Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

ELADÓ ÖRÖKPANORÁMÁS LUXUS LAKÁS A SASAD LIGET LAKÓPARKBAN - Budapest XI. kerület, Maléter Pál utca

219 900 000 Ft
Budapest XI. kerület Maléter Pál utca
1 éve, 2 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9908889
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 89
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Világos, napfényes, nettó 89 m2-es lakás örökpanorámával, 2 terasszal, dupla beállóval, tárolóval!

A LAKÁS:
Hatalmas teraszokkal rendelkező, egész nap benapozott D-NY fekvésű modern, luxus lakás.
A nettó 89m2-es dupla teraszos otthon, egy csodálatos örökpanorámával rendelkező 25m2-es, valamint egy parkosított kertre néző másik 5m2-es terasszal rendelkezik.
2020-ban készült el az újépítésű SASAD LIGET lakópark felsőszintű okosotthon rendszerrel felszerelt lakása.
A lakásba belépve egy kényelmes méretű előszoba fogad, mely egy nagyméretű beépített szekrénnyel rendelkezik. Onnan nyílik egy közel 50m2-es nappali-konyha-étkező közösségi tér egy L-alakú Ditre Itália egyedileg készített kanapéval.
A nappali terét két oldalról is hatalmas üvegfelületekkel ellátott falak határolják, és mindkét teraszra 2-2 ajtón keresztül is ki lehet jutni.
Az előszobából jobbra kanyarodva egy tágas folyosóról jobbra nyílik egy háztartási helyiség ahol a mosó és szárítógépek, találhatóak, valamint zuhanyzós fürdőszoba. Ezzel szemben, a folyosó bal oldalán egy 12m2-es vendég hálószoba található. A közlekedő végén pedig a fő hálószoba helyezkedik el, melyben egy Ravak térben álló fürdőkád nyújtja az extravagáns életérzést. Ez a háló egy luxus japán okoswc-vel ellátott saját fürdőszobával rendelkezik, melyben egy 2-személyes szauna is helyet kapott.
További extrák:
Mindkét teraszt Prémium Akácfa padlóburkolat borít. A nagyobb teraszon egy 2-személyes Caldera jacuzziból lehet a panorámát csodálni, mely szintén megvásárolható. Valamint az egész terasz területét lefedő olasz luxus - elővászonnal és világítással rendelkező árnyékolórendszer van, mely déltájban tökéletes védelmet nyújt a nap ellen, de esős napokon sem kell lemondani a terasz használatáról.
A szél elleni védelem, és a terasz intimitásának megtartása érdekében, egy élő borostyán fal fedi a terasz oldalát.
A nappaliban a belsőépítész által tervezett álmennyezet rendszerbe van integrálva házimozirendszerhez való oldalfeszített 120 vetítővászon, melyet a lakás ára tartalmaz. A prémium minőségű vászon nappali világosságnál is tökéletes képélményt nyújt. A tökéletes mozi élményhez járul hozzá az Atenád Silent Harmoni belső árnyékoló roló, mely akusztikus hangelnyelő tulajdonságokkal bír.
A magas minőségű, egyedileg tervezett gépesített konyha Elica Nikolatesla páraelszívós főzőlapot, Gorenje mosogatógépet és hűtőszekrényt, Teka sütőt és mikrohullámúsütőt, valamint Puricom vízszűrőrendszert tartalmaz.
A teljesen integrált okosotthon rendszer került kialakításra, melynek funkciói a következők: dimmelhető kapcsolókkal ellátott világítótestek, távolról vezérelhető rendszer, hűtés-fűtés szabályozás, árnyékolás vezérlés, szélérzékelő, biztonság védelem.
A lakás gépészet a következőket tartalmazza:
o Korszerű, kondenzációs központi fűtés és melegvíz rendszer,
o Modern dizájn radiátorok kerültek beépítésre
o A nyári melegben a hűtésért Daikin Stylist luxus légkondicionálók látják el, két beltéri egységgel (nappali és hálószoba) amelyek a fűtésre is alkalmasak.
o A riasztórendszer a Criterion biztonsági szolgálathoz van bekötve.
Az épület garázsszintjén található egy 26m2-es kétállásos parkoló, mely a lakópark garázsának egyetlen elektromos autó töltőjével rendelkezik. A parkolóhelyek mellett közvetlenül helyezkedik el egy saját 7m2 alapterületű, magas belmagasságú tároló. A megjelölt vételár a gépkocsi beállókat és a tárolót is tartalmazza.
A lakás közösköltsége havi 22900 ft. A további rezsi költségek havi 44.000 Ft-ot tesznek ki.
A HÁZ:
A lakóparkban 4 épület van, ebben az épületben 66 db lakás található. A 6 szintes, liftes, modern ház garázsszintje kamerarendszerrel van felszerelve.
A háznak van egy csak lakók által használható parkosított belső kertje.
A KÖRNYÉK:
Az ingatlan Sasad magasabb részén található, gyönyörű zöld környezetben.
Közlekedés: autóval M1, M7 pár perc, Budapest belvárosa 20 perc autóval. 10perc gyalogtávra van a Kelenföldi metró, vonatállomás és buszok.
Bevásárló központ a szomszédban - gyógyszertár, posta, drogéria
Iskola, óvoda , játszótér a közelben
Edzőterem, éttermek sétáló távolságra
A vételár részét képezi a konyhabútor az összes konyhai géppel, a beépített bútorok, valamint a falhoz rögzített világító testek. A lakáson belül és kívül található használati tárgyak külön megállapodás keretén belül az ingatlannal együtt megvásárolhatóak.
Elsősorban befektetési céllal vásárlók jelentkezését várjuk, kiváló fizetési feltételekkel.

