Kiadó Társasházi lakás, Budapest VI. kerület, Terézváros (Nagykörúton belül), 128nm, 687750 Ft

687 750 Ft
Budapest VI. kerület Terézváros (Nagykörúton belül)
1 napja, 5 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12076977
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Albérlet, kiadó lakás, ház
  • Hálószobák: 6
  • Alapterület (m²): 128
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Frissen felújított, elegáns 5 szobás lakás az Oktogonnál.
Az Oktogon közvetlen vonzásában, a Teréz krt-on kínálok egy I.emeleti, 128 nm-es igényesen és teljesen felújított 5(6) szoba hallos ingatlant, amely kialakítása jellemzően és szándékosan cégszerű vállalkozásnak alkalmas, úgyhogy magánszemélyek lakáscélú megkeresését köszönettel, de NEM kérjük!
Az ingatlant különösen ajánljuk, gyógyászati tevékenységet folytatóknak, ügyvédi irodáknak és egyéb adminisztratív tevékenységet végző cégeknek, vállalkozásoknak … kiemelve a rendkívüli jó megközelíthetőségét és azonnali költözhetőségét.
Az ingatlan leírása:
A lakás főbejárata és egy másik bejárati lehetősége is a körfolyosóról nyílik, amin keresztül egy szép tágas hall helyiségbe léphetünk, a hallból jobbra és balra helyezkednek el lakóhelyiségek.
A bejárattól jobbra indulva találunk két egymásba nyíló szobát ..... az első szobából nyílik egy kis konyha, így ez a helyiség étkezőnek is használható, de ugyanebből a szobából egy ajtó is nyílik a körfolyosóra, úgyhogy a hall helyiségtől esetlegesen leválasztva ez a terület (két szoba, konyha) külön is használható, de nem javasolt.
Tehát ebből a szobából léphetünk be a hátsó szobába, amelyhez egy takarító eszközök tárolására alkalmas, ajtóval elzárt kis beugró helyiség van. Ennek a két szobának a belső körfolyosóra néznek az ablakai.
A bejárattól (hall) balra indulva 3 nagy szobát találunk, amelyből egy szoba esetleg ketté osztható. Ezeknek a szobáknak az ablakai az Aradi utca felé néznek.
Szintén a lakás baloldali felében lett kialakítva egy zuhanyozós+WC-s fürdő és egy külön álló WC is.

Az ingatlan felszereltsége:
A teljes körű felújítás alkalmával a komplett közműhálózat cserélésre és fejlesztésre került oly módon, hogy minden szobában jelentős számú konnektor és internet kapcsolódási pont lett elhelyezve, de ezeken felül az esetleg egészségügyi-gyógyászati funkciók kiszolgálására minden szobában vízvételezési (mosdó elhelyezés) lehetőség is rendelkezésre áll …. továbbá minden helyiség légkondicionáló berendezéssel felszerelt.
A lakás falba épített kis széffel rendelkezik, a világítást mennyezeti LED panelek és falikarok biztosítják ….. valamint minden ablaka függönnyel és sötétítőfüggönnyel ellátott.
Az ingatlan egyedi fűtését egy falon elhelyezett termosztát szabályozással, Ariston kondenzációs fali kazán és radiátorok szolgálják.
A padló parketta burkolattal és a könnyebb tisztán tarthatóság okán a "lábazati" falak 90 cm magasságig kellemes, pasztellszínű greslapokkal lettek burkolva.
A lakás egyedi mérőórákkal rendelkezik, Közös költsége: 38.000.-Ft/hó, amely nem tartalmaz lakáson belüli energia fogyasztásokat. A szokásos fogyasztási díjakról viszont nem áll rendelkezésre semmilyen aktuális adat.
A TV, Internet és telefon szolgáltatást a DIGI cég biztosítja.
Lépcsőház rendezett, kulturált (jelenleg felújítás alatt) …. a lift teljesen új.
A legjobb parkolási lehetőséget az ingatlantól nagyjából 60 méterre, az Aradi utcában található Parkolóház szolgáltatja (700.-/óra díjért).
A tömegközlekedés kifogástalan …. villamosmegálló az épülettel szemben.
Bérleti feltételek:
Csak megbízható, ellenőrizhető cégnek, vállalkozásnak kínáljuk!
Minimális bérleti időszak 2 év, 2 havi kaució + első havi bérleti díj előre fizetése.
A Bérleti megállapodás (Szerződés) kizárólag Közjegyzői okirattal köthető meg!
Bérleti díj: bruttó 1750.-Euró, vagy 680.000.- Ft/hó + rezsik.

