+ Ingyenes hirdetés feladása

A legkeresettebb kerti játékok

1 hónapja, 3 hete

Megérkezett a várva vár Vakáció, ezzel együtt a gyerekeknek a nyári szünet. Ilyenkor minden szülő próbálja lefoglalni és lefárasztani a gyerkőceit. A legideálisabb, ha a nap nagy részét a szabadban töltik, már ha az idő is engedi. A következő cikkünkben olyan szabadtéri játékokat válogattunk össze, amikkel a kertben ugrálva, futva, homokozva, játszva foglalhatjuk le a kicsiket. 


Nem kell nagy költségekbe verni magunkat, nem mindig a legdrágább ötletek okozzák a legnagyobb örömöt csemetéinknek. A legtökéletesebb időtöltés számukra, ha együtt van a család, és mindenki jól érzi magát!


Trambulin

Ha egyszer egy gyerek elkezd a trambulinon ugrálni, alig akarja abbahagyni. Olyan könnyű játéknak tűnik, ugyanakkor ugrálni is meg kell tanulni. Sok komoly előnye van, fejleszti az egyensúly érzéket, ritmust, időzítést, ezért a sportolók is gyakran használják. Síelők, korcsolyázók, tornászok, de még a búvárok is beiktatják a trambulint az edzésükbe. Ez a 180 cm-es trambulin 42 990  forintért megvásárolható.

Eladó kerti trambulin 180cm-es, védőhálóval


Homokozó

A gyerekek nagyon kedvelik a homokozót, szeretnek benne többek között főzni és várat építeni. Nagyon jó készségfejlesztő játék, ami nem változott 40-50 éve. Mindenkinek van gyerekkori élménye, amikor formákat önt ki a vizes homokból vagy betemetik egymást a játszótéren. Homokozás során az asszociációs készség fejlődése mellett a manipulálás, a finommotorikus készség is fejlődik. A formák előállításával a gyermek megdolgoztatja a kezeit, koordinálja annak mozgását. A gombócgyúrással, homokcsippentéssel, homokozó formák használatával felkészíti a kéz izmait a ceruzahasználatra, így az iskolai írástanulásra.


Hinta

A hinta lehet hagyományos vagy fészek a mechanikája ugyanaz, remek kikapcsolódás a gyerekeknek. Számos kutatás bizonyítja a hinta jótékony élettani hatásait, rengeteg fizikai, szociális és kognitív készség fejlődésére van egyedülálló pozitív befolyással. Kisgyermekes szülők nagy kedvence az adamo hinta, ezt a bölcsőhintát újszülött kortól 3 éves korig használatnak a gyermekek. Fejleszti az egyensúlyt, a szem és kéz koordinációt, erősíti a lábakat, segít felkészülni a babának a nagymozgások beindításában mindemellett a koraszülött babáknál felgyorsítja a súlygyarapodást és kiegyensúlyozottá teszi a fejlődést. Az adamo hinta ára 24 990 forint.

Adamo hinta gyerekeknek 3 éves korig
Csúszda

A csúszdán való lecsúszás a fent lent, a mélység és magasság észlelését segíti, segíti a térben tájékozódást. Jó nézni a gyerekeket a jásztótéren ahogy egymás után csúsznak le, szépen sorban felmásznak, a mászókára majd lecsúsznak, és közben jól elfáradnak. Kerti, kisméretű csúszdát hétezer forinttól vásárolhatunk.


Játszótér

Komplett játszóteret is vásárolhatunk a kertbe a gyerekek nagy örömére. Az alábbi hirdetésben rönkfából készült, egyedi elképzelés alapján rendelhetünk tornyos, csúszdás, alagutas játszóteret, melyet 250 ezer forinttól rendelhetünk meg.

Kültéri játszótér

Vizi játékok

A forró nyári napokon a gyermekeknek mi is lehetne jobb szórakozás, mint a kertben, egy kis pancsolás. Mindig ügyeljünk, hogy a medencét vízszintes helyre rakjuk, és használaton kívül érdemes letakarni.

Hasonló hirdetések

 • Csodás porcelánok otthonra
  Budapest
  Herendi, Zsolnay, Hollóházi… Olyan nevek, amiket valószínűleg senkinek sem kell bemutatni. Klasszikus, értékálló díszei az otthonnak és ha vigyázva használjuk őket, a családi ünneplések éke lehet mindegyik. Nem véletlen, hogy a Maxapró oldalon is tal...
  3 napja, 5 órája
 • Így lehet bababarát a lakásod!
  Budapest
  Ha egy gyermek elindul felfedezni a világot, az újdonsült szülök nem is gondolják, mennyi esetleges veszélyforrással találkozhat, akár otthon is. Ahogy a kicsik cseperednek, egyre jobban érdekelni kezdi a környezete, természetesen nem a játékai, hane...
  1 hete, 6 napja
 • A legédesebb kiskutyák a héten
  Budapest
  Legyen szó felnőttről vagy gyerekről, egy tündéri kiskutyának senki nem tud ellenállni. Mi sem, a Maxapro szerkesztőségében, ezért összegyűjtöttük a legcukibb kutyákat, akik a héten gazdit kerestek nálunk. Nézzük csak! Ausztrál juhászkutya Többszörös...
  3 hete, 5 napja
 • Most vágj bele a nyelvtanulásba!
  Budapest
  A nyári csendes időszak kiváló alkalom arra, hogy belevágjunk egy nyelvtanfolyamba, és tovább gondolva megszerezzük a nyelvvizsgánk. Az idegennyelv-tudás jelentőség gazdasági és kulturális szempontból is. Nyelvismeret által versenyképesebbek lehetünk...
 • Hogyan vegyünk jó használt kerékpárt?
  Budapest
  Nem ördögtől való dolog használt kerékpárt keresni, viszont ha nem vagyunk szakértők, könnyen pórul járhatunk egy rossz vétellel. A jó idő és a környezettudatosság érdekében viszont bíztatunk mindenkit a bicikli használatára, és utánajártunk, hogy mi...
  1 hónapja, 1 hete
 
Elhelyezkedés
Budapest