Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Theta Healing - Te és a Teremtő - 2023. szeptember 7-8. 9:00

Budapest XI. kerület Kruspér u.
3 hónapja, 1 hete
 • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10795244
 • Kategória: Tanfolyam
 • Alkategória: Egyéb tanfolyam
Leírás
Minden nap 9:00-kor kezdünk.

I LOVE THETA - THETA HEALING - TEREMTÉS ÉS BŐSÉG
www.ilovetheta.hu

Hogyan teremtsek úgy, hogy az valóban megvalósuljon?
Mit szeretnék igazán a szívem mélyén?
Kinek a hitrendszerei szerint élem az életemet és ez még mennyire felel meg nekem?
Egyáltalán létezik olyan, hogy valaki a pénz világában is sikeres és a szerelemben is?
Mit jelent számomra a siker?
Hogyan éljem meg úgy a pillanataimat, hogy azt pozitívan értékelem?

Úgy érzed, hogy szükséged van még egy kis plusz segítségre, ahhoz, hogy az irányítást, a teremtést és a bőséget átéld és sikerre vidd az életedben?

Van még benned némi bizonytalanság és még nagyobb bizonyosságot szeretnél szerezni a Theta Healing segítségével történő teremtéseiddel kapcsolatban?

Ha igen, akkor gyere el a Theta Healing Teremtés és Bőség tanfolyamára és szüreteljük le együtt a bőséges termést adó fát, ami folyamatosan terem!

Amennyiben máshol végeztél Theta Healing tanfolyamokat, de szeretnél más nézőpontból, az I Love Thetan keresztül is tapasztalást szerezni, abban az esetben is várunk sok szeretettel.

Ha szeretnél bővebben olvasni a Theta Healing Teremtés és bőség tanfolyamáról, akkor ezen a linken keresztül megteheted és egyben jelentkezni is tudsz tanfolyamunkra.

http://www.ilovetheta.hu/theta-healing-teremtes-es-boseg-tanfolyam/

Mit tartalmaz a tanfolyam díja?
- Think központ szerződés,
-munkafüzet,
-Think hivatalos oklevelét,
-gyakoroljuk az ásást is, átbeszéljük, az ismétlés szintén

AJÁNDÉK, mert az ásás átismétlése nem része a Teremtés tanfolyamnak.

AJÁNDÉKOT tőlünk Neked: 1 ingyenes online ásást, ennek értéke 20.000 Ft. A tanfolyam után 3 hónapig saját részre felhasználható.

Visszajelzések a tanfolyammal kapcsolatban:
"Folyamatosan dolgoztam magamon, de úgy éreztem, hogy van valami amihez nem férek hozzá. Nos, ennek a megértése megérkezett a tanfolyam során, miközben vettük a tananyagot. Egyszerűen leesett a tantusz, és nem is ástam rá. Mióta a tanfolyamon voltam sokkal magabiztosabban állok hozzá a pénzügyeimhez és már nem hónapról-hónapra élek, képes vagyok megtakarítani. Áldás!"

KEZDÉS! Minden nap 9 órakor kezdünk, online is!
Mióta tervezgetsz azt, hogy ránézzél a Teremtővel, Univerzummal való kapcsolatodra? Valamiért úgy érzed, hogy erre szükséged lenne, vagy azt látod, hogy nem sikerülnek a kéréseid, céljaid, teremtéseid, vagy nem úgy, ahogy te elégedett lennél?
Ezt a Te és a Teremtő tanfolyam egyszerűen varázslatos.

Miért?
1. Újfajta ásást tanulunk ez a tanfolyamon. :) Igennnn!!!
2. Gyorsabb, és nagyon hatékony rálátást kapsz az életedre.
3. Tovább mélyülünk a hitrendszerek szintjeiben.

Szerintem ez az egyik legvarázslatosabb tanfolyam, ami garantáltan olyan rálátást ad az életedre a Mindenséggel kapcsolatban, hogy nem tudsz nem változni a tanfolyam után és közben is. Én úgy gondolom, hogy a Theta Healing tanfolyam arra a legjobb, hogy te közösségben tudj változtatni biztonságos keretek között és kapj olyan csodás új nézőpontokat, amivel könnyedebben tudod tovább teremteni az életedet.

Érdekel? Gyere el!
Előfeltétel: Theta Healing alaptanfolyam, haladó tanfolyam, Dig Deeper tanfolyam és ha ezek már megvannak, akkor jöhetsz a Te és a Teremtő tanfolyamra.

Helyszín: Budapest 1111, Kruspér u. 3.


A linkre kattintva tudsz bővebben a Theta Healing Te és a Teremtő tanfolyamról olvasni és jelentkezni. A jelentkezésedet csak a honlapunkon keresztül tudjuk befogadni előzetesen, vagy ha te pont az utolsó pillanatban döntöttél a részvétel mellett, akkor gyere jelentkezés nélkül rögtön a helyszínre.
http://www.ilovetheta.hu/theta-healing-te-es-a-teremto-tanfolyam/

A tanfolyam díja: 150.000 Ft, és hidd el, ez az egyik legjobb döntés, ha befektetést keresel, ugyanis ennek a módszernek a használatával később pénzt tudsz magadnak teremteni a konzultációk segítségével, miközben magad is fejlődsz és könnyebbé válik az életed. AJÁNDÉK! 18.000 Ft értékben Theta Healing online konzultáció formájában a tanfolyam után 3 hónapig.

FIGYELEM!!! KEDVEZMÉNY!!!!!

