Új, M25 fülhallgató, Bluetooth 5.3, zajszűrés, érintésvezérlés, mikrofon, Led kijelző, vízálló -45%

5 890 Ft
Budapest XVII. kerület Budapest, XVII. kerület Kvasz András u. 27/D. 1/4.
3 napja, 22 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12380229
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Elektronika
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
Ha tökéletességet keresel a hangzásban, megtaláltad. Az M25 vezeték nélküli audio fülhallgatót úgy tervezték, hogy kiváló hangélményt nyújtson kényelmes, modern csomagban.  A következő generációs Bluetooth 5.3-mal, sztereó hangzással, érintésvezérléssel, beépített mikrofonnal és még sok mással ez a fülhallgató újradefiniálja a zene, a játék és a hívások élvezetének módját.

A Bluetooth 5.3 technológiával az M25 gyors és stabil kapcsolatot biztosít, így megszakítás nélkül hallgathat zenét és szabadon mozoghat.

Az érintéssel beállíthatja a hangerőt, válthat a dalok között, és hívásokat fogadhat anélkül, hogy kivenné a telefont a zsebéből. Egyszerűség egy karnyújtásnyira.

A LED-kijelző mutatja az akkumulátor állapotát, és lehetővé teszi, hogy magabiztosan élvezhesse fejhallgatóját, tudva, hogy mennyi ideig hallgathatja a zenét.

A zajszűrés minimalizálja a háttérzajt, így Ön a zenére vagy a játékra koncentrálhat.

A vízállósági besorolás alkalmassá teszi sportedzésre és nedves körülmények közötti használatra.

Kompatibilisek az Android és iOS eszközökkel, így bármilyen telefonnal vagy táblagéppel használhatja őket.

Az M25 vezeték nélküli audio fülhallgatóval szabadon testre szabhatja a hangélményt zenéhez és játékhoz, bárhol is legyen. A hangminőség és a fejlett funkciók ideális partnerré teszik ezt a fejhallgatót minden zenei és szórakozási pillanatban.

[Korlátlan hangzás Bluetooth 5.3-mal]: Tapasztalja meg a gyors és stabil kapcsolatot a következő generációs Bluetooth 5.3 technológiának köszönhetően. Az M25 vezeték nélküli audio fejhallgatóval a zene lejátszása zökkenőmentes lesz. Az M25 a tenyerébe helyezi a Bluetooth 5.3 technológiát, gyors és stabil kapcsolatot biztosítva. A bosszantó megszakítások kedvenc hallgatásai során csak emlékekké válnak, így szabadon élvezheti a zenét korlátozások nélkül.
[Total Stereo Immersion]: Élvezze a magával ragadó, kiváló minőségű sztereó hangzást, amely a zene és a játék világába repíti. Minden hang és hanghatás életre kel ezzel a kivételes fejhallgatóval. A kiváló minőségű sztereó hangzással az M25 vezeték nélküli audio fejhallgató minden dalt és játékot magával ragadó élménnyé varázsol. A tiszta, részletes hangzás új perspektívába helyezi a zenét és a játékokat, így minden hang számít.
[Egyszerű érintésvezérlés]: Az M25 megérintésével beállíthatja a hangerőt, zeneszámot válthat és hívásokat fogadhat. Az érintéses vezérléssel minden a keze ügyében van. Az érintésvezérléssel anélkül kezelheti a zenét és a hívásokat, hogy ki kellene vennie a telefont a zsebéből. Ez egy gyors és intuitív módja annak, hogy kézben tartsd a hangélményt.
[Könnyen használható LED-kijelző]: Az intuitív LED-kijelzővel ellenőrizheti az akkumulátor állapotát, és magabiztosan élvezheti a fejhallgatót. Nézze meg, mennyi ideig hallgathat zenét, és mindig készen áll a szórakozásra. A LED-kijelzővel figyelemmel kísérheti az akkumulátor állapotát, hogy mindig legyen ideje hallgatni. Egy gyors pillantással megtudhatja, mennyi ideig hallgathat zenét vagy játszhat.
[Kiváló minőségű hang minden helyzetben]: Kioltja a háttérzajt, hogy a hangélményre összpontosítson. Az M25 vízálló és kompatibilis az Android és iOS eszközökkel, így bármilyen környezetben és eszközön használható. A zajszűrés minimalizálja a háttérzajt, így tiszta hangélményt nyújt. A vízállóság alkalmassá teszi a fejhallgatót sportedzésre és nedves használatra, az Android és iOS eszközökkel való kompatibilitás pedig azt jelenti, hogy ezt a fejhallgatót bármilyen telefonnal vagy táblagéppel használhatja.

Jellemzők: Bluetooth 5.3: Gyors és stabil kapcsolat az eszközökkel, biztosítva a zökkenőmentes hangélményt.

- Magával ragadó sztereó hangzás: Kiváló minőségű hang a magával ragadó hangélmény érdekében.

- Fejlett érintésvezérlés: Könnyű koppintásokkal állíthatja be a hangerőt, válthat dalokat és fogadhat hívásokat anélkül, hogy kivenné a telefont a zsebéből.

