Eladó 695 m2-es Iroda egyéb Budapest, VI. kerület

550 000 000 Ft
Budapest VI. kerület
1 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11883197
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan
  • Alapterület (m²): 695
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
C I T Y C A R T E L

INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY

 

 

VI. kerületben, Terézvárosban, Budapest legszebb sugárútjától, Andrássy úttól néhány háztömbnyire az Oktogon közelében összesen 695 nm-es, két szinten elhelyezkedő, utcai bejárattal rendelkező, üzlethelyiségnek, közösségi térnek, wellness-, sportcentrumnak, klinikának vagy akár szálláshely kialakítására alkalmas, iroda besorolású, jelenleg magánrendelőnek kialakított ingatlan eladó.

 


A múlt század elején épült, frissen felújított, míves homlokzatú társasház alagsor + földszint + 2 emelet elrendezésű, 3 rendezett belső udvara van - a helyiség a ház udvarából és az utcáról is külön bejáraton megközelíthető. A földszint 408 nm-es (ebből az irodai részek mérete 268 nm, a műtő és rendelők mérete 140 nm), az alagsor 287 nm, a két szintet lépcső köti össze.

 

Az utcai bejárat új üvegportállal rendelkezik – az automata működtetésű ajtó a szélfogó-előtérbe vezet, ahonnan néhány lépcsőn lehet feljutni a recepcióhoz, de az előtérből nyílik az alagsorba vezető lépcső is. A két szint, valamint az ezeket összekötő előtér külön helyrajzi számmal rendelkezik, az egyes szinteknek igény szerint eltérő funkció is adható.

 

Az ingatlan földszinti része az utcafront mentén, valamint a jobb oldali- és hátsó szárnyban helyezkedik el.  

A tágas recepció- és váró részből nyílik az utcafront irányába két nagy, jelenleg fogorvosi rendelőnek kialakított helyiség valamint egy szájsebészeti műtő.

A váróhelyiség végében az egészségügyi szabványok szerint árnyékolt röntgen és sterilizáló helyiség, valamint egy gépészeti egység került kialakításra. A váró mellett nagyméretű tárgyaló is található amelynek ablakai az egyik belső udvarra néznek.

 

A recepciós térből folyosó vezet az épület jobb oldali szárnyában és hátsó frontján levő irodákhoz. A folyosó jobb oldalán mosdók, öltöző, tárolók találhatóak - a folyosó bal oldalán a belső udvar felé tájolt nagy ablakok biztosítják a bevilágítást. A folyosó végén két iroda, egy nagy konferenciaterem és titkárság lett kialakítva. Ennek az oldalszárnynak külön, a belső udvarról nyíló bejárata is van, így a két rész akár szeparáltan is hasznosítható.

 

A földszint teljes átépítése és igényes, magas színvonalú felújítása pár éve történt meg, során az orvosi rendelők és szájsebészeti műtő működtetéséhez szükséges értékes légtechnikai és sterilizáló berendezések, medikai táblák kerültek beépítésre és a teljes épületgépészetet is cserélték, továbbá igényes és időtálló burkolatokkal és szaniterekkel látták el a helyiségeket. A nyílászárók felújításra, cserére kerültek, világító testeket helyeztek el az álmennyezetben, korszerű számítógépes hálózatot építettek ki.

 

Az ingatlan a fogorvosi ellátáshoz szükséges minden előírt műszaki berendezéssel és egyben működési engedéllyel is rendelkezik. A fogorvosi szolgáltatás részben megkezdődött az elmúlt év végén, részben (szájsebészeti műtő) beüzemelés alatt van.

 

A nagyméretű alagsorba az előtérből lehet lejutni, a rendelők és irodák alatti utcafrontot és a jobb oldali épületszárny egy részét foglalja el.

Az alagsori szint felújítása részlegesen elkészült, két nagyobb helyiség teljes burkolása van hátra - ezen a szinten kaptak helyet az orvostechnika működtetéséhez szükséges berendezések (orvosi gázellátó rendszer, légtechnika, illetve a teljes épületgépészet berendezései is), de kiválóan alkalmas lehet edzőterem, jógaszoba, masszázs-, rehabilitációs- és wellnessrészleg kialakítására is. 


Az ingatlan környezetében zártsorú beépítésű, többnyire renovált homlokzatú századfordulós épületek, közintézmények, iskolák, múzeumok, felsőoktatási- és kulturális intézmények találhatóak, az utcakép rendezett.

