+ Ingyenes hirdetés feladása

Minőségi étterem eladó a XIII. kerületben! - Budapest XIII. kerület, Angyalföld

165 000 000 Ft
1 hete, 4 napja
Leírás
 • Alapterület (m²): 247
 • Hirdetés típusa: Kínál
 • Hirdető típusa: Cég / Szakember
 

ELADÓ ÉTTEREM A XIII. KERÜLETBEN

Eladóvá vált saját tulajdonú éttermünk, Budapest XIII. kerületében, az Árpád hídi metrókijárattól 100 méterre, az 1 es villamosétól pedig 50-re, forgalmas, csomópont jellegű helyen, a Honvéd Kórház főbejáratának közelében.                                                                                                                                        A helyiség összességében 247 nm-es, 2 éve, minőségi anyagokból, szakértelemmel és hozzáértéssel, teljes körűen felújítottuk.

Az eladási konstrukcióban a tulajdoni joggal rendelkező, rentábilisan működő cégünket értékesítjük, a vevő dolgát megkönnyítve ezzel, hiszen egy egyszerű adásvételivel együtt, minden meglévő működési engedélyünk is az övé lesz! A kft-ben 50 milliós hitel van (amelyet az étterem felújítására vettünk igénybe) melyet a tisztelt érdeklődő vagy átvehet a céggel együtt külön hitelképesség-vizsgálat nélkül (ez esetben természetesen a vételárból ezt az összeget leszámítjuk) vagy pedig kérés szerint visszafizetünk, így tehermentes vállalkozást kaphat.

A felújítás során, számlával igazoltan a legmodernebb gépeket, szanitereket építettük be 36 millió forintértékben, nem spóroltunk, mindezt, a konyhai felszerelésekkel és a teljes berendezéssel                        (székek, asztalok, pultok, evőeszközök, stb. ) együtt az értékesítés során ingyenesen átadjuk.

Többek között garanciális, német Bertos, Tecnoinox, Tecnodom, Rational Combi Master gépek dolgoznak hibátlanul az üzletben, ma már ezek beüzemelése is egy kisebb vagyon lenne.                      A hűtés-fűtésről Rosenberg típusú légkezelő rendszer gondoskodik 10 milliós értékben beépítve.

A mellékhelyiségek is esztétikus, minőséget képviselő, újszerű állapotúak, a tároló helyiség mellett, a személyzetnek öltözők is rendelkezésre állnak EU-s szabványok szerint. 

Az étterem semmiféle felújítást nem igényel, már jelenlegi állapotában is több féle funkcióra alkalmas, a minőségi vendéglátás minden alkotóelemével!                                                                     Június végéig van bérlőnk, azt követően átvehető, beköltözhető!

 

AZ INGATLAN,  A CÉG, A BERENDEZÉS, AZ ESZKÖZÖK TELJES, TEHERMENTES IRÁNYÁRA :                      165 MILLIÓ FORINT                                                                                                                                                  (azonban ha a hitellel együtt veszi át a céget, úgy már csak 115 milliós irányáron juthat hozzá! )

 

A 668 ezer forintos négyzetméter ár, a XIII. kerületben átlag alatti és a gépek, berendezések ára ebben még benne sincs, az bőven 500 ezer forint / nm alatti árat eredményez, így ez az üzlet befektetésnek is kiváló.

 

Érdeklődni:06-70-335-4860


Hivatkozási szám: STARTLAK-6417328

Kapcsolat a hirdetővel
 • Tulajdonos

 • 0670335-mutasd

Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XIII. kerület

AngyalföldHasonló hirdetések

 • Régen frissült
  Kiváló befektetési lehetőség Újlipótvárosban! - Budapest XIII. kerület
  Budapest XIII. kerület, Újlipótváros
  Bejáratott, családias hangulatú üzlethelyiség, állandó bérlőkkel, fejleszthető kuncsaftkörrel, kiváló infrastrukturális környezetben, Újlipótváros sűrűn lakott részén eladó.  Az ingatlan teljesen felszerelt 201 nm-es, félszuterén (keleti tájolású abl...
  • Eladó, bérelhető üzlethelyiség - Budapest XIII. kerület
  3 hónapja, 2 hete
  69 900 000 Ft
 • Régen frissült
  Kiadó üzlethelyiség irodaházban - Budapest XIII. kerület
  Budapest XIII. kerület
  Metro-tól 200 m-re, utcafronti, biztonsági ráccsal felszerelt bemutatóterem/üzlethelyiség kiadó. A területet iroda számára is lehet hasznosítani. Szociális helyiség és konyha, illetve egy 66 nm-es pince a terület része. A bérlemény a belső udvar felö...
  • Eladó, bérelhető üzlethelyiség - Budapest XIII. kerület
  7 hónapja, 3 hete
  799 000 Ft
 • Régen frissült
  Budapest XIII. kerület
  13. kerületben ELADÓ egy  468 nm-es földszinti, 4 bejárattal rendelkező üzlethelyiség, alkalmas akár több üzlet kialakítására is.   Ár: 270 millió ft   Papp Gabrriella  30/815-2511  papp.gabi@citycartel.hu Hivatkozási szám: 10818478...
  • Eladó, bérelhető üzlethelyiség - Budapest XIII. kerület
  1 éve, 1 hónapja
  270 000 000 Ft
 • Régen frissült
  Kiadó 200 nm-es Felújított Üzlet Budapest XIII. kerület
  Budapest XIII. kerület
  ÚJLIPÓTVÁROSBAN 200 NM-ES, GALÉRIÁS ÜZLETHELYISÉG KIADÓ XIII. forgalmas részén, nagy utcai üvegportálos üzlethelyiség: 80 nm eladótér + 80 nm galéria (iroda) + 40 nm-es pince kiadó. Tartozik hozzá toalett és minikonyha is. Állapota felújított (2008),...
  • Eladó, bérelhető üzlethelyiség - Budapest XIII. kerület
  1 éve, 1 hónapja
  950 000 Ft
 • 100 m2 meleg-konyhai bútorozott és gépesített felújított étterem bérlővel eladó vagy cserélhető
  Budapest XIII. kerület, Árpád Híd, Gömb utca 5
  100 m2 meleg-konyhai bútorozott és gépesített felújított étterem tulajdonjoga eladó vagy cserélhető magánszemély tulajdonostól a 1139 Budapest Gömb utca 5 alatt Árpád Híd környékén.   Eladási feltételek: Vételár: 50.000.000 Ft, ingatlan autó csere be...
  • Eladó, bérelhető üzlethelyiség - Budapest XIII. kerület
  1 napja, 21 órája
  50 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
 • Tulajdonos

 • 0670335-mutasd

Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XIII. kerület

Angyalföld