - In order to suit different types of different hole chains, chain saw sharpener are designed with 2 holes for fixed sharpening, one hole fixed and the other moving back and forth, very flexible. Check in advance your chainsaw blade whether have two holes. If your saw blade is a single hole, you can remove the sliding rivet that can be moved back and forth, then install and use it.
Easy To Install & Efficient Chainsaw Sharpener Jig Kit: The chainsaw chain sharpener is as easy to use as a pencil sharpener. The chain saw sharpening jig has two fixed sharpening holes & a standard 30° sharpened front angle, just set the clamp to the rod, position the pawl on the tooth, and insert the burr into the guide sleeve and turn the handle. Sharpen your chain saw chain sharpener like new in a quick, easy, and accurate way.
Broad Compatibility & Precise Positioning Chainsaw Blade Sharpener: The chainsaw sharpener can be used for 4"-22" chain saws, fit for most chain saws. The chainsaw sharpening machine is made of rust-proof alloy material, The pawl ensures accurate and repeatable tooth placement. Each time you sharpen the teeth, just turn the handle, the precise sharpening can ensure that every tooth is repaired, keep your chain saw in top shape with the chain saw chain grinding fixture.
Easy To Use & Fast Chainsaw Chain Sharpening Jig: This chainsaw sharpener jig is lightweight and easy to carry, The chainsaw teeth sharpener saw chain sharpening kit provides a simple and fast method of sharpening the saw chain. The chainsaw sharpener jig tool can make the dull chain clear again in just 2-5 Secs. and the chain saw sharpening tool with a cleaning brush is used to remove sawdust from chainsaws and debris from chainsaw sharpeners, which can effectively extend the life of the chain.
Perfect Gifts: The chainsaw sharpening kit is a must-have chain saw maintenance sharpener for lumberjacks and landscapers, Garden workers, DIYers. This hand-cranked chainsaw sharpening jig kit tool is a truly practical gift idea.Our exquisite packing with storage bag and gloves it's the perfect gift for the men, fathers, Friends, and Husband. Use the chainsaw sharpening jig to keep your chain saw as sharp as new, saving time and effort, he/she will like it.
Why Choose Our Chainsaw Sharpener: Our chainsaw sharpening jig can be used for 4"-22" chain saws, more than others broad compatibility. Lifetime worry-free product after-sales service which ensures long-lasting enjoyment of your precisely sharpen the chain of a chain saw to sharpen the chain and make gardening work smoother. We promise you every quality chainsaw sharpening kit and friendly customer service. We are sure it is an amazing gift for your lover!
Easy To Use? - It is as easy to use as a pencil sharpener; just set the clamp to the rod, position the pawl on the tooth, insert the burr into the guide sleeve, and turn the handle.Use it to precisely sharpen the chain of a chain saw to sharpen the chain and make gardening work smoother. Made of high-quality alloy material, it is durable and more sturdy.
?Easy to Install? - The chain saw sharpening tool is installed in the sharpener and can be installed and used at any time so that your chain can be sharpened in a short time. Keep oil on the chain and rails to reduce friction and extend service life.
?Perfect Choice? - Every time you grind a tooth, you only need to pull the chain.The precise sharpening can ensure that every tooth is repaired!Standard 30° sharpened front angle, anodized aluminum fixture with a detachable crank and a set of guide bushings,can be used for all chain saws. LCC ACBLI
Perfect Chainsaw Sharpening Jig Kit
The 2022 new upgrade chainsaw chain sharpener provides a simple and fast method of sharpening the saw chain. Make the dull chain is sharper again in just a few seconds. Lightweight and easy to carry, the chain saw sharpening tool is easy to use outdoors.Use the chainsaw sharpener to make your work more time-saving and labor-saving! Extra Friendly and rich accessories.
Hand-Crank Chainsaw Sharpener with 2 different sizes of grinding heads(2pcs Grinding head for 4"-8" Chain saws, 2pcs Grinding head for 10"-22" Chain saws). Fast and precise repairs every tooth of the chainsaw, suitable for most chainsaws, keeping your chainsaw in top condition.
The multifunctional storage bag can be hung on the waist, which is very convenient to carry and the storage bag can accommodate other tools.
Stainless steel cleaning brush to remove debris from chain grinding.
Protective gloves protect your hands from injury, and keep them warm when applying the chain sharpener in winter.
Chainsaw Chain Sharpening Jig
MANUAL CHAINSAW SHARPENER
Every time you grind a tooth, you only need to pull the chain.The precise sharpening can ensure that every tooth is repaired!Standard 30° sharpened front angle, anodized aluminum fixture with a detachable crank and a set of guide bushings,can be used for all chain saws.
Chainsaw Blade Sharpener
FIT for MOST 4"-22" CHAINSAW CHAINS on the MARKETS.
Chainsaw Chain Sharpening JigProduct Description
The previous sharpener is too bulky to take into the field, but the void in portability is filled by this Manual Chainsaw Sharpener. This sharpener weighs just two pounds, and it’s small enough to take anywhere. It allows you to sharpen blades without taking them off the chainsaw, which saves time. Plus, it requires less time per tooth than most sharpeners, so you get even more speed from this model.
Description:
Package includes:
?1 x Chain Saw Sharpener
?4 x Sharpening Bits
?1 x bag
?1 x cleaning brush
Use the chain saw chain grinding fixture to make your chain saw as sharp as new, making your work more time-saving and labor-saving! It is as easy to use as a pencil sharpener; just set the clamp to the rod, position the pawl on the tooth, insert the burr into the guide sleeve, and turn the handle.
Every time you grind a tooth, you only need to pull the chain. The precise sharpening can ensure that every tooth is repaired! The pawl acts as a stop to ensure accurate and repeatable tooth positioning.
Specification:
Material: Metal + ABS
Color: Orange
Size: As Shown
PORTABLE CHAINSAW SHARPENER
In order to suit different types of different hole chains, chainsaw sharpening jig are designed with 2 holes for fixed sharpening, one hole fixed and the other moving back and forth, very flexible.
EASY and FAST GRINDING
The chain saw shaperener tool ?is installed in the sharpener and can be installed and used at any time so that your chain can be sharpened in a short time.
INTIMATE & PERFECT DESIGN
It is as easy to use as a pencil sharpener; just set the clamp to the rod, position the pawl on the tooth, insert the burr into the guide sleeve, and turn the handle.
DESCRIPTION:
Material: Alloy
Size: 5.12*3.15 inch
Weight: 440g/1 Lb
How To Use: Manual/Electric Drill

Kapcsolat a hirdetővel
  • SzerszámX

  • +363090-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest IV. kerület


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Univerzális ALK-308 Manuális Kézi Láncfűrész Lánc Élező
    Budapest IV. kerület
    UniverzálisALK-308 Manuális Kézi Lánc Élező Láncfűrészélező Deluxe Hordtáskával Teljesen új, bontatlan dobozban 8990Ft Termékkód: ALK-308 Rendelés leadás.: Weboldalon keresztül lehetséges Ügyfélszolgálat.: +3630/900-27-28 E-mail címünk: info@szerszam...
    • Otthon, Bútor, Kert - Budapest IV. kerület
    1 éve, 1 hónapja
    8 990 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • SzerszámX

  • +363090-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest IV. kerület