Kátrány,- fagyanta és ragasztó eltávolító prémium spray 500ml Holts

2 990 Ft
Budapest XIII. kerület 1139 Budapest, Teve utca 12-14.
1 hete, 1 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12384060
  • Kategória: Jármű
  • Alkategória: Autóalkatrész
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A Holts Tar, Resin & Glue Cleaner egy speciális tisztító spray, melyet úgy terveztek, hogy hatékonyan távolítsa el a makacs szennyeződéseket az autó fényezéséről, üvegfelületeiről, keréktárcsáiról és egyéb részeiről. Ez az erőteljes tisztítóoldat kifejezetten azért készült, hogy könnyedén megbirkózzon a ragacsos anyagokkal, mint a kátrány, ragasztó és a gyanta, anélkül hogy a felületet dörzsölni vagy karcolni kellene, így elkerülve a sérüléseket és a kopást.

Azért, hogy autója fényezése hosszú távon megőrizze makulátlan állapotát és megóvjuk a lerakódások, illetve foltok okozta károktól, elengedhetetlen a megfelelő tisztítószer használata. A Holts szakértői csapata által fejlesztett Tar, Resin & Glue Cleaner tökéletes választás a biztonságos és hatékony tisztításra. Ez a termék garantálja, hogy autója felületei gyorsan és kíméletesen megtisztuljanak a makacs szennyeződésektől.

További jellemzők:

-Hatékonyan eltávolítja a kátrányt és a ragasztót.

-Gyorsan megbirkózik a gyantalerakódásokkal.

-Ideális használat autón és otthon egyaránt.



Tulajdonságok és előnyök

A Holts Resin & Glue Tar Cleaner egy kiemelkedően erős tisztítószer, amely speciálisan arra lett kifejlesztve, hogy eltávolítsa a makacs szennyeződéseket és védelmet nyújtson az autó festékének. Felejtse el a dörzsölést és a hatástalan standard termékeket; elegendő a spray használata és egy törölközővel való áttörlés az autó ragacsos maradványainak és szennyeződéseinek eltávolításához.

Az autó karbantartása gyors és egyszerű lehet, de ha olyan ragadós lerakódásokkal, mint a kátrány, a gyanta és a ragasztó találkozik, nehéz lehet a kívánt tisztaságot elérni a szokásos tisztítószerekkel.

A Holts Tar Resin & Glue Cleaner segítségével azonban gyorsan és egyszerűen megszabadulhat a legmakacsabb foltoktól és lerakódásoktól. Az aeroszolos kiszerelés könnyen használható, és minimális erőfeszítéssel oldja fel a foltokat és a szennyeződéseket, visszaállítva autója festékének eredeti állapotát.

Ne engedje, hogy a ragadós lerakódások rontsák autója megjelenését. A Holts Tar Resin & Glue Cleaner ideális választás a hatékony és egyszerű megoldásra a makacs szennyeződések eltávolítására.

Hogyan működik

A Holts Resin & Glue Tar Cleaner egy erőteljes tisztítószer, amely könnyedén feloldja és eltávolítja az autó felületére ragadt kátrányt, ragasztót, fanedvet, madárürüléket és rovarokat. Ezen speciális tisztítószer képes megbirkózni még a legmakacsabb szennyeződésekkel is.

A legjobb eredmények elérése érdekében először végezze el az autó alapos tisztítását a szokásos módon. Amennyiben további szennyeződések maradnak az autón, fújja be a Holts Resin & Glue Tar Cleaner-t közvetlenül a problémás területekre.

A termék gyorsan aktiválódik és a szennyeződéseket leválasztja az autó felületéről. Ha makacs foltokkal találkozik, ajánlott a tisztítószert pár percig hatni hagyni, mielőtt nedves ruhával letörli azt.

A tisztítási folyamat befejeztével öblítse le az autót, és alaposan szárítsa meg a felületet. Az autónak ezt követően újra ragyogónak kell lennie, mintha most gördült volna ki a szalonból.

 

Kapcsolat a hirdetővel
  • Schwarcz András

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XIII. kerület

1139 Budapest, Teve utca 12-14.


Hasonló hirdetések

  • Tolatás jelző hangszóró 12-36V (97-120db) AM7595
    Budapest XIII. kerület, 1139 Budapest, Teve utca 12-14.
    A tolatásjelző hangszórók kulcsfontosságú szerepet játszanak a járművek biztonságának növelésében, különösen olyan helyzetekben, ahol a hátrameneti manőverek kockázattal járhatnak. Ezek a berendezések jelentős mértékben hozzájárulnak a parkolóhelyeke...
    • Autóalkatrész - Budapest XIII. kerület
    1 napja, 5 órája
    4 990 Ft
  • Izzó 12V/55W/H1/2db Osram Night Breaker Silver +100% 64150NBS
    Budapest XIII. kerület, 1139 Budapest, Teve utca 12-14.
    Prémium minőségű német, autó izzó. Kialakításának és fejlesztésének köszönhető, hogy a legjobb és legoptimálisabb hatásfokkal működjön egy autóban. Megnövelt fényerejének köszönhetően biztosítja az optimális látást, illetve láthatóságot. A NIGHT BREA...
    • Autóalkatrész - Budapest XIII. kerület
    1 napja, 5 órája
    3 250 Ft
  • Javítófesték Renault Bleu Gris J47 Arasystem 10ml
    Budapest XIII. kerület, 1139 Budapest, Teve utca 12-14.
    Prémium minőségű fényezés javító festék, mely mélyebb karcolások, kavicsfelverődések, kulcs általi rongálás, gallyak vagy betonoszlop által keletkezett illetve egyéb kisebb-nagyobb fényezés sérüléseinek szinte nyomtalan eltüntetésére szolgál, akár eg...
    • Autóalkatrész - Budapest XIII. kerület
    1 napja, 5 órája
    3 850 Ft
  • Izzó 12V/27/7W (PY27/7W) narancssárga (index, irányjelző, aszimmetrikus ) Elta 181TB
    Budapest XIII. kerület, 1139 Budapest, Teve utca 12-14.
    Kifejezetten amerikai autókba használható irányjelző izzó, melynek a lábán lévő csatlakozó pólusok aszimmetrikusok, tehát el vannak tolva egymástól. Nagyon ritka izzó. Tápellátás: 12V Teljesítmény: 27W és 7W Foglalat: (WX2,5x16q) Izzó típusa: 3157NA ...
    • Autóalkatrész - Budapest XIII. kerület
    1 napja, 5 órája
    1 850 Ft
  • Bőr, műbőr festék bézs 200 ml Motip 233564
    Budapest XIII. kerület, 1139 Budapest, Teve utca 12-14.
    Kiváló minőségű, gyorsan száradó bézs színű bőrfesték, mely nem csak bőr, hanem PVC, vinil, műbőr javításához, illetve díszítéséhez is alkalmas. Az eredeti rugalmas szerkezet használatát követően is megmarad. Alkalmazható a háztartásban, autóiparban ...
    • Autóalkatrész - Budapest XIII. kerület
    3 napja, 10 órája
    3 300 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Schwarcz András

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest XIII. kerület

1139 Budapest, Teve utca 12-14.