 


Tömegközlekedési szempontból kiváló: a Földalatti Vörösmarty utcai megállója néhány percnyi séta-távolságra elérhető, illetve a környéken több autóbuszjárat és trolibusz megállói megtalálhatóak.

Az infrastrukturális ellátottság szintén kifogástalan: a környéken számos kereskedelmi és szolgáltató egység működik.

Fűtési- hűtési rendszer: levegő-folyadék légszivattyús rendszerrel, orvosi gázkezelő mennyezeti ki- és bemenetekkel.

Épületbe gáz be van vezetve, de az ingatlanba nincs.

 

Az ingatlan cég tulajdonában van, amely megvásárolható.


Az ingatlan ára: 550 millió Ft

Az orvosi berendezések és felszerelések (többek között 6 fogászati szék, amelyből 4 db 2017-es, 2 db 2008-as, röntgen, sterilizáló berendezések) ára további 50 millió forint.

 

 

ÜDVÖZLETTEL:

DR VINCELLÉR ZSUZSA

ÜGYVEZETŐ, CEO, LUXURY SPECIALIST

+3630-815-2510

V.ZSUZSA@CITYCARTEL.HU

 

CITY CARTEL BUDA KFT.

CITY CARTEL FRANCHISE HUNGARY KFT.
1118 BUDAPEST, HEGYALJA ÚT 54.

1026 BUDAPEST, SZILÁGYI ERZSÉBET FASOR 121.

BUDAGYÖNGYE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT

WWW.CITYCARTEL.HU

 

Kapcsolat a hirdetővel
  • Dr. Vincellér Zsuzsa

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest VI. kerület


Hasonló hirdetések

  • Eladó Iroda, Budapest 6. ker.
    Budapest VI. kerület, Kodály körönd
    CSENDES, IRODANÁNAK, RENDELŐNEK, VAGY AKÁR GALÉRIÁNAK IS ALKALMAS SZUTERÉN ÜZLETHELYISÉG ELADÓ AZ ANDRÁSSY ÚTON! Remek lehetőség! Az Andrássy úton egy, a zöld udvarból megközelíthető szuterén üzlethelyiség eladó. A legutolsó bérlő galériaként használ...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Budapest VI. kerület
    1 napja, 2 órája
    99 000 000 Ft
  • Eladó iroda, Budapest 6. ker.
    Budapest VI. kerület, Felsőerdősor utca
    Budapest 6 ker, Andrássy út közelében, a Kodály körönd szomszédságában 3 emeletes, szépen felújított polgári ház földszintjén ELADÓ tulajdoni lap szerint 98 nm-es, a valóságban 100 nm-es, világos, csendes, jó elrendezésű, 3 tágas szobával rendelkező,...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Budapest VI. kerület
    1 napja, 2 órája
    95 000 000 Ft
  • Kiadó 480 m2-es Iroda irodaházban A Budapest, VI. kerület
    Budapest VI. kerület
    6. kerületben BÉRELHETŐ különböző méretű irodák! Az Irodaház két szárnyból álló magas színvonalú épületegyüttes 8462nm-n. A régi szárny felújítása során megőrizték és helyreállították az eredeti épület minden építészeti értékét. Az új épület egy telj...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Budapest VI. kerület
    2 napja, 1 órája
    3 115 855 Ft
  • 3 csillagos hotel eladó
    Budapest VI. kerület, Belső-Terézváros
    Budapest Belvárosában 3 csillagos hotel eladó   Az épület 1979-ben épült, 2017-ben teljeskörű felújításon esett át. A szálloda 120 szobás, a szobák 15-50 nm közöttiek, új, modern bútorokkal felszereltek.  A hotelben van étterem, konferenciaterem, gar...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Budapest VI. kerület
    2 napja, 1 órája
    7 072 560 241 Ft
  • Kiadó 476 m2-es Iroda irodaházban A Budapest, VI. kerület
    Budapest VI. kerület
    6. kerületben Budapest szívében kiadó 5 szinten, 4 600 nm  első osztályú iroda, 2022 decemberétől    Az irodaház 5 szinten (földszint  + 4 emelet) kínál bérelhető területet, mintegy 4600 nm-en.  Minden korszerű irodaigényt kielégítő felszereltséggel ...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Budapest VI. kerület
    2 napja, 1 órája
    3 740 598 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Dr. Vincellér Zsuzsa

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest VI. kerület