Energetikai kezelés

Budapest XVI. kerület Budapest Bocskai utca 30
2 hónapja, 2 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9985695
  • Kategória: Szolgáltatás
  • Alkategória: Horoszkóp, Tarot
Leírás
REIKI: csakratisztítás, csakraharmonizálás, REIKIvel való feltöltés, az egészséges harmónia megteremtése kívül és belül. A teljes Reiki kezelés életenergiát visz be a szervezetbe, beindítja a test természetes öngyógyító mechanizmusát és egy méregtelenítési folyamatot, tehát regenerálja a szellemi test finomanyagában lévő energiapályákat. Mozgásba hozza a test energiáit, sok esetben nagyon gyorsan állítja helyre a terhelhetőséget, lehetővé teszi a szervezet számára, hogy harmonikusan hasznosítsa a kiváltott gyógyító reak­ciókat. A Reiki megfelelően támogathat minden természetes gyógymódot. Stresszoldásra is kiváló megoldás.
Személyes kezelés Nagytarcsán

Szellemgyógyászat: Olyan energetikai gyógymód ez, ahol az univerzum energiáját szellemünk segítségével továbbítjuk arra a területre, ahol energiahiány, egyensúlytalanság vagy anatómiai elváltozás van. Nagyon gyors tüneti kezelés, energetikai változtatás a fizikai testben, jól alkalmazható akár fájdalomcsillapításra is. Gyors és elképesztő eredmények érhetőek el vele!
Személyes kezelés: Nagytarcsán,vagy online történik

A kezelendő személynek igen célszerű akarnia a gyógyulást, nemcsak a placebo hatás miatt (bár tény ami tény, aki teljes mértékben hisz a gyógyulásban legyen az akármitől is, az meggyógyul - ugyanis mi vagyunk saját létünkért a felelősök nem más!), visszatérve - hanem mert a mi, azaz a gyógyító dolgát is megkönnyíti, ha a páciens befogadóbb a gyógyító energiákra. Nem a gyógyító dolga, hogy ott próbáljon segíteni, ahol nincs szükség a gyógyulásra, ahol a páciens igazából nem is vágyik rá.

Természetgyógyászat ide, természetgyógyászat oda, végső soron az ember meg tudja önmagát gyógyítani. A terapeuta határozott segítsége akkor hatékony, ha a páciens felismeri az okot saját magában. Mihelyt ez megtörtént, a fizikai test is helyreáll. Igen sok testi tünet kizárólag a lélek fájdalmának megnyilvánulása a fizikai testben.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Oberlander Nikoletta

  • 0630282-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XVI. kerület

Budapest
Bocskai utca 30


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Budapest XVI. kerület, Örsvezér tér Metro végállomás, Rákosszentmihály
    Spirituális lélekgyógyászat, pszihoasztrológiai jóslás, cigánykártyábol szerelmi jóslás, szerelmi kötések, oldások, átok rontáslevétel,átok rontás rátétel woodooval illetve wangával, tisztitás szellemektől, akár a házat is..Kérem keressenek ezen a te...
    • Horoszkóp, Tarot - Budapest XVI. kerület
    5 éve, 6 hónapja
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Oberlander Nikoletta

  • 0630282-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest XVI. kerület

Budapest
Bocskai utca 30