Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó Üzlethelyiség, Budapest 16. ker.

770 000 000 Ft
Budapest XVI. kerület
6 hónapja, 3 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10789951
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó, bérelhető üzlethelyiség
  • Alapterület (m²): 305
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
KÜLÖNLEGES ADOTTSÁGÚ ÉTTEREM, FREKVENTÁLT HELYEN, VARÁZSLATOS KÖRNYEZETBEN, HALASTÓVAL, JÁTSZÓTÉRREL ELEADÓ! XVI. kerületben, Cinkotán kínálom megvételre ezt a 2013-ban épült, 3000 m2-es telken lévő, 2 szintes, 305 m2-es + 87 m2-es tetőtér (ami jelenleg raktár, de igény esetén könnyen lakássá alakítható), padlófűtéses, klimatizált, DNY-i fekvésű, napfényes, 170 fő ültetésére alkalmas éttermet csodálatos kerttel, halastóval és játszótérrel. Az étterem télen 136 fő ültetett vendégnek tud helyet biztosítani, így családi és céges rendezvények, esküvők lebonyolítására is kiválóan alkalmas. A hatalmas üveg nyílászáróknak köszönhetően nyáron az étterem egybenyitható a tágas kerthelyiséggel, ahol további 34 fő ültethető a napsütéstől védett kifeszített vitorlavásznak alá. Az ingatlan 2013-ban épült, minden évben további fejlesztéseken esett át, így felújítást nem igényel, két utcáról is megközelíthető, két külön bejárattal és 44 állásos saját területű parkolóval rendelkezik. Az ingatlanban teljeskörűen kiépített kamerarendszer és riasztó rendszer található. Az épület egész területén padlófűtés lett kiépítve. 1000 kWh termelésű napelem rendszer teljesítménye megháromszorozható a meglévő engedély és az inverter kapacitásának köszönhetően. Az ingatlan per- és tehermentes és azonnal birtokba vehető! A teljes berendezés, teljes bútorzat, műszaki egységek, kiegészítő eszközök a vételár részét képezik!
Érdeklődhet: Duró Lajos 0630/506-53-53. Vevőkörünknek Folyamatosan Keresünk Eladó - Bérbeadó Ingatlanokat! Amennyiben a vásárláshoz még el kell adnia lakását, házát, abban is tudok segíteni!
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szita Ingatlan Kft.. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt CDCI portálunk adatvédelmi oldalán talál.

Referencia szám: 435643

Kapcsolat a hirdetővel
  • Duró Lajos

  • 0630506-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XVI. kerület


Hasonló hirdetések

  • Eladó Üzlethelyiség, Budapest 16. ker.
    Budapest XVI. kerület, Magtár utca
    KÜLÖNLEGES ADOTTSÁGÚ ÉTTEREM, FREKVENTÁLT HELYEN, VARÁZSLATOS KÖRNYEZETBEN, HALASTÓVAL, JÁTSZÓTÉRREL ELEADÓ! XVI. kerületben, Cinkotán kínálom megvételre ezt a 2013-ban épült, 3000 m2-es telken lévő, 2 szintes, 305 m2-es + 87 m2-es tetőtér (ami jelen...
    • Eladó, bérelhető üzlethelyiség - Budapest XVI. kerület
    1 napja, 17 órája
    770 000 000 Ft
  • Eladó Üzlethelyiség, Budapest 16. ker.
    Budapest XVI. kerület, Veres Péter út
    Eladó a 16.kerület egyik LEGFREKVENTÁLTABB részén, KIVÁLÓ közlekedés és infrastruktúra mellett, az Örs Vezér terétől mindössze 15 perces távolságra, egy BEFEKTETÉSI továbbá vállalkozási célra is abszolút TÖKÉLETES, JÓ állapotú (folyamatosan karbantar...
    • Eladó, bérelhető üzlethelyiség - Budapest XVI. kerület
    1 napja, 18 órája
    450 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Duró Lajos

  • 0630506-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest XVI. kerület