Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Bádogos-Tetőfedő Kéményfelújítás

Budapest IX. kerület
5 éve, 10 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4170171
  • Kategória: Szolgáltatás
  • Alkategória: Építkezés, Felújítás
Leírás
Nagyon fontos a kémények ellenőrzése, felújítása! A kéményseprők által előírt munkákat szívesen elvégezzük, legyen szó fém kéményajtó beszerelésről, szellőzök, légbeömlők, elhelyezéséről, tisztítókönyök elhelyezéséről, vagy egyéb tetőn kívüli munkákról: kéményfedlap csere, vakolás, építés, kéményszegély csere, tetőkibúvó csere elhelyezés.
Az utóbbi napok időjárására tekintve kínáljuk viharkár elhárítás-beázás megszüntetés gyors szolgálattal várjuk megkeresését! Ha esik eső nem árt gondolni a tél okozta károk felmérésére, helyreállítására és az esetlegesen bekövetkezendő károk megelőzésére. Érdemes a tavaszi csapadékos időszak előtt átvizsgáltatni a tetőket, és az esetleges beázásokat, megelőzni. A megelőzés mindig olcsóbb mint a helyreállítás!
Szánjon heti 1 órát a házának lakásának vizsgálatára, mert sok felújítás javítás megelőzhető lehet. Felsorolnék néhány egyszerű példát: Tető héjazat Szemrevételezés : Lecsúszott cserepek, esetlegesen törött cserepek, kúp cserepek malter hullása, Bádog szegélyek, fal lefedések, oldalszegélyek rögzítésének hiányossága, Ereszcsatorna állapot vizsgálat: csepegés, homlokzat vizesedés, esetlegesen kilógó növényzet, sarok elemek /derékszög/, könyökök /hattyúnyakak/, kiköpők állapotának vizsgálata, Kémények állapota: Kihullott fugák, levált tégla darabok, vakolat hullás, a szegély bádog elválása a téglától a fedlap potyogása. Ezt mind mind egy laikus is megtudja nézni mindenféle szerszám nélkül, akár az udvarol akár az utcáról is. Sokszor egy egy kis javítással megelőzhető a nagyobb javítás felújítás. Padlás hőszigeteléssel sokat spórolhatunk, egyszeri befektetés gyors megtérülés, a legtöbb esetben akár 20%-ot spórolhatunk a fűtés számlán.
Kőműves munkát is vállalunk : kémények építését, Felújítását , Hőszigetelést, épület felújítást, hozzáépítést, Kerítés építést, Járda készítést, eladás előtti csinosítást is vállalunk. Az ünnepek elteltével koncentráljunk az ingatlanunk jelenlegi állapotára, felújítására, ne feledjük Az ingatlanunk is megérdemli a törődést. Mai naptól elkezdtük az egyedi bádogos lemezek, szegélyek , hajlítását, gyártását, egyedi méretekben is tudunk hajlítani, gyártási idő: minimális pár órán belül átvehető.
Továbbra is a megszokott magas színvonalon várjuk leendő és új ügyfeleink megkeresését, hétvégén és ünnepnapon is egyaránt. Ne feledje: A rossz minőség emléke sokkal tovább él, mint az alacsony ár miatt érzett rövidke öröm

Budapesten és 100 km-es körzetében de megegyezés szerint távolabb is elmegyünk. Örömmel tudatjuk kedves leendő megrendelőinkkel, hogy tevékenységünket a Balatonon is megkezdtük, a tőlünk megszokott és elvárt minőségben, pontosságban és hozzáértésben

http://www.badogos-tetofedo.sokoldal.hu/

Kapcsolat a hirdetővel
  • Bádogos-Tetőfedő

  • 0620532-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest IX. kerület


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Bádogos, Tetőfedő, Kőműves IX.kerület
    Budapest IX. kerület
    Bádogos, Tetőfedő, Kőműves, padlások hőszigetelését, lapos tetőszigetelést, kéményjavítást, kéményfelújítás, építést, hagyományos és szerelt kémény körüli ázások azonnali megszüntetését, tetők karbantartását, tetőátrakást, lécezést, cserepezést, zsin...
    • Építkezés, Felújítás - Budapest IX. kerület
    6 éve, 1 hónapja
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Bádogos-Tetőfedő

  • 0620532-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest IX. kerület