VÁRRA PANORÁMÁS, 2 SZOBÁS LAKÁS KIADÓ

1 300 €
Budapest V. kerület Széchenyi utca
1 hónapja, 1 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12221381
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Albérlet, kiadó lakás, ház
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 71
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Please scroll down for English.

CSODÁLATOS PANORÁMÁVAL A DUNÁRA ÉS A BUDAI VÁRRA, A BELVÁROS LEGJOBB PONTJÁN, A PARLAMENT KÖZELÉBEN EGY IGÉNYESEN FELÚJÍTOTT, ELEGÁNS, BÚTOROZOTT LAKÁS HOSSZÚ TÁVRA KIADÓ.

Az ingatlan közvetlenül a Duna parton helyezkedik el, nyugati tájolású erkélyéről kivételes látvány nyílik. Alapterülete 71 nm, dekoratív üvegfallal elválasztott nappali + hallból, egy tágas, kényelmes hálószobából, külön nyíló konyhából, kádas fürdőszobából, széles előszobából és szintén külön nyíló WC-ből áll. Külön praktikuma a fürdőszoba mellett kialakított gardrób, mely egyfajta budoárként is működhet.

A tulajdonosok a lakást 2023-ban teljes körűen és igényesen felújították, a nyílászárókat lecserélték, szolíd és elegáns enteriőrt alakítottak ki. A konyha gépesített, minden igényt kielégít, keleti fekvésének köszönhetően a délelőtt folyamán szép világos. A hálószoba tágas, kényelmes, szintén keleti fekvésű és egy csendes, parkszerű nagy belső ősfás kertre néz, mely lombkoronájával tavasztól őszig külön élményt nyújt az itt lakóknak.

A társasház rendezett és kultúrált, letisztult időtálló elegancájával kellemes lakókörnyezetet biztosít. A lokáció tökéletes: minden, ami a mindennnapokhoz szükségees, pillanatok alatt elérhető, a közlekedés kiváló.
A lakás minimum egy évre bérelhető, két havi kaukció és közjegyzői kiköltözési nyilatkozat szükséges a bérléshez. A dohányzás a lakásban nem megengedett, kisállat hozható. A bérleti díj 1500 €/ hó.
További információért illetve megtekintésért keressen bizalommal a hét bármely napján.

A WONDERFULLY RENOVATED, ELEGANT, FURNISHED APARTMENT FOR LONG-TERM RENT WITH A WONDERFUL PANORAMA OF THE DANUBE AND THE BUDA CASTLE, AT THE BEST POINT IN THE CITY CENTER, NEAR THE PARLIAMENT.

The property is located directly on the bank of the Danube, with an exceptional view from its west-facing balcony. Its floor area is 71 square meters, it consists of a living room + hall separated by a decorative glass wall, a spacious, comfortable bedroom, a separate kitchen, a bathroom with a tub, a wide hallway and a separate toilet. The wardrobe next to the bathroom is especially practical, which can also function as a kind of boudoir.

In 2023, the owners completely renovated the apartment, replaced the windows, and created a solid and elegant interior. The kitchen is mechanized, meets all needs, and thanks to its eastern orientation, it is well lit in the morning. The bedroom is spacious, comfortable, also faces east and overlooks a quiet, park-like interior garden with ancient trees, which with its canopy offers a special experience to the residents from spring to autumn.

The condominium provides a pleasant living environment with its orderly and cultured, clean, timeless elegance.

The location is perfect: everything you need for everyday life is available in seconds, and transportation is excellent.

The apartment can be rented for a minimum of one year, a two-month deposit and a notarys declaration of moving out are required for renting.

Smoking is not allowed in the apartment, pets are allowed.

The rent is €1,500/month.

For more information or viewing, feel free to contact me any day of the week.

Referencia szám: LK016863

Kapcsolat a hirdetővel
  • Herczeg-Bíró Edit

  • +363094-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest V. kerület

Széchenyi utca


Hasonló hirdetések

  • Budapest szívében V. kerület Szabadság térnél a Báthory utcában 80m2-es, szép, felújított, 3 szobás
    Budapest V. kerület
    Budapest szívében V. kerület Szabadság térnél a Báthory utcában 80m2-es, szép, felújított, 3 szobás lakás kiadó. Bútorozott, gépesített, azonnal költözhető. ???? A Nyugalom szigete ????Kulturált lakókörnyezet ????Beépített bluetooth hangrendszer ????Energ
    • Albérlet, kiadó lakás, ház - Budapest V. kerület
    6 órája, 15 perce
    425 000 Ft
  • Kiadó lakás, Budapest 5. ker.
    Budapest V. kerület
    Irodának berendezett, de lakhatásra is tökéletes ingatlan! A belváros szerelmeseinek ajánljuk ezt a kiadó, 144 négyzetméteres, 4 szobás, felújított lakást! Az épület tégla építésű, karbantartott és liftes. Az ingatlan a belváros szívében, a Zsinagógá...
    • Albérlet, kiadó lakás, ház - Budapest V. kerület
    1 napja, 10 órája
    600 000 Ft
  • Kiadó 73 m2-es téglalakás Budapest V. kerület, Lipótváros, Báthory utca
    Budapest V. kerület, Lipótváros, Báthory utca
    Szabadság tér - Kossuth Lajos tér vonzásában, az Amerikai Nagykövetségtől 5 percre, egy századfordulós liftes műemlék épületben kínálok Önnek egy praktikusan megtervezett, extra kivitelezésben luxus módon felújított, utcára néző, déli tájolású, bútor...
    • Albérlet, kiadó lakás, ház - Budapest V. kerület
    1 napja, 14 órája
    389 790 Ft
  • Kiadó lakás Budapest 5. ker., Belváros
    Budapest V. kerület
    Kiadó a belváros szívében, mégis csendes utcában, egy belső udvarra néző, 10 m2-es terasszal rendelkező, 104 m2-es nagypolgári lakás! Belmagassága 4 m, jelenleg irodaként funkcionál. Az előszobából jobbra nyílik egy 29 m2-es, laminált padlóval burkol...
    • Albérlet, kiadó lakás, ház - Budapest V. kerület
    1 napja, 17 órája
    1 300 €
  • Kiadó lakás Budapest Dorottya utca I. emelet 60m2 ref:13862 | Lakáspont - belváros specialista ingat
    Budapest V. kerület, Dorottya utca
    Budapest belvárosában kiadó dupla komfortos lakás a Dunától pár perc sétára. V. kerületben, Dorottya utcában kiadó 60 nm, I. emeleti, vadonatúj bútorokkal és műszaki berendezésekkel felszerelt lakás. Fűtése: elektromos, a lakás vízórás. A hálószoba u...
    • Albérlet, kiadó lakás, ház - Budapest V. kerület
    2 napja, 12 órája
    350 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Herczeg-Bíró Edit

  • +363094-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest V. kerület

Széchenyi utca