bútorozatlan, étkező, lift, összkomfortos, világos, kamra, jó közlekedésű,

Kapcsolat a hirdetővel
  • Kálmán Mirtil

  • +362094-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest VI. kerület

Terézváros (Nagykörúton belül)


Hasonló hirdetések

  • Penthouse privát tetőterasszal és kerttel ANDRÁSSY ÚT KÖZELÉBEN!
    Budapest VI. kerület, Belső-Terézváros
    C I T Y C A R T E L INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY bemutatja:     VI. ker. Liszt Ferenc tér közelében kiadásra kínálunk egy legfelső emeleti, felújított lakást.   Elosztás: amerikai konyhás napali, 1 háló,fürdőszoba, 1 nagy privát terasz. Az...
    • Albérlet, kiadó lakás, ház - Budapest VI. kerület
    1 napja, 1 órája
    707 238 Ft
  • Kiadó 62 m2-es Téglalakás Budapest, VI. kerület, Belső-Terézváros
    Budapest VI. kerület, Belső-Terézváros
    C I T Y C A R T E L INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY bemutatja:     A VI. kerületi Andrássy úton a város szívében kínálunk egy prémium színvonalon felújított, 62 nm-es, 3  szobás lakást, 2 fürdőszobával.   A nappali és szobák klímával felszere...
    • Albérlet, kiadó lakás, ház - Budapest VI. kerület
    1 napja, 1 órája
    864 402 Ft
  • Kiadó 300 m2-es Téglalakás Budapest, VI. kerület, Belső-Terézváros
    Budapest VI. kerület, Belső-Terézváros
      C I T Y C A R T E L INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY bemutatja:     Budapest VI. kerületében, az Andrássy úton, felújított, liftes társasházban, bérbevételre kínálunk luxus módon felújított és bútorozott, rezidenciának és irodának egyaránt a...
    • Albérlet, kiadó lakás, ház - Budapest VI. kerület
    1 napja, 1 órája
    4 714 920 Ft
  • Kiadó 300 m2-es Téglalakás Budapest, VI. kerület, Belső-Terézváros
    Budapest VI. kerület, Belső-Terézváros
    C I T Y C A R T E L INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY bemutatja:   Budapest VI. kerületében, az Andrássy úton, felújított, liftes társasházban, bérbevételre kínálunk luxus módon felújított és bútorozott, rezidenciának és irodának egyaránt alkal...
    • Albérlet, kiadó lakás, ház - Budapest VI. kerület
    1 napja, 1 órája
    4 714 920 Ft
  • Kiadó 93 m2-es téglalakás Budapest VI. kerület, Andrássy út
    Budapest VI. kerület, Andrássy út
    Kiadó ez a gyönyörűen felújított, minden igényt kielégítő lakás az Andrássy úton. Az Operától mindössze pár méterre található, 93 négyzetméteres ingatlan azonnal költözhető. A hatalmas nappali a város leghíresebb utcájára néz, míg a 2 hálószoba a cse...
    • Albérlet, kiadó lakás, ház - Budapest VI. kerület
    1 napja, 2 órája
    864 402 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Kálmán Mirtil

  • +362094-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest VI. kerület

Terézváros (Nagykörúton belül)