Ezt a hirdetést archiválták.

103 M2-ES IGAZI IRODAI GYÖNGYSZEM ELADÓ A WESSELÉNYI UTCÁBAN

Budapest VII. kerület Wesselényi utca
6 hónapja, 2 hete

Hasonló hirdetések

  • KIADÓ irodaszint Budapest ikonikus épületében!
    Budapest VII. kerület
    CITYCARTEL INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY bemutatja:   Budapest egyik legikonikusabb épületében egy irodaszint vált kiadóvá, a város egyik legforgalmasabb és legelismertebb környékén. Kiemelkedő közlekedési lehetőségek és magas presztízsű üz...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Budapest VII. kerület
    1 napja, 21 órája
    3 128 320 Ft
  • Budapest VII. kerület
    Frekventált helyen ELADÓ  egy 2461 nm -es épület.. Az ingatlan (pince, fszt., félemelet + 6 emelet + tetőtéri szint) alapterülete 2461,35 nm. Az ingatlan műemléki jelentőségű terület minősítéssel rendelkezik. Az Ingatlanra a helyi önkormányzat 2015-b...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Budapest VII. kerület
    1 napja, 21 órája
    1 857 440 040 Ft
  • Budapest VII. kerület
    Frekventált helyen ELADÓ  egy 2461 nm -es épület.. Az ingatlan (pince, fszt., félemelet + 6 emelet + tetőtéri szint) alapterülete 2461,35 nm. Az ingatlan műemléki jelentőségű terület minősítéssel rendelkezik. Az Ingatlanra a helyi önkormányzat 2015-b...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Budapest VII. kerület
    1 napja, 21 órája
    1 857 440 040 Ft
  • Kiadó 98 m2-es Iroda irodaházban B Budapest, VII. kerület
    Budapest VII. kerület
    7. kerületben igényes irodaház jellegű parkosított , esztétikailag gyönyörűen felújított épület együttesben iroda BÉRBEADÓ. Négy különböző épületből álló komplexum, parkos környezetben,  reprezentatív villaépületekkel.  98 nm-es 3. emeleti irodahelyi...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Budapest VII. kerület
    1 napja, 21 órája
    461 427 Ft
  • 7.kerületben 4*- os szálloda eladó!
    Budapest VII. kerület
    Luxuskivitelű, 80 szobás szálloda eladó!   Budapest belvárosában, frekventált helyen, közel a város nevezetességeihez várja vendégeit a minden igényt kielégítő, modern hotel. 80 szobájában 175 fő kényelmes elhelyezésére van lehetőség. A szobákban han...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Budapest VII. kerület
    1 napja, 21 órája
    5 474 560 119 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11342340
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan
  • Alapterület (m²): 103
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
103 M2-ES IGAZI IRODAI GYÖNGYSZEM ELADÓ AZ ERZSÉBETVÁROSI WESSELÉNYI UTCÁBAN

103 M2 REAL OFFICE GEM FOR SALE ON WESSELÉNYI STREET IN ERZSÉBETVÁROS
For english version please scroll down!

**Nyissa meg irodáját Budapest egyik legélénkebb és legdinamikusabb utcájában, mely a történelmi és kulturális örökséget új és modern elemekkel ötvözi!**

KITŰNŐ LOKÁCIÓ
Elhelyezkedése rendkívül alkalmassá teszi ezt a Wesselényi utcában, a Zsinagóga és az Erzsébet körút között fekvő ingatlant arra, hogy irodaként funkcionáljon – legyen szó ügyfelek fogadásáról vagy partnerekkel való találkozásról.
Megközelíthetősége tömegközlekedéssel és autóval is kiváló. Az iroda elhelyezkedése ugyanakkor nem csak logisztikai előnyöket kínál, hanem dinamikus és inspiráló környezetet nyújt bármely iroda számára.

TÖRTÉNELMI KARAKTERŰ HÁZ
Az iroda egy XIX. századi, három emeletes tégla épület 1. emeletén található. Az épület folyamatosan karbantartott, jó állapotú, megtakarítással rendelkezik. A lakóközösség kulturált. A közös költség összege 25.700 forint.

BELSŐ KIALAKÍTÁS
Alaprajz szerinti elrendezésben három különböző méretű (18, 27 és 19 m2) irodahelyiség van az ingatlanban, valamint egy 23 m2-es multifunkcionális tér, mely étkezőnek, recepciónak vagy ügyfélvárónak is tökéletes. Ezen kívül felszerelt konyha, kényelmes fürdőszoba, külön wc és egy tároló is helyet kapott.

