Eladó Bioptron Pro 1 lámpa + Pro1 színterápia, 1-3 év garancia, céges számla

339 000 Ft
Budapest XI. kerület
2 napja, 14 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3736544
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egészség, Szépség
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Bioptron Pro1 asztali nagy lámpa (Zepter PAG-990), szakember által bevizsgált, tökéletes új műszaki állapotban, 1 év teljes körű garanciával, céges garanciajeggyel, részletes magyar nyelvű orvosi útmutatóval, összes papírjával, új 7 lencsés színterápiás készlettel + színterápiás leírásokkal együtt, választható állvánnyal eladó.

A készülék ára színkészlettel együtt asztali állvánnyal: 319.000Ft,
asztali állvány helyett nagy gurulós állvánnyal: 339.000 Ft.

A lámpa és a színkészlet külön is eladó (a lámpa asztali állvánnyal: 339.000 Ft, nagy gurulós állvánnyal: 259.000 Ft, színkészlet önmagában: 109.000 Ft).
A készülékre további meghosszabbított garancia vásárolható évenként 10.000 Ft-ért maximum összesen 3 év időtartamig.

A vásárlásról a Ön vagy cége nevére kiállított céges számlát adunk, egészségpénztárban elszámolható, vállalkozásban leírható.

Ugyanilyen típusú vadonatúj gyári csomagolású legújabb típusú energiatakarékos asztali lámpa is kapható 3 év teljes körű céges garanciával, ára színterápia nélkül asztali állvánnyal: 299.000 Ft, asztali állvány helyett legújabb fémszerkezetes, soha el nem kopó gyári nagy gurulós állvánnyal: 359.000 Ft.
 
A lámpa, a színterápia és az állvány kiválasztásában, beüzemelésében, továbbá a lámpa és a színterápiás kezelésekkel kapcsolatban természetgyógyász szaktanácsadással tudunk segíteni 20 év tapasztalattal (az egyes betegségek gyógyításának pontos menete, a színek biokémiai és energetikai hatása, csakra energetizálás, stb.)

A készülék megtekinthető és megvásárolható székhelyeinken: Sopronban, Budapest XIV.kerületben a Bosnyák tér mellett és Budapest XI.kerületében az Allee bevásárlóközpont szomszédságában.

Budapestre és a Sopron- Budapest útvonal közelében díjmentesen személyesen le tudjuk szállítani és beüzemelni, máshová is megoldható a szállítás postai utánvéttel 1 munkanapon belül.
További szállítási lehetőségek: GLS, Foxpost.

Fizetési lehetőségek: készpénz, utánvét, banki utalás, Paypal

Elérhetőségeink:
NAFILEHR KFT
Tel: 30/560-0731
mail: nafilehrkft@gmail.com

Kapcsolat a hirdetővel
  • Nafilehr KFT

  • +363056-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XI. kerület


Hasonló hirdetések

  • Bioptron Pro Plus lámpa állvánnyal eladó, külön-külön is, 1-3 év garancia, céges számla
    Budapest XI. kerület
    Bioptron Pro Plusz nagy lámpa ( Zepter PAG-890, lencseátmérő: 11 cm, 1-10 perces időkapcsolóval), bevizsgált, tökéletes műszaki és esztétikai állapotban, nagy gyári állvánnyal együtt, 1 év teljes körű garanciával, céges garanciajeggyel, összes papírj...
    • Egészség, Szépség - Budapest XI. kerület
    2 napja, 14 órája
    149 000 Ft
  • Bioptron Pro 1 lámpa, állvány + színterápia eladó, külön is, 2 év gar., céges számla
    Budapest XI. kerület
    Zepter Bioptron Pro1 legújabb típusú fémszerkezetes soha el nem kopó nagy gurulós állványos lámpa (PAG-991, ennek az asztali állványos változata a PAG-990), szakember által bevizsgált, mechanikailag és elektronikailag is tökéletes új állapotban, össz...
    • Egészség, Szépség - Budapest XI. kerület
    2 napja, 14 órája
    379 000 Ft
  • Bioptron Pro1 lámpa, 1-3 év garancia, számla, sokszínű választék és színek
    Budapest XI. kerület
    Bioptron Pro1 asztali lámpa eladó ( Pro 1, Zepter PAG-990, lencseátmérő 11 cm, ennek a nagy guruló állványos változata a Zepter PAG-991 kódszámú Pro1 lámpa, amely szintén kapható. )   Mindkét típus szakember által bevizsgált, mechanikailag és elektro...
    • Egészség, Szépség - Budapest XI. kerület
    1 hete, 2 napja
    239 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Nafilehr KFT

  • +363056-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest XI. kerület