Kiadó Társasházi lakás, Budapest VI. kerület, Terézváros (Nagykörúton belül), 128nm, 684250 Ft

684 250 Ft
Budapest VI. kerület Terézváros (Nagykörúton belül)
1 napja, 16 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12076977
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Albérlet, kiadó lakás, ház
  • Hálószobák: 6
  • Alapterület (m²): 128
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Frissen felújított, elegáns 5 szobás lakás az Oktogonnál.
Az Oktogon közvetlen vonzásában, a Teréz krt-on kínálok egy I.emeleti, 128 nm-es igényesen és teljesen felújított 5(6) szoba hallos ingatlant, amely kialakítása jellemzően és szándékosan cégszerű vállalkozásnak alkalmas, úgyhogy magánszemélyek lakáscélú megkeresését köszönettel, de NEM kérjük!
Az ingatlant különösen ajánljuk, gyógyászati tevékenységet folytatóknak, ügyvédi irodáknak és egyéb adminisztratív tevékenységet végző cégeknek, vállalkozásoknak … kiemelve a rendkívüli jó megközelíthetőségét és azonnali költözhetőségét.
Az ingatlan leírása:
A lakás főbejárata és egy másik bejárati lehetősége is a körfolyosóról nyílik, amin keresztül egy szép tágas hall helyiségbe léphetünk, a hallból jobbra és balra helyezkednek el lakóhelyiségek.
A bejárattól jobbra indulva találunk két egymásba nyíló szobát ..... az első szobából nyílik egy kis konyha, így ez a helyiség étkezőnek is használható, de ugyanebből a szobából egy ajtó is nyílik a körfolyosóra, úgyhogy a hall helyiségtől esetlegesen leválasztva ez a terület (két szoba, konyha) külön is használható, de nem javasolt.
Tehát ebből a szobából léphetünk be a hátsó szobába, amelyhez egy takarító eszközök tárolására alkalmas, ajtóval elzárt kis beugró helyiség van. Ennek a két szobának a belső körfolyosóra néznek az ablakai.
A bejárattól (hall) balra indulva 3 nagy szobát találunk, amelyből egy szoba esetleg ketté osztható. Ezeknek a szobáknak az ablakai az Aradi utca felé néznek.
Szintén a lakás baloldali felében lett kialakítva egy zuhanyozós+WC-s fürdő és egy külön álló WC is.

Az ingatlan felszereltsége:
A teljes körű felújítás alkalmával a komplett közműhálózat cserélésre és fejlesztésre került oly módon, hogy minden szobában jelentős számú konnektor és internet kapcsolódási pont lett elhelyezve, de ezeken felül az esetleg egészségügyi-gyógyászati funkciók kiszolgálására minden szobában vízvételezési (mosdó elhelyezés) lehetőség is rendelkezésre áll …. továbbá minden helyiség légkondicionáló berendezéssel felszerelt.
A lakás falba épített kis széffel rendelkezik, a világítást mennyezeti LED panelek és falikarok biztosítják ….. valamint minden ablaka függönnyel és sötétítőfüggönnyel ellátott.
Az ingatlan egyedi fűtését egy falon elhelyezett termosztát szabályozással, Ariston kondenzációs fali kazán és radiátorok szolgálják.
A padló parketta burkolattal és a könnyebb tisztán tarthatóság okán a "lábazati" falak 90 cm magasságig kellemes, pasztellszínű greslapokkal lettek burkolva.
A lakás egyedi mérőórákkal rendelkezik, Közös költsége: 38.000.-Ft/hó, amely nem tartalmaz lakáson belüli energia fogyasztásokat. A szokásos fogyasztási díjakról viszont nem áll rendelkezésre semmilyen aktuális adat.
A TV, Internet és telefon szolgáltatást a DIGI cég biztosítja.
Lépcsőház rendezett, kulturált (jelenleg felújítás alatt) …. a lift teljesen új.
A legjobb parkolási lehetőséget az ingatlantól nagyjából 60 méterre, az Aradi utcában található Parkolóház szolgáltatja (700.-/óra díjért).
A tömegközlekedés kifogástalan …. villamosmegálló az épülettel szemben.
Bérleti feltételek:
Csak megbízható, ellenőrizhető cégnek, vállalkozásnak kínáljuk!
Minimális bérleti időszak 2 év, 2 havi kaució + első havi bérleti díj előre fizetése.
A Bérleti megállapodás (Szerződés) kizárólag Közjegyzői okirattal köthető meg!
Bérleti díj: bruttó 1750.-Euró, vagy 680.000.- Ft/hó + rezsik.

