Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Váci utcánál gépesített étterem

520 000 000 Ft
Budapest V. kerület Belváros
3 hónapja, 1 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10239056
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó, bérelhető üzlethelyiség
  • Alapterület (m²): 612
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
 5. kerület legszínvonalasabb részén, a Váci utcánál Budapest és a belváros egyik legexkluzívabb és legjobban frekventált részén, patinás exkluzív környezetben eladó, egy teljeskörűen, az elérhető legjobb minőségben kialakított, gépesített, minden igényt kielégítően felszerelt és luxus szinten berendezett valamint bútorozott luxus étterem, pub és szórakozóhely.
A vendéglátóegység összterülete 602 nm + terasz (50-60 nm). Ebből 375 nm saját terület (magántulajdon), 227 nm pedig a háztól bérelt terület.
A bérlemény a házzal 20 év időtartamra szól. Havi 200 ezer Ft. Ez az összeg csak abban az esetben fizetendő ha az étterem nyitva van és üzemel. Ha zárva tart 0 Ft/hó.
Az előtte lévő sétálóutca frontján a teraszt az Önkormányzattól lehet, rutineljárás keretében szezonálisan bérelni. (Ez bevett szokás, néhány munkanap alatt elintézhető.) Étteremként, pubként ,szórakozóhelyként üzemeltethető. 

Az ingatlan teljes berendezéssel, minden igényt és a legprofibb színvonalat kielégítő gépesítéssel, konyhával pultokkal kerül átadásra, melyet a vételár tartalmaz. Az új tulajdonosnak csak meg kell nyitni.

A konyha szintén olyan magas minőségben került megvalósításra, mint maga az étterem. Hatalmas hűtőkamrákkal, hőlégpárolós (BERTOS) sütővel, magas színvonalú gépekkel, elszívókkal, tésztafőzővel, lapsütőkkel, professzionális 4 és 2 égőfejes ipari gáztűzhelyekkel és sütővel, saláta hűtővel, hűtőpultokkal, tányérmelegítősorral, étellifttel (mind a három szinten) ételmelegentartó sorral, 3 mm-es rozsdamentes konyhai berendezésekkel, bútorokkal, cukrászatnak kialakított külön egységgel, stb. Maga a gépészet is a legmagasabb színvonalú, Buderus kazánokkal, és 30 M forint értékű légtechnikával légkondicionálással.

Ezen felül két utcafrontos bejárati ajtó, hátsó személyzeti bejárat, hőszigetelt fatokozású óriási üvegfelületekkel rendelkező utcaportál, bőr és fa bútorzat és berendezés, egyedi csillárok és hangulatvilágításrendszer, koválcsoltvas galéria és lépcső, hangtechnika, egyedi kerámia és nemesfa burkolatok, beltéri ajtók, mindkét szinten kialakított profi bárpult, igényesen felszerelt szenzoros mellékhelységek, hangulatos dekoráció (szobrok, lámpák, festmények függönyök, díszek, tükrök, tálalók, szekrények, polcok, stb. stb.), külön helységben kialakított iroda, személyzeti öltözők mosdók, raktárak, stb. stb. jellemzik.

Különleges központi elhelyezkedése, a környék fejlesztései és az ingatlan kiváló adottságai, egyetemek közelsége, a környék exkluzív mivolta okán befektetésnek is kitűnő. A beruházás tényleges könyvek szerinti értéke a jelenlegi vételár közel kétszerese volt anno.

Ár: 520 millió Ft

Papp Gabriella  30/815-2511  papp.gabi@citycartel.hu

Kapcsolat a hirdetővel
  • Papp Gabriella

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest V. kerület

Belváros


Hasonló hirdetések

  • Eladó 949 m2-es vendéglő, étterem Budapest V. kerület, Belváros
    Budapest V. kerület, Belváros
    Az ingatlan 7 db társasházi albetétből áll, amelyek egybe vannak nyitva, de fizikailag két külön egységre bonthatók. A teljes terület: 896 m2 földszint + 53 m2 pince. Az ingatlan egy nagyobb és egy kisebb részre külön egységenként is megvásárolhatók,...
    • Eladó, bérelhető üzlethelyiség - Budapest V. kerület
    1 napja
    770 000 000 Ft
  • BAZILIKÁNÁL TÖBBFÉLE PROFILRA IS ALKALMAS UTCAI BEJÁRATÚ INGATLAN KIADÓ!
    Budapest V. kerület, Lipótváros, Szent István tér
    Csak az iroda kínálatában! AZONNAL KÖLTÖZHETŐ! V. kerület BELVÁROS szívében a BAZILIKÁNÁL KIADÓ egy KELLEMES HANGULATÚ, KÖZVETLEN UTCÁRÓL MEGKÖZELÍTHETŐ, TÖBBFÉLE PROFILRA IS ALKALMAS ÜZLETHELYISÉG! A 180 nm alapterületű ingatlan EGYEDI ADOTTSÁGA, ho...
    • Eladó, bérelhető üzlethelyiség - Budapest V. kerület
    1 napja, 1 órája
    1 150 000 Ft
  • Eladó Üzlethelyiség, Budapest 5. ker.
    Budapest V. kerület, Párizsi utca
    Budapesten, a Váci utca vonzásában (a sétáló utcától 20 méterer), hatalmas, utcai portálos, utcai bejáratú, belső kétszintes frekventált üzlethelyiség eladó.Az alsó szint 154 nm, az emelet további 110 nm, egy 92 nm-es pince és egy 26 nm-es udvari üzl...
    • Eladó, bérelhető üzlethelyiség - Budapest V. kerület
    1 napja, 2 órája
    876 000 000 Ft
  • Eladó Üzlethelyiség, Budapest 5. ker.
    Budapest V. kerület, Szent István körút
    V. ker. Szent István körúton, a Nyugati térnél eladó egy 112 m2-es alapterületű, 100m2 galériaszinttel rendelkező utcaportálos nagy kirakatos üzlethelyiség! Hosszú évekig prémium férfiruházati üzletként működött, a jelenlegi bútorzat is ennek megfele...
    • Eladó, bérelhető üzlethelyiség - Budapest V. kerület
    1 napja, 2 órája
    330 000 000 Ft
  • Eladó Üzlethelyiség, Budapest 5. ker.
    Budapest V. kerület, Bajcsy-Zsilinszky út
    A Belvárosban eladó kétszintes üzlethelyiséget kínálunk!Budapest, V. kerület Bajcsy-Zsilinszky út legjobb részén.2011. évben, műszaki és gépészeti csúcsminőséggel kiépített, változtatható belső helyiség elosztással rendelkező üzletet alakítottak ki. ...
    • Eladó, bérelhető üzlethelyiség - Budapest V. kerület
    1 napja, 2 órája
    920 000 €
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Papp Gabriella

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest V. kerület

Belváros