Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Baltikumi körutazás és Szentpétervár

Budapest VII. kerület Hársfa utca 2. Budapest 1074
10 éve, 11 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-227037
  • Kategória: Szolgáltatás
  • Alkategória: Utazás
Leírás
www.adutours.hu

Időpontok: 2013. 06.20-30; 08. 15-25.
Időtartam: 11 nap/ 10 éjszaka
Utazás: autóbusszal
Elhelyezés: **/*** szállodákban két- három ágyas, saját fürdőszobás szobákban
Ellátás: reggeli
 
PROGRAM:
1. nap:
Indulás reggel 6:00-kor Budapestről, az 56-osok tere, Időkeréktől. Egész napos utazás rövid pihenőkkel. Este szállás elfoglalása Varsóban.
2. nap:
Reggeli után városnézés Lengyelország fővárosában: óváros, piactér, Szent János katedrális, zsidó negyed, királyi kastély, Lazienki Park a tóparti kastéllyal. Este a szállás elfoglalása Vilniusban.
3. nap:
Szállás elhagyása, majd városnézés és szabadidő Vilnius-ban: Székesegyház, Gediminas-vár, Anna-templom, Egyetem. Délután továbbindulás Rigába, a szállás elfoglalása.
4. nap:
Városnézés a lett fővárosban: Belváros, Péter-templom, Nagy Péter palotája, Feketefejes-ház, három testvér háza, és a szemfülesek még a Brémai muzsikusok szobrát is felfedezhetik. Délután továbbutazás Oroszország területére, az első városnézés Pszkovban lesz. Megérkezés az esti órákban Szentpétervárra, a szállás elfoglalása.
5. nap:
Délelőtt szabadprogram, vagy fakultatív kirándulási lehetőség Peterhofba, ahol megcsodálhatjuk a gyönyörű és impozáns kertet, mely 140 szökőkutat rejt magába.
Szentpétervár szigetekre és folyókra épült, ezért szokták "Észak Velencéjének” is nevezni, melyet az is alátámaszt, hogy Szentpétervár 43 szigetre épült. A városban 93 folyó és 20 kanális, 100 tó és 379 híd van! Városnézés: Admiralitás, Diadalív, Izsák-székesegyház, Szmolnij székesegyház, a Szenátus téren sétálva láthatjuk az orosz nemzeti könyvtárat, az orosz múzeumot, orosz hajózási múzeumot, I. Péter bronz lovas szobrát, Rosztuv oszlop stb. Este fakultatív sétahajózás a csatornákon. Szállás Szentpéterváron.
Délelőtti fakultatív program ára: 15.000 Ft/fő (Itthon fizetendő)
6. nap:
Egész napos szabadprogram, vagy fakultatív kirándulási lehetőség: látogatás Carszkoje Selo-ba, a cárok nyári rezidenciájának megtekintése a hírnevéhez méltó Borostyánteremmel együtt. Szabadidőben lehetőség nyílik a palota kertjében található tavon csónakázni. Délután látogatás az Ermitázsba, ahol a több mint 4 millió darabos gyűjteménynek egy része 535 terembe van kiállítva. Ezek közül kiemelhetjük a magyar származású orosz udvari festő, Zichy Mihály akvarelljét.
Fakultatív program ára: 20.000 Ft/fő (Itthon fizetendő)
7. nap:
Délelőtt a Péter-Pál erődhöz látogatunk, ahol a katedrálisban az orosz cári család sírjait tekinthetjük meg. Majd az Auróra cirkálót vesszük szemügyre, végül a híres Vérző megváltó templomot csodáljuk meg.
Délután továbbutazás Tallinnba, a szállás elfoglalása.
8. nap:
Délelőtt városnézés Tallinn gyönyörű középkori óvárosában (Szent Olaf-templom, Szent Miklós-templom, Toompea-vár, Kövér Margit-ágyútorony, Városháza, Három nővér háza, Fekete fejes ház, Magyar nagykövetség épülete, Észt kézműves ház, Alekszender Nyevszkij katedrál, Szent lélek templom.). Délután továbbutazás, szállás elfoglalása Litvániában.
9. nap:
Balti körutunk első állomása következik: a litván Kaunas. Városnézés (Régi Városháza, Perkun-ház, Székesegyház). Este a szállás elfoglalása Varsóban.
10. nap:
Elutazás Varsóba. Városnézés és szabadprogram a lengyel fővárosban (Zsigmond-torony, Belváros, Rynek, Barbakan). Szállás Varsóban.
11. nap:
Reggeli után egész napos utazás rövid pihenőkkel, majd este hazaérkezés a kiindulási helyre.
Részvételi díj: 179.990 Ft/fő,
mely tartalmazza, az autóbuszos utazás, szállások, reggelis ellátás, idegenvezetés költségét.
BBP biztosítás: 5.500 Ft/fő
Regisztrációs díj: 1.000 Ft/fő
Vízum díj ügyintézéssel várhatóan: 20.000 Ft/fő

Vacsora felár: 39.000 Ft/fő (8 vacsora, 2-9. éj)
Csak szentpétervári vacsora: 18.000 Ft/fő (3 vacsora)

Egyágyas felár: 68.000 Ft

Kapcsolat a hirdetővel
  • Adutours Utazási Iroda

  • 061 413-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest VII. kerület

Hársfa utca 2. Budapest 1074


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Fesztivál parkolás
    Budapest VII. kerület, Akácfa, 12-14
    Nagyszerű, időszaki esemény és fesztivál parkolást, attól a pillanattól kezdve, amikor az autóját parkolóházunkba elhelyezte. Szezonális, 30 napra érvényes, nagyszerű parkolási megoldást vezetett be az EZ Parkolók, főként a fővárosban nyaralók, feszt...
    • Utazás - Budapest VII. kerület
    6 éve, 1 hónapja
  • Régen frissült
    Tartsd hűvösen! Esemény és fesztivál parkolás!
    Budapest VII. kerület, Akácfa, 12-14
    Esemény és fesztivál parkolás, a CARe Park Akácfa Parkolóban! www.carepark.hu/parkolohazak/akacfa-parkolo Nyaralók, turisták, eseményeken részvevők, kedvezményesen 30 napig parkolhatnak Az alkalmi, szezonális parkolási ajánlat, a CARe Park Akácfa Par...
    • Utazás - Budapest VII. kerület
    6 éve, 1 hónapja
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Adutours Utazási Iroda

  • 061 413-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest VII. kerület

Hársfa utca 2. Budapest 1074