Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Lételemed a szépségápolás?!

Budapest XI. kerület 1118 Budapest, Törökugrató u. 4.
7 éve, 6 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3083210
  • Kategória: Állás, Munka
  • Alkategória: Értékesítés
  • Pozíció típusa: Mellékállás
Leírás
Akárhogy is nézzük a legtöbb hölgy szép, ugyanis a szépség belülről fakad :D De gondolom ez a dogma Téged sem elégít ki, s mindig arra vagy kíváncsi, hogy melyik szépségápolási termékből, mit is lehet kihozni. Nézzük bármelyik szépségipari óriást, valljuk be őszintén, hogy termékeivel csak akkor lehet igazán sikeres, ha a termékek pozitív hatásait, élőben prezentálni is tudja a tisztelt fogyasztóknak / felhasználóknak. S itt jön képbe a termékismeret, amely kulcsfontosságú tényezője a szépségipari szektornak. Nem lehet sikerrel eladni semmit sem, ha nem tudjuk megmondani a termék hatásait, s nem tudjuk prezentálni annak használatát!
 
Ha lételemed a szépségápolás, akkor az egy nagyszerű hobbi, amely minden bizonnyal gazdagítja élményekkel a lelkedet. Az élet ugyanakkor, akkor tud igazán tökéletes lenni, ha valaki a saját hobbiját sikerrel párosítani tudja a jövedelemszerzéssel. Ez az, amely nagyon kevés embernek sikerül, ezért mondhatni sok ember boldogtalan a világban. Lehet papolni arról, hogy a pénz az nem boldogít, de ez körülbelül olyan felszines, semmit mondó, süket duma, mint amit az önjelölt környezetvédők szoktak terjeszteni: "nem járok autóval mert védem a környezetet". Tulajdonképpen ez azt jelenti, hogy nem járnak autóval, mert nincs lehetőségük rá, de az emberi büszkeség, mindig is hárította és hárítani is fogja az igazságot!
 
Ha érdekel a szépségápolás, akkor biztosan már eljátszottál azzal a gondolattal, hogy mi lenne ha erre egy karriert tudnál építeni?!
 
A valóság az, hogy úgynevezett bejelentett munkát, amely még megélhetést is ad, némi extrával, nagyon nehéz szerezni. Magyarországra mindig is jellemző volt a protekcionizmus elve, azaz megfelelő kapcsolati tőke nélkül, az aktív dolgozók táborától, az átlagember olyan messze áll, mint itt a Földön a Naptól! Nézvén a világ gazdaságát - mégha  a politikai szféra szépíteni is kívánja a helyzetet - de igazából azok állják meg a helyüket, akik az öngondoskodás ösvényére léptek!
 
Sikerességed titka, a szépségipari szektorban, lépésről, lépésre:
 
1. Szükséged van, egy jó márkaháttérre, ugyanis az emberek nem adnak hitelt, az ismeretlen termékeknek, s statisztailag a nagy többség még konzervatív is. 
 
2. Tudnod kell, hogy mit csinálsz egészen pontosan, azon a piaci szegmensen belül, amelyben érvényesülni szeretnél: professzionális termékismeret.
 
3. El kell fogadnod azt a tényt, hogy agyban dől el minden, tehát elsődlegesen a sikerességed kulcsa, a Te pozitív hozzáállásod!
 
4. Meg kell tudnod találni azokat a csatornákat, amelyekben tulajdonképpen a Te üzleti tevékenységeddel releváns érdeklődésű potenciális emberek, Téged találnak meg. Nem titok, hogy azért ehhez, korunk modern vívmányait is segítségül kell hívni!
 
Hogy is lehetsz tehát öngondoskodó a szépségipari szektorban? Ezt megtanulhatod tőlünk, s mi rendelkezésedre bocsátjuk a több mint 6 esztendős kollektív bölcsességünket, amely a budapesti régió szépségipari szektorát jelenti.
 
Várjuk megtisztelő jelentkezésed a Hogyan lehetek Avon tanácsadó? online űrlapunk kitöltésének útján, ha az alábbi kritériumoknak megfelelsz:
 
- budapesti lakhellyel rendelkezel
- fiatalos, dekoratív hölgy vagy
- agilis személyiség
- nem vagy gátlásos
- ismerőseid véleményvezérként tekintenek rád
- kész vagy tenni, saját jövőd érdekében, hogy elhagyhasd a mókuskereket, lévén nem Duracell vagy!
 
 

Kapcsolat a hirdetővel
  • Avon Budapest Info

  • 0630651-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XI. kerület

1118 Budapest, Törökugrató u. 4.


Hasonló hirdetések

  • Értékesítési Tanácsadó
    Budapest XI. kerület, XI.kerület
    A Metlife Hungary Kft. felvételt hirdet,a New York-i székhelyű társaságunk értékesítői pozícióra keres kollégákat az Újbudai régióba. Téged is várunk egy több mint 25 éves múlttal rendelkező sikeres,stabil céghez,azonnali kezdéssel,rugalmas munkabeos...
    • Értékesítés - Budapest XI. kerület
    1 hónapja, 2 hete
  • Régen frissült
    VÁR AZ EXCLUSIVE GROUP ÉRTÉKESÍTŐ CSAPATA!
    Budapest XI. kerület, Érd, Érd
    GYERE, DOLGOZZ VELÜNK! VÁR AZ EXCLUSIVE GROUP ÉRTÉKESÍTŐ CSAPATA! Az Exclusive Group dinamikusan fejlődő cége keres talpraesett, proaktív, kommunikatív, megbízható értékesítő kollégákat. Akár otthonról is elvégezhető ÉRTÉKESÍTŐ feladatok, cégünk TAKA...
    • Értékesítés - Budapest XI. kerület
    5 hónapja, 1 hete
  • Régen frissült
    Budapest XI. kerület
    English speaking sales agent wanted - Budapest We are looking for consulting / sales agents. If you have previous telesales experience and are passionate about sales and helping others please apply. Requirements: Fully eligible to work in Hungary Bud...
    • Értékesítés - Budapest XI. kerület
    1 éve, 7 hónapja
  • Régen frissült
    Értékesítőt keresünk
    Budapest XI. kerület
    A Royal Ahrend több mint egy évszázada teremt inspiráló munkakörnyezetet ügyfelei számára a világ számtalan pontján. Magyarországon 1991 óta szállítunk megoldásokat irodák, bankfiókok, szállodák, oktatási- és egészségügyi intézmények, valamint üzleth...
    • Értékesítés - Budapest XI. kerület
    1 éve, 8 hónapja
  • Régen frissült
    Értékesítőt keres Mózes Műhelye Kerékpár Üzlet és Szerviz
    Budapest XI. kerület, Kelenföld, Ballagi Mór utca 10.
    Értékesítőt keres Mózes Műhelye Kerékpár Üzlet és Szerviz Főbb feladatok: - Ügyfelek fogadása, kapcsolattartás, - Munkafelvétel, - Elkészült kerékpárok átadása, - Értékesítés, kasszázás, számlázás, Elvárások: - Ügyfélközpontúság, - Megbízhatóság, - K...
    • Értékesítés - Budapest XI. kerület
    2 éve, 11 hónapja
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Avon Budapest Info

  • 0630651-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest XI. kerület

1118 Budapest, Törökugrató u. 4.