Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

31 négyzetméteres, jó állapotú, utcai, eladó vendéglátó egység

45 000 000 Ft
Budapest IX. kerület Ferencváros IX. kerület, Haller utca
6 hónapja, 3 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10384700
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó, bérelhető üzlethelyiség
  • Alapterület (m²): 31
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A Haller utcában napos, a Haller Gardens mellett, több tevékenységre alkalmas (iroda/üzlet/étterem vagy garzon és üzlet) utcai bejáratú, kétszintes üzlet eladó.

31 nm az alsó és 29 nm felső szint. Az üzlet világos, nagy üveg portálja van átadó ablakkal, mely egy széles járdára nyílik.Szigetelt nyílászáró és inverteres fűtő-hűtő klíma van. Mind a felső és alsó színt ablakos. Az utca szintű portálos üzlettérhez egy teakonyha és mosdó van. Innen lépcsőn megközelíthető egy légterű 31nm.
Áram, vízóra szolgáltatja. Gázvezeték nincs. A közös költség 8750.-. Van saját kéménye és ezáltal melegkonyhás tevékenységre is alkalmas.

50m távolságban található a NAV ügyfélszolgálata és 9. kerületi rendőrkapitányság villamos és buszmegálló. A környéken kisebb üzletek, vendéglő, bemutatóterem van. 200 méterre van a Duna, ahol több multinak (Vodafone, Nestlé, Lexmark) irodái helyezkednek el. A közeli vendéglő előtti tér a déli órákban utcai sorban állással működik. (Bérleti díj 750 EUR/hó +rezsi,)

A sunny, two-story shop with a street entrance suitable for multiple activities (office/shop/restaurant or studio and shop) is for sale on Haller Street, next to Haller Gardens.
The lower level is 31 square meters and the upper level is 29 square meters. The store has a bright, large glass portal with a transfer window that opens onto a wide sidewalk.

There are insulated doors and windows and inverter heating-cooling air conditioning. Both the upper and lower colors are windowed. The street-level gantry shop space has a kitchenette and washroom. From here you can reach a 31 is supplied by electricity and a water meter. There is no gas line. The common cost has its own chimney and is therefore also suitable for hot kitchen activities.

The NAV customer service and the tram and bus stop of the 9th district police station are 50 meters away. There are small shops, a restaurant, and a showroom in the area. The Danube is 200 meters away, where the offices of several companies (Vodafone, Nestlé, Lexmark) are located. The square in front of the nearby restaurant operates with street queues at noon. (Rent 750 EUR/month + utilities,)

bútorozatlan

Kapcsolat a hirdetővel
  • Vass Attila

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest IX. kerület

Ferencváros
IX. kerület, Haller utca


Hasonló hirdetések

  • Kiadó 580 m2-es Étterem, vendéglő, cukrászda Budapest, IX. kerület, Kálvin tér környéke
    Budapest IX. kerület, Kálvin tér környéke
    TELJESEN FELSZERELT IX. KERÜLETI 580 NM-ES VENDÉGLÁTÓEGYSÉG HOSSZÚTÁVRA BÉRBEADÓ! Budapesten, a IX. kerületben, Ferencváros legpatinásabb és legfrekventáltabb részén, éttermeiről híres sétáló utcában, a Kálvin tér 100 méteres szomszédságában, nettó 5...
    • Eladó, bérelhető üzlethelyiség - Budapest IX. kerület
    1 napja, 20 órája
    2 357 460 Ft
  • Azonnal bérbe vehető bemutatóterem és irodaház!
    Budapest IX. kerület, Külső-Ferencváros
    CITYCARTEL INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY bemutatja:     A 9. kerületben, a Milleneum városközpont és Lurdy ház közelében, villamossal, tömegközlekedéssel, a közeli metróval könnyen elérhető, 16 felszíni parkolóval és mélygarázsban is bérelh...
    • Eladó, bérelhető üzlethelyiség - Budapest IX. kerület
    1 napja, 20 órája
    2 995 152 Ft
  • Eladó vendéglátás, Budapest 9. ker.
    Budapest IX. kerület
    Eladó IX. kerület Ráday utcában található, eddig étteremként üzemelő 85m2 ingatlan, céggel, teljes berendezéssel, és felszereléssel.A Ráday utca közkedvelt a külföldiek körében, sűrűn lakott, számos irodaház található a környéken.Lokáció szempontjábó...
    • Eladó, bérelhető üzlethelyiség - Budapest IX. kerület
    1 napja, 20 órája
    79 900 000 Ft
  • Eladó iroda, Budapest 9. ker.
    Budapest IX. kerület
    Kihagyhatatlan Befektetési Lehetőség Budapest IX. kerületében!Egyedülálló Vállalkozási és Befektetési Lehetőség Középső-Ferencváros Rehabilitációs Területén!Fedezze fel ezt a ritkán kínálkozó lehetőséget Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő részé...
    • Eladó, bérelhető üzlethelyiség - Budapest IX. kerület
    1 napja, 1 órája
    495 000 000 Ft
  • Eladó 729 m2-es vendéglő, étterem Budapest IX. kerület, Belső-Ferencváros
    Budapest IX. kerület, Belső-Ferencváros
    Eladó Magyaros Étterem a IX. kerületben, a Ráday utcában. A vállalkozás hosszú múltra tekint vissza, és egy már jól bejáratott vendégkörrel rendelkezik. Az étterem patinás és nívós atmoszférával rendelkezik, komoly melegkonyhával és teljes berendezés...
    • Eladó, bérelhető üzlethelyiség - Budapest IX. kerület
    1 napja, 21 órája
    903 693 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Vass Attila

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest IX. kerület

Ferencváros
IX. kerület, Haller utca