LUXURY APARTMENT WITH ETERNAL PANORAMIC VIEW FOR SALE
Budapest 11th district Maléter Pál street
Modern, South-West facing luxurious and sunny all day apartment with huge terraces.
The net 89 sqm double terrace home has a 25 sqm terrace with a wonderful eternal panorama, and another 5 sqm terrace overlooking a landscaped garden.
The apartment -equipped with the upper-level smart home system
We are primarily looking for buyers intending to invest, with individual payment ter

Hivatkozási szám: STARTLAK-7537949

Kapcsolat a hirdetővel
  • Keszte Lilla

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XI. kerület

Maléter Pál utca


Hasonló hirdetések

  • Eladó lakás Budapest 11. ker., Madárhegy
    Budapest XI. kerület
    XI. KER. MADÁRHEGY, ÚJÉPÍTÉSŰ SORHÁZ SAJÁT KERTTEL XI. Kerület MADÁRHEGY KÖRZETÉBEN, CSENDES MELLÉKUTCÁBAN, teljesen SÍK, négyzet alakú, 1350 m2 telken épülő, 4 épületből álló, SORHÁZI TÁRSASHÁZBAN kínálunk eladásra, egy DNY-i TÁJOLÁSÚ, KERTRE NÉZŐ, ...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    1 napja, 3 órája
    202 847 800 Ft
  • Eladó Általános, Budapest 11. ker.
    Budapest XI. kerület, Fehérvári út
    Eladó egy különleges ingatlan Budapesten, a 11. kerületben. Ez a tágas, földszint plusz emelet kialakítású, tégla falazatú családi ház, amely 1960-ban épült és a közelmúltban esett át teljes körű modernizáláson, nem csak otthonként szolgálhat, hanem ...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    1 napja, 4 órája
    198 500 000 Ft
  • Eladó ház, Budapest 11. ker.
    Budapest XI. kerület, Hunyadi Mátyás út
    CSALÁDOSOK, BEFEKTETŐK FIGYELEM!Lakható állapotú ikerház keresi új tulajdonosát Kelenvölgyön!- Tégla építés- Alápincézett- 3 szoba- Ajándék melléképületek- Új tető és vízelvezetés- Autóbeállló- Előkert- Osztatlan közös telken, ügyvédi megosztássalEla...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    1 napja, 4 órája
    74 900 000 Ft
  • Eladó lakás, Budapest 11. ker.
    Budapest XI. kerület
    Teljes bútorzattal az árban! XI. kerületben, a 2009-ben épült Velezda Park lakóparkban eladó, egy 39 nm-es, másfél szobás, hatalmas (14 nm) eréllyel rendelkező lakás. A szobák laminált parkettásak, mindkét szobából ki lehet menni az erkélyre, a közös...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    1 napja, 4 órája
    67 500 000 Ft
  • Eladó - Lakás (téglaépítésű) - Csurgói út
    Budapest XI. kerület, Csurgói út
    TÖLGYES LAKÓPARK ! Egy bekerített, zárt udvarban elhelyezkedő lakóparkban található az ingatlan. A ház udvara olyan amilyennek az ember a lakóparkokat elképzeli, Fák, bokrok, madarak, fény és pihenőhelyek, játszóterek. A lakás jó állapotú, remek kis ...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XI. kerület
    1 napja, 4 órája
    59 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Keszte Lilla

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest XI. kerület

Maléter Pál utca