Ezt a hirdetést archiválták.

Canon PowerShot SX610 digitális fényképezőgép

Budapest X. kerület
5 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Samsung Digimax V50 5 MP digitális fényképezőgép 3x optikai zoommal
    Budapest X. kerület
    Samsung Digimax V50 5 MP digitális fényképezőgép 3x optikai zoommal újszerű állapotban tokkal eladó. Modell névV50 MárkaSAMSUNG Lencse típusaZoomolás Tárgy súlya2,42 font Nagyítás típusaOptikai zoom Vezeték nélküli kommunikációs technológiaIgen Haték...
    • Fényképezőgép, tartozék - Budapest X. kerület
    5 napja, 23 órája
    29 500 Ft
  • Régen frissült
    Budapest X. kerület
    Eladó egy 2.7" Dual Lens Dashboard Camera Car DVR Recorder GPS logger G-Sensor. Nekem a felbontása kicsi ezér adom kevesebb féláron. Minden tartozéka meg van GPS, G sensor működik. Az árat már lealkudtam. Termék videók https://www.youtube.com/watch?v...
    • Fényképezőgép, tartozék - Budapest X. kerület
    6 éve, 8 hónapja
    5 000 Ft
  • Régen frissült
    Nikon D90 digitális fényképezőgép 18-135mm objektív ... $ 520
    Budapest X. kerület, Magyarországi
    Ez a cég TELJESEN regisztrált kormány. Mi vagyunk az egyik vezető importőr és exportőr, elektronikai távközlési mint például a mobil telefonok, játékok, digitális fényképezőgép, hangszer, stb Eladó vadonatúj DIGITAL CAMERA CANON EOS-1D Mark II N-8 me...
    • Fényképezőgép, tartozék - Budapest X. kerület
    10 éve, 8 hónapja
    520 €
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-8270161
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Fényképezőgép, tartozék
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
Canon PowerShot SX610 digitális fényképezőgép újszerű állapotban, töltővel együtt eladó.



Általános
LCD
3,0"
Fénykép szabályozás
Memóriakártya-foglalat
SD, SDHC, SDXC
Kategória
kompakt
Expozíciókompenzáció
± 2EV 1/3EV lépésköz
Távkioldó
nincs
Állványmenet
van
Önkioldó
2 másodperc, 10 másodperc
Burkolat anyaga
műanyag
Akkumulátor mérete
AA

Súly
291g (akkuval és kártyával)
Megjegyzés
2,5 Fé előnyt adó optikai stabilizátor, beépített Wi-Fi vezérlő, arcfelismerő AF, AF segédfény, automata témamód választás, magyar menü, 210 kép egy feltöltéssel (CIPA)
Operációs rendszer
Nincs
Vaku
ISO értékek
auto / [------] / 1600
Fehéregyensúly
auto, 5 előre beállított, kézi
Fehéregyensúly finomhangolás
van
Fő jellemzők
Beépített vaku
van
Külső vakupapucs
nincs
Vaku opciók
automata, vörösszem-hatás csökkentő, hosszú szinkron, derítés
Memória
Szűrőméret
nem helyezhető rá szűrő
Csatlakozás
Belső memória
nincs
Videokimenet
van
USB
van



Örökíts és ossz meg minden pillanatot a 18-szoros zoom révén

A zseb méretű, vékony kialakítással, de nagy teljesítményű 18-szoros zoommal rendelkező Canon PowerShot SX610 fényképezőgéppel minden fontos pillanatot éles és részletgazdag minőségben örökíthetsz meg. A WiFi és az NFC funkció a nagyszerű képek zökkenőmentes megosztásáról is gondoskodik.


Előnyök
Kerülj közelebb a távoli részletekhez a vékony és zsebre tehető 18-szoros zoommal
Éles felvételek és stabil videók az Intelligens képstabilizátorral
Egyszerű megosztás okostelefonnal és közösségi oldalakkal
Engedd szabadjára a benned rejlő művészt az egyszerű kreatív felvételkészítés segítségével
Készíts egy gombnyomással nagyszerű Full HD videofilmeket

Kerülj közelebb – szélesítsd a látóteret
A különösen nagy 25 mm-es nagy látószög révén lélegzetelállító tájképeket, és népes csoportképeket is lőhetsz. A 18-szoros optikai zoommal pedig a messzi távol legapróbb részleteit is megörökítheted. A készülék kis mérete jóvoltából bárhol, bármikor kényelmesen használható.

Éles képek minden alkalommal
Az Intelligens optikai képstabilizátor jóvoltából nem kell attól tartanod, hogy bemozdult képek születnek. A Canon PowerShot SX610 fényképezőgép automatikusan alkalmazkodik a körülményekhez, s legrázósabb helyzetekben is kiváló felvételeket készít, még gyenge fény, vagy teljes zoom használat mellett is.

Egyszerű kapcsolódás Wi-Fi-vel
Élvezz teljes szabadságot a WiFi adapternek köszönhetően, mellyel gyerekjáték fényképeid feltöltése és megosztása. Az NFC segítségével mobilra és táblagépre is könnyedén átküldheted a képeket. A speciális okostelefon alkalmazással pedig távolról is vezérelheted a fényképezőgépet, továbbá biztonsági mentést is indíthatsz számítógépedre, vagy felhő alapú tárhelyedre az Image Sync alkalmazással. A Canon Connect Station azt is lehetővé teszi, hogy barátaiddal és családoddal HD Tv-n keresztül csodáljátok meg a felvételeket.

Fotóalanyok egyszerű képkeretbe foglalása
Engedd, hogy a fényképezőgép megtalálja és kövesse a felvételen található arcokat. Csak nyomd meg a gombot, és az automatikus zoom automatikusan optimális keretbe foglalja a jelenetben szereplő egy vagy több személyt.

Kivételes részletesség a legszebb emlékek számára
A 20,2 megapixel jóvoltából minőségi és részletgazdag képeket készíthetsz. Az elkészült remekműveket akár posztérméretű nagyításban is előhívathatod, úgy is tökéletesen élvezhetők maradnak.

Éles felvételek bármilyen fényviszonynál
Örökíts meg mindent teljes valójában, úgy ahogy az emlékezeteben is él, mind éjjel, mind nappal! A Canon HS System rendszer kedvezőtlen fényviszonyok között, vaku és állvány használata nélkül is tiszta képeket eredményez, melyek ténylegesen visszaadják a pillanat hangulatát.

Élethű videofelvételek egyszerűen
A Canon PowerShot SX610 fényképezőgép MP4 formátumban rögzíti a videókat, melyekből aztán egyetlen gombnyomással 30 kép/másodperces Full HD videókat készíthetsz. Az Intelligens képstabilizátor menet közben is hibátlan, éles felvételeket garantál. Ezeknek köszönhetően gyerekjáték a filmkészítés.

Automatikus programok
A Smart Auto funkcióval automatikusan a jelenethez igazítja a fényképező beállításait, így kiváló felvételeket készíthetsz fantasztikusan könnyedén. A Hibrid automatika pedig HD videóösszefoglalót készít a legszórakoztatóbb jelenetekből.

Fejleszd kreatív oldalad
Kápráztass el mindenkit kreativitásoddal! A Kreatív felvételkészítés mód automatikusan hat különböző művész effektussal ellátott képet is készít ugyan arról a témáról. Ezen kívül számos kreatív szűrőt is felfedezhetsz – például a halszemhatást és a kicsinyítettmodell-hatást.

Elhelyezkedés
Budapest X. kerület

 
Elhelyezkedés
Budapest X. kerület