TERROR ELHÁRÍTÁS DVD

599 Ft
Budapest XIII. kerület
1 hete, 1 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11788730
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Film, DVD
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Tartalom: Mikor 2001. szeptember 11.-én terroristák felrobbantották Amerika jelképeit, nem csak véletlenszerű halált és pusztítást okoztak, de egyben rászabadították a mértéktelen félelmet az emberekre. A későbbi támadások Londonban, Madridban, Moszkvában vagy bárhol máshol a világon csak tovább fokozták a félelmet. Ugyanezt a hatást érték el az alávaló bombák, a tömegpusztító fegyverek és a terroristák különböző kiszivárgott tervei. De hogyan küzdhetünk a terror és a félelem ellen? A 'Terror elhárítás' című rész sorra mutatja be önnek azon bámulatos új technológiákat és futurisztikus eszközöket, melyek a védelmünket szolgálják a XXI. század sötét fenyegetéseivel szemben. Radaroktól robotokig, letapogatóktól röntgenes szenzorokig, légi képfeldolgozásos rendszerektől nukleáris fegyvereket radioaktivitásuk miatt érzékelő kapukig, bolygónkat körbecirkáló, robotpilótákkal működő kémgépektől speciális működtetésű, modern csúcstechnikával felszerelt, vegyi-, nukleáris- és biológiai katasztrófákra reagáló hajórajokig minden létező elhárító rendszert feltárunk önök előtt. A 'Terror elhárítás' című részben megvizsgálunk még egy csúcstechnológiájú hardware-t és néhány most kifejlesztett és alkalmazott stratégiát, melyek segítenek elriasztani, illetve megelőzni a jövő terroristáinak támadásait. A 'Haditechnika' sorozatban vadonatúj felvételeket, lebilincselő interjúkat láthatnak katonai, illetve védelmi szakemberekkel.

Kapcsolat a hirdetővel
  • FILLÉRES CD és DVD gyűjtemény
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XIII. kerület


Hasonló hirdetések

  • TERROR ELHÁRÍTÁS DVD
    Budapest XIII. kerület
    Tartalom: Mikor 2001. szeptember 11.-én terroristák felrobbantották Amerika jelképeit, nem csak véletlenszerű halált és pusztítást okoztak, de egyben rászabadították a mértéktelen félelmet az emberekre. A későbbi támadások Londonban, Madridban, Moszk...
    • Film, DVD - Budapest XIII. kerület
    1 hete, 1 napja
    1 499 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • FILLÉRES CD és DVD gyűjtemény
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest XIII. kerület