Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Lázár utcai luxus lakás - Budapest VI. kerület, Nagykörúton belüli terület

680 000 €
Budapest VI. kerület Nagykörúton belüli terület
1 éve, 3 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9418615
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Albérlet, kiadó lakás, ház
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 94
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Lázár utcában kínáljuk bérbevételre ezt a közelmúltban teljeskörű felújításon átesett 94 m2-es lakást egy rendezett, liftes ház 2. emeletén.
 
A felújítás magában foglalja a teljes gépészeti és az esztétikai felújítást. A nyílászárok az eredeti stílus szerint lettek újragyártva.
 
A lakásban található egy méretes nappali, 2 hálószoba, 2 fürdőszoba, külön konyha és gardrób, valamint széles előszoba beépített szekrénnyel.
 
A fűtésről és melegvízről kombi cirkó kazán gondoskodik, a hűtésről a szobákban Panasonic klímák. A biztonságért riasztó rendszer és biztonsági ajtó gondoskodik.
 
Az ingatlan részben bútorozott és gépesített. Igény esetén a kisebbik szoba is bebútorozható, illetve bútorozatlanul is kiadó.
 
Közös költsége 25.300 Ft, mely tartalmazza a korlátlan hidegvíz használatot. A szemétdíj 1.558 Ft lakónként. A gáz és a villany költsége fogyasztás után fizetendő.
 
Azonnal költözhető.
 
A környék számtalan bevásárlási, szórakozási és étkezési lehetőséget kínál, az Andrássy út egy karnyújtásnyira.
 
Tömegközlekedés szempontjából is nagyszerű, az 1-es, 3-as metró pár perc sétával elérhető, de ezen kívül számtalan buszjárat és trolibusz is található a közelben. Mélygarázs bérlésére több lehetőség is van a közelben.
 
 
We offer for rent on Lázár street this freshly renovated 94 sqm apartment in a ordered building with elevator.
 
The renovation included full electricity, gas and water and full aesthetic renovation. For better isolation all of the doors and windows have been remade from wood.
 
The apartment consist of a spacious living room, 2 bedroom, 2 bathroom, separate kitchen, walk in wardrobe, spacious built in hallway.
 
For heating and hot water combi gas boiler is responsible, Panasonic A/Cs are responsible for cooling. ( in all of the rooms). The apartment has a security door and equipped with an alarm system.
 
The property is partly furnished. In case of need for extra furniture there is an option. Also possible to rent it unfurnished.
 
Common cost is 25.300/month which includes cold water consumption. Communal waste fee is 1558 HUF/month/person. Gas and electricity are to be paid upon consumption.
 
The area offers various shopping, entertainement and dining possibilities. Andrássy avenue is a minute away.
 
Publis transport is great, metro line 1 and 3 are within couple minutes walk away. Also several busees and trolleys are near by. For underpark garage there are also various option.

Hivatkozási szám: STARTLAK-7388873

Kapcsolat a hirdetővel
  • Central Home Hunyadi tér

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest VI. kerület

Nagykörúton belüli terület


Hasonló hirdetések

  • Kiadó Lakás, Budapest 6. ker.
    Budapest VI. kerület, Ó utca
    A PESTI BROADWAY-on KIADÓ EGY HATALMAS TEREKKEL RENDELKEZŐ, 235 m2-es, KÖRBENAPOZOTT IRODA. A belváros szívében, színházak, éttermek vonzáskörzetében, exkluzív környezetben kiadó egy napos, hatalmas terekkel rendelkező lakás, mely irodának kiváló. Jo...
    • Albérlet, kiadó lakás, ház - Budapest VI. kerület
    1 napja, 15 órája
    2 530 €
  • Kiadó Lakás, Budapest 6. ker.
    Budapest VI. kerület, Rózsa utca
    Hosszútávra (minimum 1 évre) bérbeadó egy újszerű stúdió lakás a VI. kerületben, a Rózsa utcában. A lakás teljesen felszerelt, bútorozott és gépesített (kivéve sütő). Az ingatlan legfeljebb 2 fő részére kiadó lévén, hogy egy terű. A lakás világos és ...
    • Albérlet, kiadó lakás, ház - Budapest VI. kerület
    1 napja, 15 órája
    225 000 Ft
  • Kiadó lakás, Budapest 6. ker.
    Budapest VI. kerület
    Az Oktogon és Andrássy út határolta részen 50nm-es klimatizált, erkélyes lakás kiadó!A világos, DK-i tájolású lakásunk minden kényelemmel felszerelt, bútorozott, gépesített. Meleg nyári napokon modern klíma berendezés áll a bérlő rendelkezésére. A la...
    • Albérlet, kiadó lakás, ház - Budapest VI. kerület
    1 napja, 16 órája
    250 000 Ft
  • Kiadó 74 m2-es téglalakás Budapest VI. kerület, Külső VI.
    Budapest VI. kerület, Külső VI.
    Igényes bérlőjét keresi a VI. kerületben egy nagyon csendes, 74m2-es, magas minőségben felújított, 3 szobás lakás teremgarázs beállóval. Amennyiben luxus körülmények között szeretne élni, frekventált környéken, kérem hívjon még ma! Amit a HÁZRÓL érde...
    • Albérlet, kiadó lakás, ház - Budapest VI. kerület
    2 napja, 14 órája
    775 740 Ft
  • Kiadó 206 m2-es téglalakás Budapest VI. kerület, Diplomatanegyed
    Budapest VI. kerület, Diplomatanegyed
    Igényes bérlőjét keresi a VI. kerületben az Aradi utcában egy nagyon csendes, 206 m2-es, magas minőségben felújított, 5 szobás, dupla komfortos lakás. Amennyiben egy belsőépítész által megálmodott, luxus igényeket kielégítő nagypolgári ingatlanban sz...
    • Albérlet, kiadó lakás, ház - Budapest VI. kerület
    2 napja, 14 órája
    1 435 119 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Central Home Hunyadi tér

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest VI. kerület

Nagykörúton belüli terület