Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Önkormányzati bérlakást cserél - 511

15 000 000 Ft
Budapest X. kerület Újhegyi lakótelep Gőzmozdony utca
4 hónapja, 4 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10597077
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Lakáscsere
  • Alapterület (m²): 51
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Cserére kínáljuk, a Budapest Főváros X. kerület Önkormányzata tulajdonát képező, Újhegyi lakótelep városrészben, az GŐZMOZDONY utcában található, 2 szobás és erkélyes, 51 m2 alapterületű, összkomfortos, 2. emeleti fekvésű, HATÁROZOTT (hosszabbítható) bérleti idejű, jó állapotú ÖNKORMÁNYZATI BÉRLAKÁSt.
Az ingatlan közvetlenül tömegközlekedéssel egyrészt az Újegyi úton, Gyömrői úton és a Sibrik Miklós úton közlekedő BKV autóbuszokkal (megálló 200-500 méteren belül) közelíthető meg. A közelben található a Kőbánya-Kispest metró végállomás és vasúti pályaudvar, ahonnét Budapest Centruma felé tudunk közlekedni. Kb 10-15 percen belül, gyalogosan elérhető.
Gépkocsival közvetlenül az aszfaltozott Gergely utcáról és a Sibrik Miklós út irányából hajthatunk a Gőzmozdony utcába, illetve parkolhatunk az épület előtt elhelyezkedő kialakított parkolókban.
Az ingatlan önálló telekkel nem rendelkezik, telep szerkezetű beépítéssel készült, kizárólag lakófunkciót ellátó épület.
Az épület 1980-as éveben épült, földszint + 10 emeletes, házgyári, panel szerkezetű épület. Az épületben 2 lépcsőház van, lépcsőházanként több mint 40 lakás lett kialakítva, melyek zárt lépcsőházon és nyitott, de fedett függőfolyosón keresztül közelíthetők meg. Lift van. A függőfolyosó szakasz önállóan zárható ajtóval védett. Egy szakaszon csk két lakás van.
A bejárati ajtón belépve, közvetlenül az előszobába jutunk, melyből a az amerikai konyhás nappaliba, a wc-t is magába foglaló fürdőszobába, valamint a hálóként használható félszobába léphetünk. A nappaliból közelíthető meg az erlélyes belső szoba.
A nappali és szobák közvetlenül természetes fényt, míg a belső térben lévők szűrt fényt vagy csak mesterségesen megvilágítással kapnak, jól szellőztethetők.
A nappali, a belső hálószoba valamint a félszoba padozata jó állapotú laminált parketta, falazata festett, részben falpanellel borított (konyhai rész) melynek állapota jónak tekinthető. A szobák ablakai az épület előtt haladó Gőzmozdony utcára és az azt szegélyező nagyfelületű, parkos jellegű közterületre néznek, míg a félszoba ablaka az épület mögött lévő iskola udvara felé néz. Az ablakok és erkély ajtó általában nyíló és billenő funkciójúak, műanyag szerkezetűek, hőszigetelő üvegezésűek, általánosan újszerű állapotúak.
A fürdőszoba zuhanykabinos kialakítású, gépi szellőztetésű, természetes fényt nem kap. Padozati burkolata kerámia, oldalfalazata teljes felületen , menyezetig kerámialappal burkolt, a menyezeti rész festett, általános állapota jó. Felszereltsége: fali mosdó, zuhanykabin, wc és szerelvényeik. Itt helyezhető el a mosógép, melynek fali vezetékes bekötései kialakításra kerültek.
Az előszoba padozata kerámia lapokkal burkolt, falazata tapétázott és festett, általános állapota jó. Itt kapott helyett egy újonan kialakított, jól hasznosítható beépített szekrénysor.
A helyiségek közötti nyílászárók hagyományos házgyári, faszerkezetű, panel ajtók, illetve MDF felületű, méhselyt szerkezetű, tokos beltéri ajtók melyek szárnyas kialakítással, nyíló funkcióval és üvegezés nélkül kerültek behelyezésre, állapotuk jó. A bejárati ajtó műanyag szerkezetű, több őponton záródó, biztonsági zűrral szerelt, egy szárnyú, üvegezés nélküli kialakítású, melynek állapota jó.
A nappaliban kialakított konyha elemes szerkezetű, gépesített, melyek együttesen a felső középkategóriát képviselik.
A fűtést és meleg víz központi távvezetékes, radiátoros hőleadással. Klíma van.
A lakás, jelen kialakításában, 2-4 fő részére kényelmes megoldás.
A bérlakás határozatlan bérleti idővel került bérbeadásra, peres eljárás a bérlővel szemben nincs folyamatban, bérleti díj és közüzemi díjhátraléka nem áll fenn, vízórája van. A lakáscsere kezdeményezhető, törvényi akadálya nem ismert.
CSEREIGÉNY:
Elsődlegesen Budapest budai részén (XI,XII, II, II), legalább komfortos, normál állapotú 2-3 szobás, önkormányzati bérlakás.

Amennyiben a lakás 2. emeletnél magasabban fekszik, úgy lift elvárás.

Ráfizetés: VÁLLAL
Beszámítási érték: 15 mFt
Egyéb: MINDEN MEGOLDÁSRA NYITOTT!

Kapcsolat a hirdetővel
  • HEGEDŐS JÁNOS

  • 0630488-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest X. kerület

Újhegyi lakótelep
Gőzmozdony utca


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Lakáscsere X. ker. (470) – bérlakást CSERÉL kisebb bérlakásra
    Budapest X. kerület, Ó-hegy alsó része, Kőér utca
    AJÁNLAT CSERÉRE KÍNÁLOK Budapest, X. kerület (Kőbánya, Ó-hegy alsó része) Kőér utca, a Barátság park közelében, téglaépítésű, társasház jellegű, közepes műszaki állapotú, lift nélküli, tiszta lakóépületben található 2. emeleti önkormányzati bérlakást...
    • Lakáscsere - Budapest X. kerület
    4 hónapja, 4 hete
    9 500 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • HEGEDŐS JÁNOS

  • 0630488-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest X. kerület

Újhegyi lakótelep
Gőzmozdony utca