BURKOLATOK ÉS NYÍLÁSZÁRÓK – STÍLUS ÉS MINŐSÉG
Az irodákban és a közlekedőben fa parketta, a többi helyiségben járólap van. Az elegancia jegyében kétszárnyú fa ajtók, valamint hő- és hangszigetelt, három rétegű üvegezésű ablakok gondoskodnak a nyugalomról és az ideális munkahelyi hőmérsékletről.

FELSZERELTSÉG
A fűtésért gáz cirko kazán felel, radiátor hőleadókkal. A konyha a beépített bútoron felül gázfőzőlappal és mosogatógéppel szerelt. A bejárati ajtó biztonsági zárral van ellátva.

FELÚJÍTÁS
Az ingatlan 10 éve esett át felújításon, melynek során csiszolva és festve lettek a fa nyílászárók, cserélve lett a teljes víz-, csatorna-, gáz- és villanyvezeték hálózat, valamint a járólapok is, megtörtént a kéménybélelés és új bejárati ajtót kapott a lakás.

KIEGÉSZÍTŐ ELŐNYÖK
Az ingatlanhoz tartozik egy saját, 4 m2-es, zárható pince.
A fürdőszoba és a wc is rendelkezik ablakkal.
Belmagassága 3,75 m, mely tágas, világos térérzetet kínál.
Korábban – home office jellegű használat mellett – a lakás rezsije „rezsivédett” kereten belül volt.

**Ne hagyja ki ezt az alkalmi lehetőséget, legyen az irodája központi helyen, dinamikus üzleti környezetben, elegáns és kényelmes, minden komforttal rendelkező ingatlanban akár azonnal!**

Bővebb tájékoztatásért és megtekintéshez időpont egyeztetés miatt keressen elérhetőségeimen, a telefont bármikor felveszem, ha mégsem tudom, mindig visszahívom önt és minden levélre válaszolok:

[------]; [------]

További elérhető iroda- vagy üzlethelyiségekért tekintse meg portfóliómat:
[------]
==========
103 M2 REAL OFFICE GEM FOR SALE ON WESSELÉNYI STREET IN ERZSÉBETVÁROS

**Open your office in one of the liveliest and most dynamic streets of Budapest, which is full of historical and cultural heritage with new and modern elements!**

EXCELLENT LOCATION
Its location makes this property, located in Wesselényi Street, between Zsinagóga and Erzsébet körút, extremely suitable to function as an office - whether it is for receiving clients or meeting with partners.
It is easily accessible by public transport and by car. At the same time, the location of the office not only offers logistical advantages, but also provides a dynamic and inspiring environment for any office.

HOUSE WITH HISTORICAL CHARACTER
The office is located on the 1st floor of a three-story brick building from the 19th century. The building is constantly maintained, in good condition, and has savings. The residential community is cultured. The common cost is HUF 25,700.

INTERIOR DESIGN
According to the floor plan, there are three office spaces of different sizes (18, 27 and 19 m2) in the property, as well as a 23 m2 multifunctional space, which is also perfect for a dining room, reception or waiting room. In addition, there is an equipped kitchen, a comfortable bathroom, a separate toilet and a storage room.

COVERS AND DOOR LOCKS - STYLE AND QUALITY
There is wooden parquet in the offices and in the corridor, and in the other rooms there is paving. In the spirit of elegance, double-winged wooden doors and heat- and sound-insulated, triple-glazed windows ensure peace and the ideal workplace temperature.

EQUIPMENT
Heating is provided by a gas circo boiler with radiator heat emitters. In addition to built-in furniture, the kitchen is equipped with a gas stove and a dishwasher. The entrance door is equipped with a safety lock.

RENOVATION
The property was renovated 10 years ago, during which the wooden sealings were sanded and painted, the entire water, sewer, gas and electricity network as well as the paving stones were replaced, the chimney was lined and the apartment got a new entrance door.

ADDITIONAL BENEFITS
The property has its own 4 m2 lockable cellar.
The bathroom and toilet also have a window.
Its interior height is 3.75 m, which offers a feeling of spacious, bright space.
Previously - in addition to home office use - the utility costs of the apartment were within the "utility protected" framework.

**Don't miss this rare opportunity, have your office in a central location, in a dynamic business environment, in an elegant and comfortable property with all comforts immediately!**

For more information and to schedule a visit, please reach out to me through my contacts, I am accessible
anytime, if I can’t pick up the phone, I'll always call you back and answer all mail.
[------]; [------]

For more available office or business premises, see my portfolio:
[------]
==========

Elhelyezkedés
Budapest VII. kerület

Wesselényi utca

 
Elhelyezkedés
Budapest VII. kerület

Wesselényi utca