Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Legyél Te az új Kollégám! Ismerd meg az én történetem a Duna House-nál!

Budapest XIX. kerület 1193 Budapest Csokonai pavilonsor 5.
5 éve, 1 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4166596
  • Kategória: Állás, Munka
  • Alkategória: Ingatlanos munka
  • Pozíció típusa: Főállás
Leírás
Előtted is ott a lehetőség!



Ismerd meg az Én történetem a Duna House-nál!



Drevnó Béla vagyok, 2011 óta dolgozom a Duna House hálózatában. A Felső-Kispesti iroda Briliáns fokozatú értékesítőjeként elsősorban a IX. és X. kerülettel, valamint a Dél-Pesti régióval foglalkozom. Tapasztalatomnak és helyismeretemnek köszönhetően sikeresen értékesítettem már kis és nagy értékű ingatlanokat egyaránt Budapest valamennyi kerületében.

Nagyon büszke vagyok rá, hogy kitartó munkával a 2016-os évben országos szinten a Duna House 8. legjobb értékesítője lettem.



Sokszor kérdezik az ismerőseim, hogy miért ingatlanértékesítőként, és miért itt dolgozom?

Mindig is olyan állást szerettem volna, ami jó keresetet biztosít, de változatos és kihívásokkal tarkított. Nyugodtan kijelenthetem, a Duna House-nál megtaláltam ezt. Nem mondom, hogy eleinte nem volt bennem félsz, és bizonytalanság, de a támogatás, amit itt kaptam átlendített ezeken. Mentorként nap, mint nap Én is arra törekszem, hogy az új Kollégáknak megadjam mindezt.



Korábban dolgoztam már nagy cégeknél, viszont azt a légkört és csapatszellemet, mely a Felső-Kispesti irodát jellemzi, sehol sem tapasztaltam. Vallom, hogy nem elég csak az egyén hozzáállása és tehetsége, ha hosszútávon sikeres akar lenni valaki ezen a pályán, akkor kell a biztos és segítő háttér, amit itt mind a vezetőktől, mind a kollégáktól megkapok.



Bárkinek, aki nem csak egy jó munkát szeretne, hanem igazi hivatást keres, csak azt mondhatom: ha azt érzed, hogy ilyen helyen, csapatban szeretnél dolgozni, akkor tedd meg az első lépést! Nézd meg, miről is szól egy ingatlanértékesítő munkája, ülj le velünk beszélgetni és dönts!



Küldd el fényképes önéletrajzod a felsokispest@dh.hu címre! Dolgozzunk együtt!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Drevnó Béla
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XIX. kerület

1193 Budapest Csokonai pavilonsor 5.


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    ingatlanértékesítőket keresünk
    Budapest XIX. kerület
    Légy Te 2018 ingatlanértékesítője! A Duna House Felső-Kispesti irodájába 5 fő új munkatársat keresünk, ingatlanértékesítői pozícióba. Így képzelünk el téged: • legyen minimum középfokú végzettséged • legyél céltudatos • akarj önállóan dolgozni • legy...
    • Ingatlanos munka - Budapest XIX. kerület
    4 éve, 5 hónapja
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Drevnó Béla
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest XIX. kerület

1193 Budapest Csokonai pavilonsor 5.