Personal Laser L400 lágylézer készülék 36 hónap garancia

468 000 Ft
Budapest XV. kerület Klebelsberg Kunó u. 46.
1 hete, 3 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-8853797
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egészség, Szépség
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A CSOMAG TARTALMA: 1 db L400 készülék, 1 db lítium-ion akkumulátor, 1 db akkumulátortöltő, 1 db USB-kábel, 1 db USB hálózati adapter, 1 db védőszemüveg, magyar nyelvű használati utasítás Orvostechnikai eszköz. A készülék folyamatos (CW), 400mW-os lézersugarat bocsát ki. A lézerfény hullámhossza 808nm, azaz infravörös, szabad szemmel nem látható. Ez a lézersugár alkalmas a testfelszínhez közeli és mélyebben elhelyezkedő szövetek kezelésére egyaránt. Maximális behatolóképessége 5-8 cm. Fő felhasználása a mozgásszervi gyulladások, sérülések, fájdalmak kezelése, így például az artrózis (ízület kopás), artritisz (ízületi gyulladások és reuma), tendinitis (íngyulladás), bursitis (nyáktömlő gyulladás), izomsérülés (húzódás, zúzódás, szakadás, stb.) kezelése. Többszáz féle betegség tartozik a kezelhető csoportba. Ezen felül a bőr (pattanás, afta, fekély, heg, stria, stb.), fülészeti (fülzúgás, hallójárat gyulladás, stb.), fogászati (állkapocs gyulladás, arcidegzsába, arcideg-bénulás, fogínygyulladás, stb), kezelésére alkalmazható. A készülék lézersugara folyamatos, 10 másodpercenként 4 Joule energiát ad be. A készülék lézersugara 1cm2 területű, ez kisebb, mint a B-Cure (4.5cm2) vagy Safelaser 150 (2.5 cm2) területe. Azonban lényegesen gyorsabban adja be a kívánt energiamennyiséget. 5 joule energia beadásához a Personal Laser L400-nak 12,5 másodpercre van szüksége, míg a B-Cure-nak 5-8, a Safelaser 500-nek pedig 2-3 percre. A kicsi sugárátmérő miatt nem szükséges speciális optikát vásárolni, mint a SafeLaser-hez, hogy fülzúgást, vagy szájbeli képletet kezelj. Pontszerűen kicsi sugárátmérő miatt alkalmas trigger pontok, idegszál sérülés, idegi fájdalom, polineuropátia helyi kezelésére. Akkumulátora egy feltöltéssel 2 óra kezelést biztosít. .

Kapcsolat a hirdetővel
  • Gyógypiac.hu

  • 0630-85-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest XV. kerület

Klebelsberg Kunó u. 46.


Hasonló hirdetések

  • Personal Laser L200 lágylézer készülék 36 hónap garancia
    Budapest XV. kerület, Klebelsberg Kunó u. 46.
    CSOMAG TARTALMA: 1 db L200 készülék, 1 db lítium-ion akkumulátor, 1 db akkumulátortöltő, 1 db USB-kábel, 1 db USB hálózati adapter, 1 db védőszemüveg, magyar nyelvű használati utasítás A Personal Laser lágylézer készülékekről A készülékcsaládba 2 mod...
    • Egészség, Szépség - Budapest XV. kerület
    1 hete, 3 napja
    419 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Gyógypiac.hu

  • 0630-85-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest XV. kerület

Klebelsberg Kunó u. 46.