A 7 legszebb hangszer a kínálatban

Budapest
4 éve

Képzeld magad egy nyugodt környezetbe, ahol a háttérben kellemes muzsika szól. Mindegy milyen hangszer játékát halljuk, a lényeg az, amit közben érzünk. Felmérésekkel támasztják alá, hogy a rendszeres zenélés stimulálja az agyat, segíti a fejlődésben és növeli a teljesítményét. Ha megtanulunk bármelyik hangszeren játszani, az agynak azokat a területeit mozgósítjuk, amik a koncentrációt segítik. 


Hangszerválasztás előtt érdemes átgondolni, melyik hangszer lehet a legideálisabb számunkra. Vannak kifejezetten olyan hangszerek, amik tiszta hallást és kifinomult érzéket kívánnak, mint például a hegedű. Az is fontos szempont, hogy mekkora összeget fordítunk a vásárlásra és hogy mekkora helyünk van a tárolásra. Hiszen a zongora vagy a dob például nagy helyet foglal el. Ha számításba vettük a lehetőségeinket el kell dönteni, hogy új vagy használt hangszert vásároljunk. Néhány esetben egy antik hangszer jóval többet érhet, mint az újonnan vásárolt párja.


A mai válogatásunkban a 7 legszebb elérhető hangszert mutatjuk be a kínálatból.

1.Egyedi készítésű mesterhegedű

A hegedű a vonós hangszerek családjába tartozik. Egy igazán különleges, egyedi készítésű mesterhegedűt kínálnak eladásra, melyet készítője teljesen a használó kezére állít.

Egyedi készítésű mesterhegedű


2. Tangóharmonika

A harmonika az aerofon hangszerek családjába tartozik. A harmonikán szinte minden stílus játszható, a jazztől a klasszikus zenéig. Egyedi hangzásvilág jellemzi. 

Használt tangóharmonika


3. Antik zongora

Antik Havlitschek Károly zongorakészítő által gyártott, úgynevezett „zsiráf zongora” van a kínálatban. Vörös mahagónifából készült. A zongora előnye, hogy több szólamban játszhatunk egy időben, és kísérhetjük is magunkat.

Egyedi készítésű antik zongora


4. Szaxofon

Különleges alt szaxofont kínálnak eladásra. A szaxofon fúvós hangszer, melyet egy úgynevezett nádfúvókával szólaltatunk meg. 

Alt szaxofon


5. Szájharmonika

Huszonegy darabból álló szájharmonika gyűjteményt kínálnak megvételre. A szájharmonika egy idiofon hangszer, melyet levegőbefújással szólaltatunk meg. 

Szájharmonika gyűjtemény


6. Fuvola

Felújított fuvola eladó, eredeti Gemeinhardt Elkhart márkájú. A fuvola amellett, hogy gyönyörű hangja van, a tüdőkapacitásunkat is növeli.

Felújított fuvola


7. Citera

A citera hagyományos népi magyar húros hangszer, amit pengetéssel szólaltatnak meg. A citerát az asztalra helyezve pengetik.

citera húros hangszer

 




Hasonló hirdetések

 
Elhelyezkedés
Budapest