2 hálószobás albérletet kerestünk Budapesten

Budapest
4 éve, 11 hónapja

Az egyik legkeresettebb típusú lakás a 2 halószobás lakás, hiszen egy, de még két gyermekkel is kényelmes, pároknak pedig praktikus a plusz egy szoba, ami dolgozószobaként vagy vendégszobaként is használható, de akár gardrób is kialakítható benne.

Szerencsére a nagy keresletnek köszönhetően van ebből a típusból bőven, így mi körbenéztünk, hogy Budapest egyes kerületeiben mennyiért lehet kivenni 2 hálószobás albérleteket. Találtunk budai és pesti lakásokat is, különböző igényeknek megfelelően. A keresésnél azonban érdemes odafigyelni, hiszen a 2 szobás lakások gyakran nem 2 különálló szobát jelentenek, hanem 1 halószobát és egy nappali-konyha részt. Így ha 2 teljesen külön nyíló szobát szeretnénk a közös téren felül, akkor érdemes lehet a 3 szobás budapesti lakások között keresgélnünk.


13. kerületi 2 teraszos lakás


Ennek a 13. kerületi téglalakásnak a kuriózuma, hogy a nappalihoz kapcsolódó, belső kertre néző terasz mellett az egyik hálószobából is nyílik egy erkély. Mindkét hálószoba külön nyílik, ráadásul nem egymás mellett vannak, ami kényelmes lehet, ha gyerekekkel költözünk be. A fürdőszoba mellett külön mellékhelyiség van a lakásban, valamint amerikai konyhás nappali is. A lakás havi bérleti díja havi 290 000 Ft.


Terézvárosi elegáns lakás

 

Ha közelebb szeretnénk lakni a belvároshoz, akkor ez a 6. kerületi lakás tökéletes választás lehet. A nagykörút nyüzsgésétől kicsit távolabb, exkluzív környezetben kínálják kiadásra ezt a 105 m2-es lakást, kilátással az Epreskertre. Az Andrássy út közelsége természetesen a bérleti díjon is érezhető, havi 350 000 Ft körül lehet kibérelni, ha valaki beleszeret.


Felújított lakás a 11. kerületben

 

Egy 5 lakásos társasház 1. emeletén találjuk ezt a frissen felújított, két külön hálószobás lakást. A bérleti díj 250 000 Ft plusz rezsi, amiből a közös költség 15 000 Ft lesz havonta, de ezért nem keveset kapunk! Az amerikai konyhás nappali mellett van a lakásban egy mosókonyha is, valamint teljesen gépiesített konyha és beépített szekrényes előszoba is. Tartozik még hozzá egy 8 m2 zárható tároló, valamint egy kocsibeálló a társasház udvarán és lássuk be, mindkettő nagy kincs a fővárosban.


Istenhegyi panorámás lakás

 

A 12. kerületben, Istenhegyen található ezt a 1+2 félszobás lakás, amelynek bérleti díja havi 210 000 Ft, plusz a közös költség, ami havi 30 000 Ft (mindent tartalmaz az áramon kívül). Jó hír a klasszikusabb elrendezést keresőknek, hogy ebben nem amerikai konyha van, hanem teljesen különálló, a teraszról pedig fantasztikus panoráma tárul elénk. Ehhez a lakáshoz is tartozik egy tároló a pincében, valamint egy parkolási lehetőség a ház saját udvarán.




Hasonló hirdetések

 
Elhelyezkedés
Budapest