A legkülönlegesebb motorok a héten, a száguldás szerelmeseinek

Budapest
3 éve, 9 hónapja

Igazán különleges élmény két keréken szelni az utakat, erről a kétkerekűek szerelmesei, a motorosok ódákat tudnának zengeni. Használt motor vásárlása nem egyszerű, annak sem, aki napi szinten foglalkozik javítással, és jó típusismerete van. Ne ragaszkodjunk egyetlen márkához sem, inkább egy megkímélt és jó körülmények között üzemeltetett modellt válasszunk. A műszaki állapot felmérése mellett célszerű egy próbaútra elvinni a járművet, ahol minden funkciót kipróbálhatunk.

A márkaszervizzel való átvizsgáltatást is érdemes megfontolni, hiszen rengeteg motort láttak már, ismerik a típusokat, sok törött darabot állítottak helyre, észreveszik azt, amit laikus nem – ráadásul van diagnosztikai rendszerük, amivel ki tudják olvasni a motor hibakód-tárolóját, tudják értelmezni őket, ez pedig egy modern motornál elengedhetetlen.

 

A kiválasztott jármű megtekintése előtt érdemes a lehető legtöbb tudást magunkba szívni. Mire kell odafigyelni, milyen rejtett hibái lehetnek a modellnek. Érdemes jól beleásnunk magunkat és háttérkutatásokat végezni, megéri körbejárni a kérdéseket a vásárlás előtt. Az is fontos, hogy ne kapkodjuk el, hiába utaztunk sokat a kiválasztott típus megtekintése előtt, ne ugorjunk bele hirtelen a vásárlásba.

 

Nézzük a kínálatban található használt motorkerékpárokat és robogókat!


Kawasaki ZRX 1100

Eladásra kínálnak egy 1998-as évjáratú, Kawasaki Zrx 1100-as motorkerékpárt. A hirdetés szerint megkímélt állapotú és rendszeresen szervizelt.

 

 

Yamaha Vmax

Egy keveset futott Yamaha Vmax motorkerékpárt kínálnak Gyöngyösön. A motor szinte gyári állapotban van.

 

 

Piaggio X8 400

Íme egy óriásrobogó, 2006 novemberi gyártású, Piaggio X8 400 i.e. A színe Grigio smokey, füstszürke metál. A robogó üzemképes és Kazincbarcikán kipróbálható, 27 322 kilométert futott.

 

 

 

Honda GL500 SilverWing

Eladó egy 1983-as évjáratú Honda GL500 SilverWing motorkerékpár, 2022. 03. 27-ig érvényes műszakival. Kilométer óra állás 94500 km, ami valós érték. A motor 2016-ban teljesen restaurálva lett motorikusan és szerkezetileg.

  




Hasonló hirdetések

 
Elhelyezkedés
Budapest