A legkeresettebb kerti játékok

Budapest
4 éve, 10 hónapja

Megérkezett a várva vár Vakáció, ezzel együtt a gyerekeknek a nyári szünet. Ilyenkor minden szülő próbálja lefoglalni és lefárasztani a gyerkőceit. A legideálisabb, ha a nap nagy részét a szabadban töltik, már ha az idő is engedi. A következő cikkünkben olyan szabadtéri játékokat válogattunk össze, amikkel a kertben ugrálva, futva, homokozva, játszva foglalhatjuk le a kicsiket. 


Nem kell nagy költségekbe verni magunkat, nem mindig a legdrágább ötletek okozzák a legnagyobb örömöt csemetéinknek. A legtökéletesebb időtöltés számukra, ha együtt van a család, és mindenki jól érzi magát!


Trambulin

Ha egyszer egy gyerek elkezd a trambulinon ugrálni, alig akarja abbahagyni. Olyan könnyű játéknak tűnik, ugyanakkor ugrálni is meg kell tanulni. Sok komoly előnye van, fejleszti az egyensúly érzéket, ritmust, időzítést, ezért a sportolók is gyakran használják. Síelők, korcsolyázók, tornászok, de még a búvárok is beiktatják a trambulint az edzésükbe. Ez a 180 cm-es trambulin 42 990  forintért megvásárolható.

Eladó kerti trambulin 180cm-es, védőhálóval


Homokozó

A gyerekek nagyon kedvelik a homokozót, szeretnek benne többek között főzni és várat építeni. Nagyon jó készségfejlesztő játék, ami nem változott 40-50 éve. Mindenkinek van gyerekkori élménye, amikor formákat önt ki a vizes homokból vagy betemetik egymást a játszótéren. Homokozás során az asszociációs készség fejlődése mellett a manipulálás, a finommotorikus készség is fejlődik. A formák előállításával a gyermek megdolgoztatja a kezeit, koordinálja annak mozgását. A gombócgyúrással, homokcsippentéssel, homokozó formák használatával felkészíti a kéz izmait a ceruzahasználatra, így az iskolai írástanulásra.


Hinta

A hinta lehet hagyományos vagy fészek a mechanikája ugyanaz, remek kikapcsolódás a gyerekeknek. Számos kutatás bizonyítja a hinta jótékony élettani hatásait, rengeteg fizikai, szociális és kognitív készség fejlődésére van egyedülálló pozitív befolyással. Kisgyermekes szülők nagy kedvence az adamo hinta, ezt a bölcsőhintát újszülött kortól 3 éves korig használatnak a gyermekek. Fejleszti az egyensúlyt, a szem és kéz koordinációt, erősíti a lábakat, segít felkészülni a babának a nagymozgások beindításában mindemellett a koraszülött babáknál felgyorsítja a súlygyarapodást és kiegyensúlyozottá teszi a fejlődést. Az adamo hinta ára 24 990 forint.

Adamo hinta gyerekeknek 3 éves korig




Csúszda

A csúszdán való lecsúszás a fent lent, a mélység és magasság észlelését segíti, segíti a térben tájékozódást. Jó nézni a gyerekeket a jásztótéren ahogy egymás után csúsznak le, szépen sorban felmásznak, a mászókára majd lecsúsznak, és közben jól elfáradnak. Kerti, kisméretű csúszdát hétezer forinttól vásárolhatunk.


Játszótér

Komplett játszóteret is vásárolhatunk a kertbe a gyerekek nagy örömére. Az alábbi hirdetésben rönkfából készült, egyedi elképzelés alapján rendelhetünk tornyos, csúszdás, alagutas játszóteret, melyet 250 ezer forinttól rendelhetünk meg.

Kültéri játszótér

Vizi játékok

A forró nyári napokon a gyermekeknek mi is lehetne jobb szórakozás, mint a kertben, egy kis pancsolás. Mindig ügyeljünk, hogy a medencét vízszintes helyre rakjuk, és használaton kívül érdemes letakarni.




Hasonló hirdetések

 
Elhelyezkedés
Budapest