+ Ingyenes hirdetés feladása

Ezt a hirdetést archiválták.

Minőségi étterem eladó a XIII. kerületben! - Budapest XIII. kerület, Angyalföld


Hasonló hirdetések

 • Kiváló befektetési lehetőség Újlipótvárosban! - Budapest XIII. kerület
  Budapest XIII. kerület, Újlipótváros
  Bejáratott, családias hangulatú üzlethelyiség, állandó bérlőkkel, fejleszthető kuncsaftkörrel, kiváló infrastrukturális környezetben, Újlipótváros sűrűn lakott részén eladó.  Az ingatlan teljesen felszerelt 201 nm-es, félszuterén (keleti tájolású abl...
  • Eladó, bérelhető üzlethelyiség - Budapest XIII. kerület
  1 hete, 6 napja
  69 900 000 Ft
 • Eladó 33 nm-es Üzlet Budapest XIII. kerület Duna pláza
  Budapest XIII. kerület, Duna pláza
  Felújított házban üzlethelyiség a Duna Pláza közelében! Század eleji építésű ház nyeri vissza régi pompáját 21. századi modern újításokkal! Kiváló elhelyezkedés és közlekedés jellemzik az ingatlanokat. A projekt során 51db lakást és 2db üzlethelyiség...
  • Eladó, bérelhető üzlethelyiség - Budapest XIII. kerület
  1 hónapja
  33 000 000 Ft
 • Eladó vendéglő, étterem Budapest, XIII. kerület, 50nm, 25.000.000Ft - Újlipótváros - Budapest XIII.
  Budapest XIII. kerület, Újlipótváros Újlipótváros
  Melegkonyhás engedélyekkel rendelkező, 15 éve működő ÉTTEREM - KIFŐZDE AZ ÚJLIPÓTVÁROSBAN ÜZEMELTETŐ CÉGGEL EGYÜTT családi okokból ELADÓ!! A helyiség önkormányzati bérlemény, amelynek bérleti joga a bérlő és üzemeltető céggel, az üzemeltetéshez szüks...
  • Eladó, bérelhető üzlethelyiség - Budapest XIII. kerület
  1 hónapja, 2 hete
  25 000 000 Ft
 • Eladó üzlet Budapest, XIII. kerület, 30nm, 17.500.000Ft - Balzac utca - Budapest XIII. kerület, Újli
  Budapest XIII. kerület, Újlipótváros Balzac utca
  Eladóvá vált kedvenc üzletünk a 13.kerületben, a Balzac utcában. Az ingatlan szuterén helyiség, mely 2.7m belmagasságával minden igényeknek megfelelhet. AZ ALAPRAJZON FELTÜNTETTEM A LEGFONTOSABB PARAMÉTEREKET! Ami fontos lehet még, hogy 8 lépcsőfokon...
  • Eladó, bérelhető üzlethelyiség - Budapest XIII. kerület
  2 hónapja, 1 hete
  17 500 000 Ft
 • Eladó üzlet Budapest, XIII. kerület, 130nm, 35.990.000Ft - Pannónia utca - Budapest XIII. kerület, Ú
  Budapest XIII. kerület, Újlipótváros Pannónia utca
  ELADÓ BUDAPEST ÚJLIPÓTVÁROSBAN EGY 130NM-es,ÖSSZKÖZMŰVES, JÓ ÁLLAPOTÚ, JÓ ADOTTSÁGÚ ÜZLETHELYISÉG!! Az ingatlan korábban, szerviz és a hozzá kapcsolódó irodai funkcióra volt használva. Az üzlethelyiség az utcáról nyílik de pince lejáratú. Alkalmas kü...
  • Eladó, bérelhető üzlethelyiség - Budapest XIII. kerület
  3 hónapja
  35 990 000 Ft
Leírás
 • Alapterület (m²): 247
 • Hirdetés típusa: Kínál
 • Hirdető típusa: Cég / Szakember
500 000 Ft kölcsön 20 hónapra 10,9 % THM-el!
 

ELADÓ ÉTTEREM A XIII. KERÜLETBEN

Eladóvá vált saját tulajdonú éttermünk, Budapest XIII. kerületében, az Árpád hídi metrókijárattól 100 méterre, az 1 es villamosétól pedig 50-re, forgalmas, csomópont jellegű helyen, a Honvéd Kórház főbejáratának közelében.                                                                                                                                        A helyiség összességében 247 nm-es, 2 éve, minőségi anyagokból, szakértelemmel és hozzáértéssel, teljes körűen felújítottuk.

Az eladási konstrukcióban a tulajdoni joggal rendelkező, rentábilisan működő cégünket értékesítjük, a vevő dolgát megkönnyítve ezzel, hiszen egy egyszerű adásvételivel együtt, minden meglévő működési engedélyünk is az övé lesz! A kft-ben 50 milliós hitel van (amelyet az étterem felújítására vettünk igénybe) melyet a tisztelt érdeklődő vagy átvehet a céggel együtt külön hitelképesség-vizsgálat nélkül (ez esetben természetesen a vételárból ezt az összeget leszámítjuk) vagy pedig kérés szerint visszafizetünk, így tehermentes vállalkozást kaphat.

A felújítás során, számlával igazoltan a legmodernebb gépeket, szanitereket építettük be 36 millió forintértékben, nem spóroltunk, mindezt, a konyhai felszerelésekkel és a teljes berendezéssel                        (székek, asztalok, pultok, evőeszközök, stb. ) együtt az értékesítés során ingyenesen átadjuk.

Többek között garanciális, német Bertos, Tecnoinox, Tecnodom, Rational Combi Master gépek dolgoznak hibátlanul az üzletben, ma már ezek beüzemelése is egy kisebb vagyon lenne.                      A hűtés-fűtésről Rosenberg típusú légkezelő rendszer gondoskodik 10 milliós értékben beépítve.

A mellékhelyiségek is esztétikus, minőséget képviselő, újszerű állapotúak, a tároló helyiség mellett, a személyzetnek öltözők is rendelkezésre állnak EU-s szabványok szerint. 

Az étterem semmiféle felújítást nem igényel, már jelenlegi állapotában is több féle funkcióra alkalmas, a minőségi vendéglátás minden alkotóelemével!                                                                     Június végéig van bérlőnk, azt követően átvehető, beköltözhető!

 

AZ INGATLAN,  A CÉG, A BERENDEZÉS, AZ ESZKÖZÖK TELJES, TEHERMENTES IRÁNYÁRA :                      165 MILLIÓ FORINT                                                                                                                                                  (azonban ha a hitellel együtt veszi át a céget, úgy már csak 115 milliós irányáron juthat hozzá! )

 

A 668 ezer forintos négyzetméter ár, a XIII. kerületben átlag alatti és a gépek, berendezések ára ebben még benne sincs, az bőven 500 ezer forint / nm alatti árat eredményez, így ez az üzlet befektetésnek is kiváló.

 

Érdeklődni:[------]


Hivatkozási szám: STARTLAK-[------]

Elhelyezkedés
Budapest XIII. kerület

Angyalföld


 
Elhelyezkedés
Budapest XIII. kerület

Angyalföld