6 db-os Naruto figura szett 7 cm - WELLXUNK

7 990 Ft
Budapest
1 hete, 3 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-8990383
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Játék, Hobbi
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
6 db-os Naruto jellegű figura szett kb 7 cm-es figurák. Utángyártott termék. A Naruto egy híres japán manga és anime sorozat, amelyet Masashi Kishimoto készített. A történet középpontjában Naruto Uzumaki áll, egy fiatal ninja, aki nagy álmokat dédelget: szeretne Hokage lenni, ami a falu legmagasabb rangú ninja pozíciója a Naruto világában, a rejtett levél faluban (Konohagakure). A történet a Naruto nevű fiatal ninjaról szól, aki magányos és kitaszított volt gyermekkorában, de elhatározta, hogy bebizonyítja értékét a faluban. Az ő története a barátságról, az akaratról, a kitartásról, és a saját határaink meghaladásának fontosságáról szól. A sorozatban számos karakter és ninja csoport jelenik meg, akiknek saját céljaik, képességeik és küldetéseik vannak. A ninja világa tele van harccal, kihívásokkal és az erő és az akarat mérkőzésével. Naruto-nak és barátainak, mint például Sasuke és Sakura, sok kalandban és nehézségben kell helytállniuk. A Naruto hatalmas rajongótáborral rendelkezik világszerte, részben a karakterek mély és fejlődő személyiségének, a dinamikus harci jeleneteknek, valamint az üzeneteknek és értékeknek köszönhetően, amelyeket a történet közvetít. A Naruto történetéből számos játék, manga, anime-film, valamint egy folytatás, a Naruto: Shippuden is született, amely a történet további eseményeit mutatja be.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Legendás Játékok Webáruház

  • +367027-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

  • Naruto 6 db-os figura szobor szett - Lanceasy
    Budapest
    Naruto jellegű 6 db-os figura szobor szett. Kerámia jellegű, festett szobrocskák, kb 8-10 cm magasak. Kiváló minőségű, hivatalosan utángyártott termék. A Naruto egy népszerű japán anime és manga sorozat, így rengeteg karakterrel rendelkezik. Itt néhá...
    1 hete, 3 napja
    10 990 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Legendás Játékok Webáruház

  • +367027-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest