Vízkõoldó, spray, 435 ml, CIF "Perfect Finish"

1 570 Ft
Budapest XIV. kerület Thököly út 146.
1 hete, 4 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10411647
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egyéb eladó
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Termék jellemzõk: - hatékony vízkõ ellen - eltávolítja a szappanlerakódásokat - segít megakadályozni a vízkõ képzõdését - fürdõszobai alkalmazásra - ragyogó tisztaság - egyszerû adagolás Márka bemutatás: A Cif termékcsalád története Magyarországon a folyékony súrolószerek bevezetésével kezdõdött több, mint 20 évvel ezelõtt. A hatékony, de a felülethez gyengéd súrolószer hamar meghódította, és hosszú évek óta vezeti a súrolópiacot. A Cif súrolókrémek nagy elõnye, hogy a por állagú súrolókkal szemben kíméletesek a felületekhez és a nehezen eltávolítható szennyezõdésekkel is könnyedén elbánnak. A súrolókrémet az évek alatt folyamatosan fejlesztettük, így hatása még erõsebb lett. A súrolókrémek ereje ma már kényelmesen használható spray és törlõkendõ formátumban is megtalálható. Termék bemutatás: Alighogy befejezte a fürdõszoba takarítását, az élet már megy is tovább, és a vízcsepp foltok és szappanlerakódások nyomban megjelennek újra. Mi kifejlesztettünk egy különleges spray-t, ami csíkmentesen eltávolítja a vízkõfoltokat, hogy fürdõszobája tökéletesen tiszta lehessen. A spray egyaránt használható zuhanytisztítóként, csempetisztítóként és mosdótisztítóként. A Cif-nél mi úgy gondoljuk, hogy egy csillogó és tiszta otthonban élvezetes igazán élni. Mindenki számára, minden nap szeretnénk megmutatni és megõrizni az otthonunkban lévõ felületek szépségét. Ezért a Cif már 25 éve fejleszt olyan innovatív tisztítószereket, amelyek rongálás nélkül távolítják el a koszt, lenyûgözõ eredményt biztosítva. Mi minden tõlünk telhetõt megteszünk, hogy megismerhesse otthona valódi szépségét. Edukáció: Hatékony küzdelem vízkõ ellen Hogyan használd? Permetezze a felületre. Hagyja néhány percig hatni, majd öblítse le. A ragyogóbb hatás kedvéért száraz ronggyal törölje le a felületet.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Tutitinta.hu

  • 06-1-78-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest XIV. kerület

Thököly út 146.


Hasonló hirdetések

  • Zsíroldó, spray, 435 ml, CIF
    Budapest XIV. kerület, Thököly út 146.
    Termék jellemzõk: - hatékony zsír-, és vízkõoldó - rozsdamentes acélfelületek tisztítására - tükörfényes felületek - egyszerû adagolás - gyors tisztítás - indukciós fõzõlap és tûzhely takarításhoz is nagyszerû Márka bemutatás: A Cif termékcsalád tört...
    • Egyéb eladó - Budapest XIV. kerület
    1 hete, 4 napja
    1 570 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Tutitinta.hu

  • 06-1-78-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest XIV. kerület

Thököly út 146.