Új, Tws vezeték nélküli Bluetooth 5.0 zajcsökkentő mikrofonos fülhallgató LED kijelzővel

5 890 Ft
Budapest XVII. kerület Budapest, XVII. kerület
1 napja, 6 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12211430
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Elektronika
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
Jellemzők:
1.ENC zajcsökkentés és HiFi sztereó: A mikrofonos vezeték nélküli fejhallgató ENC zajcsökkentéssel és szoftveres hívás zajcsökkentő algoritmussal van felszerelve, amely tisztábbá teszi a hívás hangminőségét. A Bluetooth headset titán dóm kompozit film mozgó tekercs hangszórót használ. A vezeték nélküli headset HiFi sztereója szélesebb hangteret és megdöbbentő alacsony frekvenciás élményt biztosít. 

2.Intelligens érintés, kényelmes illeszkedés: Ez a vezeték nélküli fejhallgató támogatja az egyes fülhallgatók érintéses vezérlését, könnyedén vezérelheti a hívások fogadását vagy bontását, a lejátszást vagy szüneteltetést, a hangerő növelését vagy lecsökkentését a telefon működtetése nélkül, zeneszámok váltását stb. A Bluetooth headsetek olyan füldugókkal rendelkeznek, amelyek a legtöbb hallójárathoz illeszkednek. Az extra szilikon héj tökéletesen illeszkedik a vezeték nélküli fülhallgatóhoz, így kényelmes élményt nyújt.

3. Speciális Bluetooth chip és automatikus gyors párosítás: A zajszűrő vezeték nélküli headset nagy teljesítményű Bluetooth chip megoldást alkalmaz, stabil jellel és tiszta hangminőséggel csillapítás nélkül. Ez a vezeték nélküli fülhallgató egyszerű, nagy sebességű automatikus csatlakozást tesz lehetővé. A csarnokkapcsolóval az első csatlakoztatás után a töltőtok felnyitása után azonnal csatlakozik a készülékéhez. 

4. Gyors töltés, hosszú akkumulátor-élettartam: A Bluetooth vezeték nélküli fejhallgató támogatja a gyors töltést. A töltődoboz Type-C adatkábellel gyorsan tölti a fülhallgatót, és 10 perces töltés után 1,5 óra használati idő érhető el. A fülhallgatók 4 óra játékidőt biztosítanak egyetlen töltéssel, ami a hordozható töltőtokkal akár 20 órával is meghosszabbítható. Bármikor és bárhol élvezheti a zenét.

5. LED digitális kijelző és dizájn: A töltőtok és a két fülhallgató pontos LED-kijelzője lehetővé teszi a vezeték nélküli fülhallgató és a töltőtok áramellátási állapotának bármikori megismerését. Ez a Bluetooth headset sorozat futurisztikus, áttetsző töltődobozt használ. Ezek a vízálló fülhallgatók hatékonyan megakadályozzák az izzadság és az eső által okozott fröccsenő károkat.

Teljesen új, 5890 forintért eladó.
Foxpost, Dpd,GLS megoldható a vevő terhére! Előreutalással postán maradó levélként 1190.-
Személyes átvétel(hétköznap) a 17.kerületben, vagy Örs vezér téren.
Az oldalon megnézheted további hirdetéseimet is!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Fogarasi Botond

  • 0630441-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest XVII. kerület

Budapest, XVII. kerület


Hasonló hirdetések

  • Új, Tws vezeték nélküli Bluetooth 5.0 zajcsökkentő  mikrofonos fülhallgató LED kijelzővel
    Budapest XVII. kerület, Budapest, XVII. kerület
    Jellemzők: 1.ENC zajcsökkentés és HiFi sztereó: A mikrofonos vezeték nélküli fejhallgató ENC zajcsökkentéssel és szoftveres hívás zajcsökkentő algoritmussal van felszerelve, amely tisztábbá teszi a hívás hangminőségét. A Bluetooth headset titán dóm k...
    • Elektronika - Budapest XVII. kerület
    1 napja, 6 órája
    4 890 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Fogarasi Botond

  • 0630441-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest XVII. kerület

Budapest, XVII. kerület