Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Pszichológiai tanácsadás

Budapest IX. kerület Budapest Budapest
11 hónapja, 1 hete


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9811555
  • Kategória: Szolgáltatás
  • Alkategória: Horoszkóp, Tarot
Leírás
Integrál pszichológiai tanácsadóként, klienseket vállalok online, egy órás terápiás beszélgetésekre. Minden olyan mentálisan egészséges személyt vállalok akinek segítségre van szüksége mert elakadt az életében, szeretne új célokat kitűzni, de még nem tudja megfogalmazni magának, esetleg magányosnak érzi magát, nehezen talál barátokat, társat vagy felnőtt fiatal, esetleg 30-40 éves kora ellenére nem tud leválni a szüleiről. Segítek ha szeretnéd megismerni önmagadat, szeretnél elindulni az önismeret útján (ebben az esetben akár konkrét tanácsokkal is, egyébként nem), segítek az önelfogadás, önszeretet kialakulásában. Ha egy spirituális utat követsz és elakadásaid vannak akkor is nyugodtan keress meg! Ha érdekel a spiritualitás, de még nem tudod hogy hol indulj el szívesen segítek. Ha a hiteddel vagy vallásosságoddal vannak problémáid, akkor is segítek. És ha teljesen ateista vagy akkor is megkereshetsz 
Rólam annyit hogy az Integrál Akadémián végeztem pszichológiát, sok saját élményt szereztem különféle önismereti csoportokon, egyéni terápiákon, jóga tanfolyamokon, meditációk alkalmával. Reiki beavatott vagyok, Access Bars képesítésem van, angyal gyógyító képesítésem van. Találkoztam a zeneterápiával, tanultam hangszeren játszani, énekelni. Mindezek mellett van egy jogi diplomám is melyet nem használok mostanában.
Kapcsolatfelvétel: csillaben@gmail.com
Köszönöm hogy végigolvastad! Áldás!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Bencze Csilla

  • 0620228-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest IX. kerület

Budapest
Budapest

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Bencze Csilla

  • 0620228-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest IX. kerület

Budapest
Budapest