Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

V. kerület, ALKOTMÁNY utca 86 nm-es, 3 szobás LUXUS REZIDENCIA kiadó - Budapest V. kerület, Lipótvár

710 000 Ft
Budapest V. kerület Lipótváros Alkotmány utca
1 éve, 4 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-8808787
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Albérlet, kiadó lakás, ház
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 86
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
V. kerület, ALKOTMÁNY utca 86 nm-es, 3 szobás LUXUS REZIDENCIA kiadó

V. kerület, a TRIANONI EMLÉKMŰNÉL, a PARLAMENT szomszédságában, az Alkotmány utcában kiadó egy TELJES KÖRŰEN FELÚJÍTOTT, harmadik emeleti, 86 nm-es EXKLUZÍV luxus NAGYPOLGÁRI ingatlan. A MINDEN IGÉNYT kielégítő luxus REZIDENCIA a modern, kényelmes és egyedi stílusú bútorokkal, a TELJES BERENDEZÉSSEL együtt áprilistól hosszú távra bérelhető. A fényképek önmagukért beszélnek, akár egy lakberendezési magazin oldalán is szerepelhetnének.

Az ingatlan bérleti díja : 1.980 Euró (710 ezer Ft/hó)

A kitűnő elosztású, nappali + 2 hálószobás, DUPLA FÜRDŐSZOBÁS, NY-i fekvésű lakás ablakai az utcára néznek. A MODERN ingatlan kialakítása a LUXUST, az ELEGANCIÁT sugározza.

BELSŐÉPÍTÉSZ munkájának köszönhetően, meghagyva a régi stílusjegyeket, a nagypolgári hangulatot, a luxus, az egyedi ENTERIŐR kialakításával, de a XXI. század technológiájával építette át a lakást. Az ingatlant kifinomult, letisztult belsőépítészeti megoldások, tökéletes harmónia, és ELEGÁNS stílusjegyek ötvözete jellemzi.

A lakás LUXUS kivitelezésű, a legkorszerűbb, kizárólag PRÉMIUM KATEGÓRIÁS minőségű építési anyagok kerültek felhasználásra, a mai kor technikai követelményeinek megfelelően.

Az ingatlan LÉGKONDICIONÁLÓVAL felszerelt, a lakásban RIASZTÓRENDSZER van telepítve. Ezen kívül KANDALLÓ, PADLÓFŰTÉS, állítható fényerejű ledvilágítás, és még sok extra található a lakásban.

A közös költség 25.000 Ft havonta, ami tartalmazza a fűtést, a víz/csatorna díjat, a szemétszállítás, a közös villanyfogyasztás, a lépcsőház takarítás a felújítási alapot és a társasház biztosítást is.

Ha tapasztalt, lelkiismeretes, képzett profi szakemberre van szüksége, akkor Rózsadomb Ingatlan. Címünk : 1024 Budapest, Lövőház utca 34. Telefon : +36-30-696-696-3 www.rozsadomb.hu E-mail : eszter@rozsadomb.hu

Fekvés: Nyugati

Építés éve: 1890

Felújítás éve: 2022

Felújítás jellege: Teljes körű felújítás

Lakás állaga: felújított

Ház állaga: jó állapotú

Tömegközlekedés elérhető távolságban van

Ügyintéző: Baczynski Eszter

Azonosító: U/02-95

Családi vállalkozásként őszinte, becsületes, szívvel-lélekkel való munkavégzést ígérünk.

2001 óta foglakozunk ingatlanok közvetítésével, a kezdetek óta regionális, területi alapú specializációval.

RÓZSADOMBI IRODÁNK a Rózsadomb lábánál, Lövőház utca 34. szám alatt (Ezredes utca sarkán) földszinti, utcára nyíló üzlethelyiségben található.

Egyik SAJÁT WEBOLDALUNK rózsadombi ingatlanok közvetítésére szakosodott,

RÓZSADOMB INGATLANIRODA néven talál ránk a világhálón. Weboldalunk a teljes II. kerületi ingatlan kínálatunkat tartalmazza, valamint megjelenítjük a kerületben KERESŐ ÜGYFELEINKET, keresési feltételeik, IGÉNYEIK leírásával.

Ingatlanonként több fotót is talál. Ingatlanainkat BEFEKTETÉSI SZEMPONTOK SZERINT is rangsoroljuk. Ha kínálatunk az Ön igényeit nem fedi le, együttműködő ingatlanirodák segítségével törekedni fogunk az Önnek megfelelő ingatlan megtalálására.

