+ Ingyenes hirdetés feladása

A legkeresettebb kerti játékok

5 hónapja, 2 hete

Megérkezett a várva vár Vakáció, ezzel együtt a gyerekeknek a nyári szünet. Ilyenkor minden szülő próbálja lefoglalni és lefárasztani a gyerkőceit. A legideálisabb, ha a nap nagy részét a szabadban töltik, már ha az idő is engedi. A következő cikkünkben olyan szabadtéri játékokat válogattunk össze, amikkel a kertben ugrálva, futva, homokozva, játszva foglalhatjuk le a kicsiket. 


Nem kell nagy költségekbe verni magunkat, nem mindig a legdrágább ötletek okozzák a legnagyobb örömöt csemetéinknek. A legtökéletesebb időtöltés számukra, ha együtt van a család, és mindenki jól érzi magát!


Trambulin

Ha egyszer egy gyerek elkezd a trambulinon ugrálni, alig akarja abbahagyni. Olyan könnyű játéknak tűnik, ugyanakkor ugrálni is meg kell tanulni. Sok komoly előnye van, fejleszti az egyensúly érzéket, ritmust, időzítést, ezért a sportolók is gyakran használják. Síelők, korcsolyázók, tornászok, de még a búvárok is beiktatják a trambulint az edzésükbe. Ez a 180 cm-es trambulin 42 990  forintért megvásárolható.

Eladó kerti trambulin 180cm-es, védőhálóval


Homokozó

A gyerekek nagyon kedvelik a homokozót, szeretnek benne többek között főzni és várat építeni. Nagyon jó készségfejlesztő játék, ami nem változott 40-50 éve. Mindenkinek van gyerekkori élménye, amikor formákat önt ki a vizes homokból vagy betemetik egymást a játszótéren. Homokozás során az asszociációs készség fejlődése mellett a manipulálás, a finommotorikus készség is fejlődik. A formák előállításával a gyermek megdolgoztatja a kezeit, koordinálja annak mozgását. A gombócgyúrással, homokcsippentéssel, homokozó formák használatával felkészíti a kéz izmait a ceruzahasználatra, így az iskolai írástanulásra.


Hinta

A hinta lehet hagyományos vagy fészek a mechanikája ugyanaz, remek kikapcsolódás a gyerekeknek. Számos kutatás bizonyítja a hinta jótékony élettani hatásait, rengeteg fizikai, szociális és kognitív készség fejlődésére van egyedülálló pozitív befolyással. Kisgyermekes szülők nagy kedvence az adamo hinta, ezt a bölcsőhintát újszülött kortól 3 éves korig használatnak a gyermekek. Fejleszti az egyensúlyt, a szem és kéz koordinációt, erősíti a lábakat, segít felkészülni a babának a nagymozgások beindításában mindemellett a koraszülött babáknál felgyorsítja a súlygyarapodást és kiegyensúlyozottá teszi a fejlődést. Az adamo hinta ára 24 990 forint.

Adamo hinta gyerekeknek 3 éves korig
Csúszda

A csúszdán való lecsúszás a fent lent, a mélység és magasság észlelését segíti, segíti a térben tájékozódást. Jó nézni a gyerekeket a jásztótéren ahogy egymás után csúsznak le, szépen sorban felmásznak, a mászókára majd lecsúsznak, és közben jól elfáradnak. Kerti, kisméretű csúszdát hétezer forinttól vásárolhatunk.


Játszótér

Komplett játszóteret is vásárolhatunk a kertbe a gyerekek nagy örömére. Az alábbi hirdetésben rönkfából készült, egyedi elképzelés alapján rendelhetünk tornyos, csúszdás, alagutas játszóteret, melyet 250 ezer forinttól rendelhetünk meg.

Kültéri játszótér

Vizi játékok

A forró nyári napokon a gyermekeknek mi is lehetne jobb szórakozás, mint a kertben, egy kis pancsolás. Mindig ügyeljünk, hogy a medencét vízszintes helyre rakjuk, és használaton kívül érdemes letakarni.

Hasonló hirdetések

 • Karácsonyi ajándékötletek
  Budapest
  Javában tart a karácsonyi ajándékvásárlás, folyamatos kérdés, hogy "Mit vegyünk karácsonyra??" Ebben szeretnénk segítséget nyújtani, mutatunk néhány jó ötletet. :) Videójáték és konzolok Manapság már minden gyerek játszik valamilyen videójátékkal, íg...
 • Fogadj örökbe! – gazdára váró kutyusok
  Budapest
  Egy kisállatot befogadni nagy körültekintést igényel. Sok helyen olvashatjuk, hogy állatot örökbe fogadni menő, de emellett nagy felelősség is gondoskodni egy állatról. A legtöbb menhely szabályokat lefektetve szerződéssel ad örökbe kutyát, de sokszo...
  1 hete, 5 napja
 • Álláshirdetési mustra – Ezekből az állásokból van a legtöbb?
  Budapest
  A Maxapró apróhirdetési portál álláshirdetési oldalán több mint 30 000 álláshirdetés között keresgélhetünk. Korábbi cikkünkben már kiveséztük, hogy az ország egyes területein hogyan oszlanak meg az álláshirdetések. Az egyes szakmák és szakterületek á...
  2 hete, 6 napja
 • Hogyan válasszuk ki a legbiztonságosabb gyerekülést?
  Budapest
  Az autósülés a nagyobb tételek közé tartozik, amit egy kisbaba érkezésekor be kell szerezni. A döntés, hogy miben utaztassuk gyermekünket, nem egyszerű, hiszen a piacon rengeteg termék megtalálható, a pár ezres verziótól a százezres árú ülésig minden...
 • Lakáscsere? – miért is ne
  Budapest
  Ha szeretnénk értékesíteni az ingatlanunkat, azonnal az eladás vagy a kiadás jut eszünkbe, pedig akár a lakáscsere is szóba jöhet. A Maxapró hirdetései között több mint 1700 lakáscsere hirdetés található. Leginkább vidéki ingatlanokat szeretnének bud...
  1 hónapja, 2 hete
 
Elhelyezkedés
Budapest