Erre a tanfolyamra egy különleges ösztöndíjat hirdetünk meg azoknak, akik számára a teljes tanfolyami díj túl magas. Az ösztöndíj csak korlátozott számban áll rendelkezésre.

Ha úgy érzed, hogy neked szükséged van az ösztöndíjra, mert máshogy nem tudod megoldani a részvételedet, akkor írj és neked a tanfolyam 139.000 Ft-ba fog kerülni.

Amennyiben nem tudod, mi az a Theta Healing, szeretnél róla még többet olvasni vagy szeretnél belátni a kulisszák mögé, akkor a blogunkat feltétlenül böngészd át. http://www.ilovetheta.hu/theta-healing-magyarul-blog/

Tanfolyami résztvevőink sikerei visszajelzéseik alapján: gyermekáldás, vérnyomás csökkenés, fogyás, aszmatikus rohamok elmúlása, boldog párkapcsolat létrejötte, önbizalom erősödés, határozottság, előléptetés, félelmek leküzdése, apával kapcsolatos problémázás elengedése, anyával kapcsolatos düh elengedése, kedvezőbb életszínvonal kialakítás, beragadt helyzetek optimális és könnyed lezárása, testvérháború lezárása békekötéssel, ekcéma lecsillapodása, víziszony megszűnése, vezetéstől való félelem megszűnése, nőiesség kiteljesedés, férfi erő újraéledése, önértékelés erősödés, kishitűséggel való leszámolás, a csoda kategóriákat megütő történések, súlyos betegségből való gyors felépülés... és még sok minden más. Szeretnél ehhez a körhöz tartozni Te is?

Várunk Téged is sok szeretettel, hívhatsz családtagot, rokont, szomszédot, barátot, akinek szüksége van a változásra és a változást elősegítő módszerre.

Ha nem tudsz ebben az időpontban Budapestre jönni tanfolyamra, de szeretnéd, ha a környékeden lenne Theta Healing tanfolyam, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és megbeszéljük a részleteket.
Szeretettel várlak a tanfolyamon:

Duzmath Ágnes
www.ilovetheta.hu
www.eletreform.hu
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCguERQgT4UXrZCbfEtuj1Cw/videos

TH tanár, TH konzulens, kineziológus, családállító, life és business coach, közgazdász
"Tegyél az éltedért még ma, hogy a céljaid minél hamarabb megvalósuljanak." I LOVE THETA

Kapcsolat a hirdetővel
 • Duzmath Ágnes I Love Theta

 • 0670606-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XI. kerület

Kruspér u.


Hasonló hirdetések

 • Fordítás, tolmácsolás, fordítóiroda
  Budapest XI. kerület, XI. kerület, 1116 Budapest, Építész utca 8-12. II.10. Irodahá
  Külföldi munkavállaláshoz, tanuláshoz vállaljuk rövid határidővel önéletrajzok, bizonyítványok, személyes okmányok, erkölcsi bizonyítványok fordítását angol, német, francia nyelven, ráadásul közel 50 nyelven. ...
  • Egyéb tanfolyam - Budapest XI. kerület
  1 napja, 8 órája
 • Theta Healing alaptanfolyam Budapest - 2022.november 28-30. - ilovetheta.hu
  Budapest XI. kerület, Kruspér u. 3.
  Minden nap 10:00-kor kezdünk. :) Önszeretetre fel! Pörgesd fel az életedet a megoldás irányába. Vedd kezedbe a valóságteremtő erődet és lépj velünk a változás útjára. Tanulj meg egy életmegváltoztató technikát könnyen és hatékonyan az ilovetheta.hu -...
  • Egyéb tanfolyam - Budapest XI. kerület
  1 hete, 5 napja
 • Theta Healing Dig Deeper tanfolyam - 2023. december 4-6. - ilovetheta.hu
  Budapest XI. kerület
  Első nap 16:00 órakor, 2-3. nap 9:00-kor kezdődik. Hogy miről szól ez a Dig Deeper tanfolyam? Az "ásásról"! És mi az az "ásás"? Ha voltál Theta Healing alap és haladó tanfolyamon akkor TE már ezt tudod, ha valamiért mégsem értenéd...
  • Egyéb tanfolyam - Budapest XI. kerület
  1 hete, 5 napja
 • Theta Healing Dig Deeper, Áss mélyebbre tanfolyam (Egyéni VIP)
  Budapest XI. kerület, Kruspér u. 3.
  Hogy miről szól ez a tanfolyam? Az "ásásról"! És mi az az "ásás"? Ha voltál Theta Healing alap és haladó tanfolyamon akkor TE már ezt tudod, ha valamiért mégsem értenéd, vagy szeretnél az ásásodban tovább fejlődni, szeretnél gyako...
  • Egyéb tanfolyam - Budapest XI. kerület
  1 hete, 5 napja
 • Theta Healing alaptanfolyam Budapest- 2023. november 7-9. - ILOVETHETA.HU
  Budapest XI. kerület, Kruspér u. 3.
  KEZDÉS! Minden nap 17-kor kezdünk! Online is! Mióta tervezgetsz egy kényelmesebb, boldogabb életet? Szeretnél leszámolni a halogatással és szeretnél kiszállni az elmulasztott lehetőségek mókuskerekéből? Mikor szeretnél végre igazán tenni az álmaidért...
  • Egyéb tanfolyam - Budapest XI. kerület
  1 hete, 5 napja
 
Kapcsolat a hirdetővel
 • Duzmath Ágnes I Love Theta

 • 0670606-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest XI. kerület

Kruspér u.