- Intuitív LED kijelző : LED kijelző az akkumulátor állapotának figyelemmel kíséréséhez és annak megállapításához, hogy mennyi ideig hallgathatja.

- Zajszűrés funkció: Zajcsökkentés a tiszta és zavaró zenehallgatásért.

- Vízállóság: Vízállósági besorolás nedves körülmények között és sportban való használatra.

- Android /iOS kompatibilitás: Android és iOS eszközökkel működik, biztosítva a sokoldalú használatot.

- Beépített mikrofon: Tiszta és kiváló minőségű hívások kezdeményezése.

- Type-C csatlakozó: Gyors és hatékony fejhallgató-töltés.

A termék eredeti ára szállítással 11000 forint, lásd az alábbi linken:
https://www.emag.hu/m25-vezetek-nelkuli-audio-fulhallgato-bluetooth-5-3-tws-mely-basszus-android-es-ios-kompatibilitas-zajszures-erintesvezerles-hd-mikrofon-led-kijelzo-vizallo-usb-type-c-feketeszurke-ixi027/pd/DGRZG8MBM/

(Ha a link nem kattintható, másold be a böngészőbe)

Teljesen új, dobozában, az eredetinél jóval kedvezőbb áron(utolsó kép, szállítással 11000 forint), 5890 forintért eladó.
Foxpost, Dpd, GLS megoldható a vevő terhére! Előreutalással postán maradó levélként 1190.-
Személyes átvétel(hétköznap) a 17.kerületben, vagy Örs vezér téren.
Megnézheted további hirdetéseimet is!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Fogarasi Botond

  • 0630441-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XVII. kerület

Budapest, XVII. kerület
Kvasz András u. 27/D. 1/4.


Hasonló hirdetések

  • Új, LENOVO® LP6 bluetooth fülhallgató (LED kijelző, aktív zajszőrű+töltőtok) szuper áron
    Budapest XVII. kerület, Budapest, XVII. kerület
    Egyedi tuning chip, 0,06 másodperces késleltetés nélkül, játékhoz kifejlesztve, stabilabb, simább, mint a hagyományos fejhallgatók. Népszerű érintésvezérlésű funkcionális készülék. A mikrofonos fülhallgatók HD binaurális hívásokat, dalok véletlenszer...
    • Elektronika - Budapest XVII. kerület
    3 napja, 22 órája
    8 900 Ft
  • Új, Y30 TWS 5.0 Bluetooth headset töltőtokkal fél áron!
    Budapest XVII. kerület, Budapest, XVII. kerület
    Leírás A szilikon fülpárnák bármilyen tevékenység közben a helyükön maradnak, még a legkeményebb edzések közben is.
Kiváló hangminőség Jellemzők: Beépített mikrofon a kéz nélküli telefonálásért. A töltés csak 1,5 órát vesz igénybe, és (használattól f...
    • Elektronika - Budapest XVII. kerület
    3 napja, 22 órája
    3 790 Ft
  • Új, T62  Bluetooth 5.3 vezeték nélküli fülhallgató töltőtokkal jó áron
    Budapest XVII. kerület, Budapest, XVII. kerület
    A termék paraméterei 1. Modell: T62 2. Bluetooth verzió: V5.3 3. Egyetlen fülhallgató kapacitása: 40mAh. 4. Betty töltődoboz: 300 mAh. 5. Munkaidő: 3-5 óra. 6. Készenléti idő: 240/h egy fülnél (Töltőtokkal használható). 7. Töltési idő: Körülbelül 1,5...
    • Elektronika - Budapest XVII. kerület
    3 napja, 22 órája
    3 890 Ft
  • Új,G11 Tws  Bt5.2 vezeték nélküli játék/ sport fülhallgató szuper áron!
    Budapest XVII. kerület, Budapest, XVII. kerület
    100% vadonatúj és kiváló minőségű, wireless BT5.2 technológia, alacsony késleltetés, kiváló minőségű hangot biztosít a hallgatáshoz és a beszélgetésekhez. Ergonomikus kialakítás, zökkenőmentesen csatlakoztatva a füléhez, kényelem a wear. A hordozható...
    • Elektronika - Budapest XVII. kerület
    3 napja, 22 órája
    4 490 Ft
  • Új, Baseus® iPhone Lightning 2.4A kábel 0.5m piros
    Budapest XVII. kerület, Budapest, XVII. kerület
    Ez a Baseus® kábel iPhone vagy iPad készülék töltését teszi lehetővé, de adatkommunikációra is alkalmas. 2.4 amperes gyorstöltés! Tartós és törésbiztos USB-kábel, Lightning csatlakozóval az Apple készülékek gyors töltéséhez és adatszinkronizálásához....
    • Elektronika - Budapest XVII. kerület
    3 napja, 22 órája
    2 490 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Fogarasi Botond

  • 0630441-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest XVII. kerület

Budapest, XVII. kerület
Kvasz András u. 27/D. 1/4.