Eladó Vendéglátás, Budapest 5. ker.

550 000 000 Ft
Budapest V. kerület Kossuth Lajos utca
1 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10404839
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó, bérelhető üzlethelyiség
  • Alapterület (m²): 600
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Mire az ember felnő sok érdekes dologgal találkozik, köztük életen át elkísérő élmenyekkel gyarapszik.Ezek az élmények sok esetben helyszínekhez kötődnek. Budapest sok hihetetlen hangulatú szórakozó helyszínnel rendelkezik. Vannak olyanok köztük, ahova már generációk jártak. Nem kis esemény, ha egy ilyen helynek Otthont adó Ingatlan kerül Eladásra. Ez az ingatlan a hosszú évek alatt adott otthont rengeteg rendezvénynek. Alapterületét tekintve 600 nm. 3 nagy tánctérrel rendelkezik ezekhez megfelelően kialakított 3 bárpulttal és 2 DJ pulttal a maximális vendég kiszolgálás érdekében. 2 illemhely is ki lett alakítva annak a maximális létszám befogadás érdekében. Az ingatlan hatalmas előnye az, hogy mivel piceszinten van így hajnal 4-ig is nyitva tud lenni mivel nem zavarja az ott lakókat a hang hatás. Lokációból adódóan könnyen megközelíthető az ingatlan a vendégek számára. Metro, Busz és Villamos is adott a közelben több taxi Droszt is van. Az ingatlan egyéb hasznosításra is remek alapanyag. Mástípusú vendéglátó intézménynek például:- Konditeremnek- Üzlethelységnek - Konferencia rendezvényeknek - Klub Előadásoknak Fontos a hely rendelkezik minden szükséges üzemeltetési engedéllyel!Megvan az üzletiterv, a cél, a helyszín is, de a pénzügyi keret még nem teljes?Tudod milyen designet akarsz, de nincs meg a kivitelező?Eltévedtél a jogi útvesztőben?Aggodalomra semmi ok, Pénzügyi Szakértők, Designer Kivitelezők és Ügyvédek Csapatával dolgozunk együtt, vállalkozásod és álmod megvalósításán.
Díjmentes hitel ügyintézés kedvezőbb feltételekkel a Banki ajánlatoknál!
Várom megtisztelő jelentkezéseteket hétvégén is.
FOR INFORMATION IN ENGLISH PLEASE CALL, OR WRITE!(WhatsApp, Viber, Messenger also available)THANK YOU!
Balogh Gábor
Ingatlanspecialista
+36706786688, +36706181226

Referencia szám: VL074996-MA

Kapcsolat a hirdetővel
  • Balogh Gábor H

  • +367067-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest V. kerület

Kossuth Lajos utca


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Eladó vendéglátás, Budapest 5. ker.
    Budapest V. kerület, Arany János utca
    BEFEKTETŐK FIGYELEM! Belváros szívében eladó egy jelenleg is működő és jól bejáratott étterem.Az étterem egységeinek több bejárata van, az üzemeltetéséhez szükséges gazdasági és egyéb helyiségek, hűtőkamra is a rendelkezésre állnak.Az eladásra kínált...
    • Eladó, bérelhető üzlethelyiség - Budapest V. kerület
    6 hónapja, 3 hete
    2 250 000 €
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Balogh Gábor H

  • +367067-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest V. kerület

Kossuth Lajos utca