Ezt a hirdetést archiválták.

Dagály Residence - Budapest XIII. kerület, Dagály utca

Budapest XIII. kerület Dagály utca
4 éve, 5 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Erkélyes 1+3 szobás lakás eladó Angyalföldön!
    Budapest XIII. kerület, Angyalföld, Jéggyár utca
    XIII. kerület Angyalföld közkedvelt, zöldövezeti részén, a Béke-Tatai lakótelepen, kitűnő közlekedésnél, saját, zárt parkkal rendelkező, 4 emeletes, rendezett társasházban, első emeleti, világos, csendes, erkélyes, kertre néző, kitűnő elrendezésű, 1 ...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIII. kerület
    10 órája, 12 perce
    71 500 000 Ft
  • Kód: 4672N Jó állapotú földszinti 1 szobás lakás önálló hrsz számmal
    Budapest XIII. kerület, Angyalföld
    Hivatkozzon erre, kód: 4672N KIZÁRÓLAG KÉSZPÉNZES (nem hiteles) ÜGYFELEK RÉSZÉRE! Budapest XIII. kerületében a Dévényi utcában csendes, rendezett, zárt udvaros társasházban eladó egy jó állapotban lévő, önálló HRSZ számmal rendelkező 20nm-es földszin...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIII. kerület
    15 órája, 8 perce
    22 900 000 Ft
  • Eladó újszerű, 2 + 1 szobás, erkélyes, klímás lakás Angyalföldön!
    Budapest XIII. kerület, Angyalföld, Csata utca
    XIII. kerület, Angyalföldön, a Béke tér közelében, a Central Park Lakópark mellett, 2008-ban épült, rendezett, liftes, újszerű társasházban, kiváló infrastruktúrával rendelkező, 55 nm-es, 2 + 1 szobás, erkélyes, világos, alacsony rezsijű lakás, telje...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIII. kerület
    1 napja, 7 órája
    73 900 000 Ft
  • Újlipótvárosban felújított, 3 szobás nagypolgári lakás eladó! - Budapest XIII. kerület, Visegrádi ut
    Budapest XIII. kerület, Visegrádi utca
    XIII. kerület, Újlipótváros szívében, közel a Westendhez és a Szent István körúthoz, kitűnő közlekedésnél, szép, rendezett, liftes társasház első emeletén, csendes, világos, belső parkra néző, elegáns, nagypolgári stílusú, különleges és egyedi hangul...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIII. kerület
    1 napja, 8 órája
    107 000 000 Ft
  • Egyedi elhelyezkedés
    Budapest XIII. kerület, Dráva utca
    Ideális befektetésnek Csendes Remek közlekedés Tehermentes Műszakilag felújított Park a közelben Budapesten a XIII. kerület Újlipótváros részben a Hegedűs Gyula - Dráva utca sarkán található (Dózsa György úti metrómegállónál) háromemeletes bérházban,...
    • Eladó ház, Lakás - Budapest XIII. kerület
    1 napja, 13 órája
    89 000 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4550845
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 86
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Projekt bemutatása

Milyen álmai következő otthona?
Képzelje el, hogy egy modern, csendes, belső kerttel rendelkező, kiváló infrastruktúrával megáldott lakásban él, ahonnan a Budai hegyeket is láthatja! Most pedig higgye el, hogy mindez nem csak álom!
A Dagály Residence lakásai szerethető, emberközeli milliőt teremtenek, ugyanis a tervezéskor fontos volt a fiatalos, könnyed, kényelmes belső megteremtése, amely illeszkedik a környéken lévő épületek stílusához.
Az elhelyezkedés kulcsfontosságú
Az épület elhelyezkedése kiváló, a XIII. kerület frekventált részén, a Dagály utca és a Karikás Frigyes utca sarkán épül, ahonnan a Forgách utcai metrómegálló karnyújtásnyira található, az Árpád híd pedig 5 perc sétával megközelíthető, ugyanakkor nem zavaró a Váci úti forgalom.
A remek elhelyezkedésnek köszönhetően nyugodt, de mégis belvároshoz közeli lakásban élhet. A megkapó környezet rabjainak a felső szinten lévő lakásokból gyönyörű panorámás kilátás nyílik a Budai hegyekre, míg a vízi sportok szerelmesei, a szórakozni vágyók a Dagály úszókomplexumot 10 perc alatt elérhetik. Az új uszoda, strand és termálfürdő mellett edzőtermek, éttermek és üzletek is helyet kapnak a komplexumban, így a környéken élők minőségi szolgáltatásokat vehetnek igénybe pár lépésre otthonuktól.
Új fejlesztés a XIII. kerületben
Az oly kedvelt XIII.kerületben a Biggeorge Property Zrt., a Dagály Residence beruházással mutatkozik be, mint a kerületben megvalósuló első fejlesztéseinek egyike.
Amikor az álom valósággá válik
Lakásainkat kulcsrakészen, gépesítetten (főzőlap, sütő, szagelszívó) konyhabútorral adjuk át, és magas minőségű szaniterjeink biztosítják az otthonok időtállóságát. Ügyfeleinknek ugyanakkor lehetőségük van arra, hogy személyre szabhassák saját otthonuk belső színvilágát és hangulatát.
Az épületben 131 lakás kerül kialakításra a 29 m2-es stúdiólakástól a 92 m2-es penthouse-ig.
Minden igényt kielégítően 1-4 szobás lakáskínálat áll rendelkezésre, melyből az egyedülállóktól kezdve a családosokig mindenki megtalálhatja a számára megfelelő otthont.
Ahol minden igény találkozik
A Dagály Residence a kényelmes, minőségi otthonok kialakítása mellett egyéb szempontokat is szem előtt tartva épül: A földszinten üzlethelyiségek, az első emeleten irodafunkcióra is alkalmas helyiségek kerülnek kialakításra.
A földszinti üzletek az itt lakók kényelmét szolgálják, hiszen lehetőséget adnak a legkülönfélébb szolgáltatások igénybevételére az épületen belül.

Hivatkozási szám: [------]

Elhelyezkedés
Budapest XIII. kerület

Dagály utca

 
Elhelyezkedés
Budapest XIII. kerület

Dagály utca