bútorozatlan, étkező, lift, összkomfortos, világos, kamra, jó közlekedésű,

Kapcsolat a hirdetővel
  • Kálmán Mirtil

  • +362094-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest VI. kerület

Terézváros (Nagykörúton belül)


Hasonló hirdetések

  • Kiadó 118 m2-es téglalakás Budapest VI. kerület, Belső VI., Jókai utca
    Budapest VI. kerület, Belső VI., Jókai utca
    Berendezett és felszerelt ingatlan tetőterasszal, szaunával az Oktogonnál! A mai kor követelményeinek megfelelő, magas kivitelezésben készült otthon egyedi a mai piacon! A megújuló energiával rendelkező, extra minőségben kivitelezett, berendezett és ...
    • Albérlet, kiadó lakás, ház - Budapest VI. kerület
    1 napja, 13 órája
    879 840 Ft
  • Kiadó gyönyörűen berendezett 3 szobás lakás az Andrássy úton
    Budapest VI. kerület
    Szeretne Budapest egyik legszebb utcájában élni az Opera mellett?A Dream House Ingatlaniroda kiadásra kínálja ezt a rendkívül világos és tágas 3 szobás lakást, mely a Deák Ferenc tértől pár percre található.A 93 nm-es felújított ingatlan egy impozáns...
    • Albérlet, kiadó lakás, ház - Budapest VI. kerület
    1 napja, 14 órája
    860 288 Ft
  • Gyönyörűen berendezett 2 hálószobás lakás kiadó az Opera mellett
    Budapest VI. kerület
    Szeretne Budapest egyik legszebb utcájában élni az Opera mellett?A Dream House Ingatlaniroda kiadásra kívánja ezt a rendkívül világos és tágas 3 szobás lakást, mely a Deák Ferenc tértől pár percre található.A 62 nm-es felújított ingatlan egy impozáns...
    • Albérlet, kiadó lakás, ház - Budapest VI. kerület
    1 napja, 14 órája
    860 288 Ft
  • LUXUS PENTHOUSE KIADÓ AZ ANDRÁSSY ÚTON A BAZILIKA MELLETT-BUDAPEST VI.
    Budapest VI. kerület
    A Dream House Ingatlaniroda bérletre kínál egy 318 m2-es, 3 hálószobás LUXUS PENTHOUSE-t az OPERAHÁZ közvetlen közelében. Az épület 2023-ban befejezett TELJES KÖRŰ FELÚJÍTÁSA alkalmával kapott egy FRISSEN ÉPÍTETT 4. szintet, ahol 2 db nagyméretű PENT...
    • Albérlet, kiadó lakás, ház - Budapest VI. kerület
    1 napja, 14 órája
    4 692 480 Ft
  • Kiadó 74 m2-es téglalakás Budapest VI. kerület, Külső VI.
    Budapest VI. kerület, Külső VI.
    Igényes bérlőjét keresi a VI. kerületben egy nagyon csendes, 74m2-es, magas minőségben felújított, 3 szobás lakás teremgarázs beállóval. Amennyiben luxus körülmények között szeretne élni, frekventált környéken, kérem hívjon még ma! Amit a HÁZRÓL érde...
    • Albérlet, kiadó lakás, ház - Budapest VI. kerület
    1 napja, 15 órája
    782 080 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Kálmán Mirtil

  • +362094-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest VI. kerület

Terézváros (Nagykörúton belül)