64 oldal Az itáliai konyha nem nevezhető egységes egésznek, hiszen a hatalmas, csizma alakú ország számtalan különböző tájegységre tagolódik, s mindegyik nagyon sajátos gasztronómiai különlegességekkel szolgál. Aki átlapozza ezt a kötetet, remek toscanai ételekkel éppúgy találkozhat, mint szicíliai finomságokkal. Megtanulhatjuk elkészíteni - többek között - a híres levest, a minestronét, számtalan tésztafélét meg a híres milánói borjúcsülköt, az osso bucót is.
SZEMÉLYESEN BUDAPESTEN LEHET ÁTVENNI, VAGY ELŐRE UTALÁS UTÁN POSTÁZOM TELJESEN ÚJ, OLVASATLAN ÁLLPOTBAN VAN
Ezt a könyvet, melyet most harmadik kiadásban nyújthatunk át az Olvasónak, olyan magyar turistáknak ajánljuk, akik aránylag rövid időt, nyolc-tíz napot, esetleg egy hetet töltenek Hollandia szép földjén. S bár ez a kicsiny ország körülbelül akkora, m...
500 fotóval, lépésről lépésre A fizikai aktivitás ugyanolyan fontos a kutyák számára, mint az embereknek. Amennyiben az állat fitt és egészséges, úgy megnövekedik az élettartama, és idősebb korában előreláthatólag kevesebb látogatást tesztek majd az ...
Könyvünkben bemutatjuk azokat a POZITÍV NEVELÉSI MÓDSZEREKET, amelyek segítségével örömteli kapcsolatot alakíthatsz ki a kutyáddal, aki szívesen részt vesz ebben a folyamatban. Tanítsd meg a kutyádnak az ALAPVETŐ PARANCSOKAT, mint az ,,ide hozzám&quo...