Kiemelt működési területünk még ÓBUDA és vonzáskörzete, melyet ÓBUDAI INGATLANIRODA néven talál meg az interneten. Ajánlatainkat földrajzi régió szerinti csoportosításban is tallózhatja "BELSŐ ÓBUDA", ÓBUDAI HEGYVIDÉK" és "ÓBUDÁN TÚL" aloldalainkon.

Óbudai régió ingatlanjaival ÓBUDAI INGATLANIRODÁNK foglalkozik. Irodánk:1035 Budapest Vörösvári út 13.(Vihar utca sarkán) található fa épületben.

Óbudai hegyvidék területén ÓBUALUX INGATLANIRODÁNK működik. Irodánk : 1037 Budapest, Erőalja utca 46. szám alatt (Viharhegyi út sarkán) helyezkedik el.

Üröm, Pilisborosjenő, Budakalász, Pomáz, Szentendre területén 3 helyben lakó kollégánk dolgozik, itt ÓBUDÁNTÚL INGATLANIRODA névvel 2097 Pilisborosjenő Templom utca 2. szám (Fő utca sarok) alatt van.

Hivatkozási szám: 290537/2/2

Kapcsolat a hirdetővel
  • Baczynski Eszter

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest V. kerület

Lipótváros Alkotmány utca


Hasonló hirdetések

  • Kiadó 112 m2-es téglalakás Budapest V. kerület, Váci utca
    Budapest V. kerület, Váci utca
    Magára igényes bérlő részére kiadó lakás Budapest belvárosának szivében, a Semmelweis utcában egy 112 m2-es, gépesitett dupla konyhás, 3 szobás, étkezős, teraszos ingatlan. Fűtése házközponti, mely korlátlan vizhasználatot és fűtést biztosit bérlője ...
    • Albérlet, kiadó lakás, ház - Budapest V. kerület
    1 napja, 17 órája
    372 390 Ft
  • Kiadó lakás Budapest 5. ker., Belváros
    Budapest V. kerület
    Elegáns nagypolgári lakás kiadó az V. kerületben . szép, jó állapotú társasház - felújított kapualj, a mennyezetét eredeti freskók díszítik - belső kert kerékpártárolóval - központi helyen, mégis csendes mellékutcában - két nagy méretű szoba (33 nm é...
    • Albérlet, kiadó lakás, ház - Budapest V. kerület
    1 napja, 17 órája
    1 000 €
  • Kiadó lakás Budapest 5. ker., Belváros
    Budapest V. kerület
    Kiadó a belváros szívében, mégis csendes utcában, egy belső udvarra néző, 10 m2-es terasszal rendelkező, 104 m2-es nagypolgári lakás! Belmagassága 4 m, jelenleg irodaként funkcionál. Az előszobából jobbra nyílik egy 29 m2-es, laminált padlóval burkol...
    • Albérlet, kiadó lakás, ház - Budapest V. kerület
    1 napja, 18 órája
    1 300 €
  • Kiadó 73 m2-es téglalakás Budapest V. kerület, Lipótváros, Báthory utca
    Budapest V. kerület, Lipótváros, Báthory utca
    Szabadság tér - Kossuth Lajos tér vonzásában, az Amerikai Nagykövetségtől 5 percre, egy századfordulós liftes műemlék épületben kínálok Önnek egy praktikusan megtervezett, extra kivitelezésben luxus módon felújított, utcára néző, déli tájolású, bútor...
    • Albérlet, kiadó lakás, ház - Budapest V. kerület
    1 napja, 20 órája
    391 990 Ft
  • Kiadó 67 m2-es téglalakás Budapest V. kerület, Sas utca
    Budapest V. kerület, Sas utca
    Belváros kiemelet részén a Sas utcában, liftes szép épületben, hangulatos, 2. emeleti, utcai lakás hosszútávra bérbeadó. Az ingatlan cirkófűtéses, galériás nappalival és 1 különn nyíló, galériás hálószobával rendelkezik. Bútorozott, gépesített. Igény...
    • Albérlet, kiadó lakás, ház - Budapest V. kerület
    1 napja, 23 órája
    470 388 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Baczynski Eszter

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest V. kerület

Lipótváros Alkotmány utca