Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó 53 nm-es Felújítandó panel lakás Budapest XI. kerület

48 490 000 Ft
Budapest XI. kerület
1 éve, 4 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9862165
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 53
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
XI. kerület kedvelt részén az Albertfalvai lakótelepen kínálok megvételre egy 53 nm-es 1+2 félszobás, erkélyes, panorámás kilátással rendelkező felújítandó lakást ,10 emeletes szigetelt panelház 9. emeletén.

A zárható folyosóról nyíló ingatlan beosztása nagyon jó. Belépve a tágas előtér fogad, ahol kényelmesen elfér egy óriási gardróbszekrény. Innen balra nyílik a nappali, ahonnan az 5 nm-es erkélyre léphetünk. A bejárattal szemben az előtérrő nyílik a két hasonló méretű félszoba. Jobbra található a fürdő és WC külön helységben, majd a jól berendezhető, ablakos étkezős konyha.

Az ingatlan teljes felújítása az új tulajdonosra vár. A lakás melegét egyedi mérős távfűtés biztosítja. Felszerelésre került két vízóra, így a közös költség 15.000 Ft.

A ház tiszta, rendezett, jó a lakóközösség. A panelprogram keretein belül megtörtént a ház szigetelése, a lépcsőház felújítása, a postaládák, bejárati ajtó, kaputelefon cseréje és a kamerarendszer kiépítése. Két lift is megtalálható a házban, az egyik teherlift, mely megkönnyíti a költözést.

A környék közlekedése és infrastruktúrája kitűnő. A háztól sétatávolságra minden megtalálható amire csak szükség lehet. Piac, Lidl, kisebb üzletek,bölcsőde, óvoda, iskola. A ház előtt több játszótér és kutyafuttató is van. A közeli villamosmegállóból a 17, 47, 48 jelzésű villamosokkal és a kicsit távolabb közlekedő 7-es busszal könnyen eljuthatunk a kerületben bárhova és a belváros irányába is. Az autóval közlekedőknek a parkolás ingyenes.

Ha nem ijed meg a lakásfelújítástól és szívesen lakna olyan helyen amit teljesen a saját ízlésének megfelelően alakít ki, ne habozzon, nézze meg ezt a jó elhelyezkedésű lakást! Tegyen egy ajánlatot! Ha a hirdetésem felkeltette az érdeklődését hívjon a hét bármely napján akár hétvégén is!

Amennyiben hitelre van szüksége díjmentes tanácsadással és ügyintézéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk! Ha még el kell adnia meglévő lakását abban is állunk szíves rendelkezésére.

Hivatkozási szám: 3127_6514

Kapcsolat a hirdetővel
  • Walter Noémi

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XI. kerület


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Eladó 53 nm-es panel lakás Budapest XI. kerület
    Budapest XI. kerület
    Albertfalván, 11 szintes, szigetelt épület 5. emeletén eladó egy nyugati tájolású, nappali + 2 hálószobás, beépített loggiás, szép panorámás lakás. A közepes állapotú ingatlanban az ablakok és a bejárati ajtó cseréje megtörtént, egyebekben igény szer...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    1 éve, 3 hónapja
    49 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Walter Noémi

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest XI. kerület