Ezt a hirdetést archiválták.

Idősgondozás

Budapest IX. kerület Budapest, IV. Budapest, IV.
1 éve, 5 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Budapest IX. kerület
    kiemelkedő figyelemmel és türelemmel gondoznám beteg hozzátartozoját akinek segitségre van szüksége.34 éves anyuka vagyok. szeretettel várom hivását budapestről.06204853497...
    • Babysitter, Idősgondozás - Budapest IX. kerület
    10 éve, 3 hónapja


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9647470
  • Kategória: Szolgáltatás
  • Alkategória: Babysitter, Idősgondozás
Leírás
IDŐSGONDOZÁS – GONDOZÓT KERESEK!

99 éves Édesanyám mellé keresek bentlakással gondozót elsődlegesen heti-kétheti váltásban. Hétfőnként és péntekenként délelőtt 11 órától az esti órákig szabadidőt biztosítok. Ekkor én vagyok Édesanyámmal.
Olyan gondozó jelentkezését várom, akit elsődlegesen nem a pénz, hanem a segítségnyújtás dominál. Édesanyám mellett szeretet, tisztelet és megbecsülés várja.

Édesanyám Budapest IX. kerületében lakik, a Corvin negyed közelében, a körúthoz közel, így lakása a 4-es és 6-os villamossal, illetve a 3-as metróval is könnyen megközelíthető.

Édesanyám korát meghazudtolóan tiszta gondolkodású, egész nap fent van, későn (éjfél tájban) tér nyugovóra, olvas, rejtvényt fejt, tévét néz, mindenről tájékozott. Szeret kártyázni, és logikára alapuló társasjátékot játszani.
Sajnos mozgásában korlátozott, 2014-ben eltörte a combcsontját, 2015-ben pedig a karját, ami már nem forrt össze kellőképpen, így segítségre szorul az öltözködésben, mosakodásban, az ennivaló feltálalásában és egyéb kiszolgálásában. Szobavécét használ. Járókerettel jár. Minden iránt érdeklődő, kedves teremtés.

Olyan gondozót keresek, aki kevés nyugdíját szeretné kiegészíteni, vagy esetleg idősebb aktív korú, de munkanélküli, aki minden plusz pénzkereseti lehetőségnek örül, és szereti az időseket. Bérezés megegyezés szerint, de sajnos anyagi lehetőségeink erősen korlátozottak.
(Az érdeklődők hívását a [------] telefonszámon várom.)

Elhelyezkedés
Budapest IX. kerület

Budapest, IV.
Budapest, IV.

 
Elhelyezkedés
Budapest IX. kerület

Budapest, IV.
Budapest, IV.