A legkülönlegesebb eladó antik bútorok a héten

Budapest
4 éve, 7 hónapja

Az apróhirdetési oldalak TOP 10 keresési kategóriája közé tartoznak a bútorok, ezért jó néhány különleges vagy meghökkentő darab bukkan fel hétről hétre nálunk is, amin megakad a szemünk. Most több száz éves, antik darabokat találtunk, amiket érdemes megnézni.


250 éves tölgyfa asztal

Antik tölgyfa asztal

 

Csodálatos, robosztus tölgyfa asztalt hirdetnek, aminek a korát kb. 250 évre becsülik. Egy ilyen bútor hangsúlyos darab lehet az étkezőben, egy darabka történelem az otthonunkban, ráadásul a leírás szerint hibátlan állapotban van.


Antik belga kandalló 1839-ből

Antik kandalló


 

A heti válogatásból a személyes kedvencünk ez az öntöttvas és kovácsoltvas kandalló, amit rézveretek díszítenek. Súlya tekintélyes 90 kg. Még látható benne az eredeti szignatúra (a hirdetésben fotó is van róla), különleges darab.


Ónémet komód fürdőszobába

Antik felújított fürdőszobaszekrény

 

Nem minden fürdőszobában könnyű elképzelni, de ahova stílusában illik, ott biztosan emlékezetes darab lesz ez az ónémet, márvány pultos fürdőszobaszekrény. Az egész szekrény fel van újítva, talán a mosdókagylót és a csaptelepet érdemes lehet kevésbé modern darabokra cserélni.


Francia barokk garnitúra

Eladó antik komód

 

A lista végére egy komplett garnitúrát hoztunk, aminek a része egy kanapé, hozzá két fotel, egy intarziás dohányzóasztal és egy komód is. Hibátlan fafaragásokkal és kárpittal különleges vétel lehet, ára is ennek megfelelő, 4 500 €-ért hirdetik.




Hasonló hirdetések

 
Elhelyezkedés
Budapest