Ezt a hirdetést archiválták.

Minőségi étterem eladó a XIII. kerületben! - Budapest XIII. kerület, Angyalföld

Budapest XIII. kerület Angyalföld
4 éve, 6 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Kiadó 108 m2-es üzlet Budapest XIII. kerület, BSR Center
    Budapest XIII. kerület, BSR Center
    A XIII. kerület Madarász Viktor utcában, újépítésű irodaházban KIADÓ 108 m2-es, szerkezetkész üzlethelyiség. Zárt belső udvarra nyílik, melyet csak az iroda tömbben dolgozók (6000 fő) használhatnak. Utca felé történő értékesítés nem lehetséges. A bér...
    • Eladó, bérelhető üzlethelyiség - Budapest XIII. kerület
    1 napja, 17 órája
    108 445 Ft
  • Kiadó 106 m2-es üzlet Budapest XIII. kerület, Váci út
    Budapest XIII. kerület, Váci út
    Irodák, raktárak, üzlethelyiség kiadó XIII. kerület B kategóriás irodaházában, a Váci úton, a Business Centerben. Az irodaház a Váci úti irodafolyosón található, tömegközlekedéssel (metró, busz) és autóval is kiválóan megközelíthető. Az M3, M0 és a b...
    • Eladó, bérelhető üzlethelyiség - Budapest XIII. kerület
    1 napja, 17 órája
    249 897 Ft
  • Eladó Üzlethelyiség, Budapest 13. ker.
    Budapest XIII. kerület, Dagály utca
    Kedves Érdeklődő,Megvételre kínálunk egy XIII. Kerületi újépítésű társasház aljában utcafrontos üzlethelyiséget, frekventált, jól közlekedhető helyen, a Göncz Árpád város központ közvetlen közelségében.Az utcafrontra és a belső kertre is nagy üvegfel...
    • Eladó, bérelhető üzlethelyiség - Budapest XIII. kerület
    1 napja, 20 órája
    229 000 000 Ft
  • Eladó Üzlethelyiség, Budapest 13. ker.
    Budapest XIII. kerület, Szent István körút
    XIII. kerület Újlipótváros részén eladó egy felújított üzlethelyiség. Az ingatlan 32 nm-es, udvari nézetű, korábban fodrász és manikűr szalonként üzemelt. A ház kívül-belül rendezett.Az üzlethelyiséghez tartozik egy, a ház bejárati kapuja mellett tal...
    • Eladó, bérelhető üzlethelyiség - Budapest XIII. kerület
    1 napja, 20 órája
    34 000 000 Ft
  • Eladó Vendéglátás, Budapest 13. ker.
    Budapest XIII. kerület, Victor Hugo utca
    Újlipótváros közepén, frekventál utcában, bejáratott, nagyon jól jövedelmező (jelenleg is működő), klimatizát, meleg-és hidegkonyhai engedéllyekkel rendelkező, minőségi, modern gépekkel és berendezési tárgyakkal felszerelt étterem eladó.A berendezése...
    • Eladó, bérelhető üzlethelyiség - Budapest XIII. kerület
    1 napja, 20 órája
    77 900 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4741150
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó, bérelhető üzlethelyiség
  • Alapterület (m²): 247
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
 

ELADÓ ÉTTEREM A XIII. KERÜLETBEN

Eladóvá vált saját tulajdonú éttermünk, Budapest XIII. kerületében, az Árpád hídi metrókijárattól 100 méterre, az 1 es villamosétól pedig 50-re, forgalmas, csomópont jellegű helyen, a Honvéd Kórház főbejáratának közelében.                                                                                                                                        A helyiség összességében 247 nm-es, 2 éve, minőségi anyagokból, szakértelemmel és hozzáértéssel, teljes körűen felújítottuk.

Az eladási konstrukcióban a tulajdoni joggal rendelkező, rentábilisan működő cégünket értékesítjük, a vevő dolgát megkönnyítve ezzel, hiszen egy egyszerű adásvételivel együtt, minden meglévő működési engedélyünk is az övé lesz! A kft-ben 50 milliós hitel van (amelyet az étterem felújítására vettünk igénybe) melyet a tisztelt érdeklődő vagy átvehet a céggel együtt külön hitelképesség-vizsgálat nélkül (ez esetben természetesen a vételárból ezt az összeget leszámítjuk) vagy pedig kérés szerint visszafizetünk, így tehermentes vállalkozást kaphat.

A felújítás során, számlával igazoltan a legmodernebb gépeket, szanitereket építettük be 36 millió forintértékben, nem spóroltunk, mindezt, a konyhai felszerelésekkel és a teljes berendezéssel                        (székek, asztalok, pultok, evőeszközök, stb. ) együtt az értékesítés során ingyenesen átadjuk.

Többek között garanciális, német Bertos, Tecnoinox, Tecnodom, Rational Combi Master gépek dolgoznak hibátlanul az üzletben, ma már ezek beüzemelése is egy kisebb vagyon lenne.                      A hűtés-fűtésről Rosenberg típusú légkezelő rendszer gondoskodik 10 milliós értékben beépítve.

A mellékhelyiségek is esztétikus, minőséget képviselő, újszerű állapotúak, a tároló helyiség mellett, a személyzetnek öltözők is rendelkezésre állnak EU-s szabványok szerint. 

Az étterem semmiféle felújítást nem igényel, már jelenlegi állapotában is több féle funkcióra alkalmas, a minőségi vendéglátás minden alkotóelemével!                                                                     Június végéig van bérlőnk, azt követően átvehető, beköltözhető!

 

AZ INGATLAN,  A CÉG, A BERENDEZÉS, AZ ESZKÖZÖK TELJES, TEHERMENTES IRÁNYÁRA :                      165 MILLIÓ FORINT                                                                                                                                                  (azonban ha a hitellel együtt veszi át a céget, úgy már csak 115 milliós irányáron juthat hozzá! )

 

A 668 ezer forintos négyzetméter ár, a XIII. kerületben átlag alatti és a gépek, berendezések ára ebben még benne sincs, az bőven 500 ezer forint / nm alatti árat eredményez, így ez az üzlet befektetésnek is kiváló.

 

Érdeklődni:



[------]


Hivatkozási szám: STARTLAK-[------]

Elhelyezkedés
Budapest XIII. kerület

Angyalföld

 
Elhelyezkedés
Budapest XIII. kerület

Angyalföld