960 oldal Miért olyan drága a szarvasgomba? Milyen is az eredeti dijoni mustár? Mi is az a sokat emlegetett créme fraiche? Miért a makkal etetett sertés sonkája a legjobb aromájú? Mi a különbség a paradicsom és a tomatillo között? Ezekre és hasonló kérdésekre ad választ az 1001 ételt felölelő kötet, a világ legélvezetesebb élelmiszereinek, hozzávalóinak mesés kézikönyve. Nyissuk fel a könyvet, és útmutatásait követve induljunk el Párizs hentesboltjaitól Marrakesh szukjain és Portugália halpiacain át Budapest csemegeüzleteibe vezető fantasztikus világ körüli utunkon.
Ezt a könyvet, melyet most harmadik kiadásban nyújthatunk át az Olvasónak, olyan magyar turistáknak ajánljuk, akik aránylag rövid időt, nyolc-tíz napot, esetleg egy hetet töltenek Hollandia szép földjén. S bár ez a kicsiny ország körülbelül akkora, m...
500 fotóval, lépésről lépésre A fizikai aktivitás ugyanolyan fontos a kutyák számára, mint az embereknek. Amennyiben az állat fitt és egészséges, úgy megnövekedik az élettartama, és idősebb korában előreláthatólag kevesebb látogatást tesztek majd az ...
Könyvünkben bemutatjuk azokat a POZITÍV NEVELÉSI MÓDSZEREKET, amelyek segítségével örömteli kapcsolatot alakíthatsz ki a kutyáddal, aki szívesen részt vesz ebben a folyamatban. Tanítsd meg a kutyádnak az ALAPVETŐ PARANCSOKAT, mint az ,,ide hozzám&quo...