A nagy kertibútor választó

Budapest
3 éve, 10 hónapja

A nagy kertibútor választó

Itt a tavaszt, egyre több időt töltünk a kertünkben. Ahhoz viszont, hogy a kertben is jól érezzük magunkat és tágíthassuk az életterünk, szükségünk van megfelelő és kényelmes bútorra, ami nem utolsó sorban szép is és kiszolgálja az igényeinket.


Milyen kerti bútort válasszak? Tesszük fel a kérdést. Nézzük miket kell figyelembe venni a vásárlásnál.


Miből készüljön a bútor?

A kültéri bútorok készülhetnek többek között fából, fémből és műanyagból, rattanból. Ez az általunk példának hozott darab fából készült bútor, ár érték arányban nagyon kedvező. A fából készült kültéri bútor időtálló, viszont pár évente nem árt lekezelni a felületet, hogy megvédjük a külső környezeti hatásoktól. A fabútor nem melegszik és az esti órákban nem lesz túl hideg sem, ám általában lécekből áll, amik nyomhatják a lábat.

 

Fából készült kerti bútor


 

Milyen elemekből álljon?

El kell döntenünk, hogy mire fogjuk használni leginkább, ha étkezésre, akkor a fenti fából készült asztal és székek nagyszerű megoldás. Azonban, ha inkább egy kültéri nappalit szeretnénk, ahol jót beszélgethetünk, vagy leheveredhetünk, megfelelőbb lehet egy műrattan bútorcsalád.

 

Műrattan kerti bútor

 

Összecsukható vagy masszív?

Az sem mellékes, hogy összecsukható legyen e, vagy inkább masszív darabot szeretnénk. Ha szűk a helyed van, és nem szükséges mindig az összes szék használata: csakis az összecsukható szett a jó választás számodra. Nagyon kedveltek a rusztikus és naturális stílusú nyárfából készült bútorok, amik biztosan jó hosszú ideig szolgálják a kényelmünk.

 

Rusztikus nyárfa kerti bútor

 

Fedett vagy szabad téren fogod használni?

Ez egy fontos kérdés hiszen a fából készült bútorok nem biztos, hogy kellőképpen bírják a vizet. A szabadban elhelyezett kerti bútort is érdemes letakarni, ha esik az eső, és téliesíteni se felejtsük el. Bár a jó minőségű bútor fagyálló.


Mennyi pénzem van rá?

Talán a legfontosabb szempont mindenki számára, hogy mit enged meg a pénztárcája. Ha igazán kedvező és trendi bútort szeretnénk, magunk is elkészíthetjük, hiszen a raklap bútorok fénykorukat élik. Számtalan ötletet találunk az internetes az elkészítésükről, ha viszont nem szeretünk barkácsolni, készen is vásárolhatóak.

 

Fából kézült kerti bútor




Hasonló hirdetések

 
Elhelyezkedés
Budapest