A4-Tech Bloody G230P, 100 dB, 16 Ohm, 7.1, RGB, USB-A, 3.5mm Jack, Vezetékes, Mikrofonos, Fekete gam

6 765 Ft
Budapest
3 napja, 12 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12175019
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Videojáték, Konzol
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Szeretnél előnyhöz jutni más játékosokkal szemben? Akkor felkeltheti figyelmedet a neves A4tech által gyártott gaming fejhallgató, amellyel még a legapróbb részletet sem fogod elszalasztani. Fülpárnái nagyon kényelmesek és jól illeszkednek a fülekre. Zárt konstrukciója lehetővé teszi a környezeti zajok teljes kizárását. 

Hangszigetelése jelentősen javítja a 3D audió minőségét és pontosságát, melynek köszönhetően mindig egy lépéssel az ellenfeleid előtt fogsz járni. Más fejhallgatóktól eltérően szokatlanul hosszú, 2 m-es kábellel rendelkezik, mely egy oldalon csatlakozik. 20 és 20000 Hz közti frekvenciasávja mellett biztos lehetsz abban, hogy a hangszíneket a lehető legjobb minőségben fogod visszakapni.

Az érzékenység hatással van az akusztikus teljesítményre, különösképp a hangerőre és a hangvisszaadásra. Az elsőrangú A4tech gamer fejhallgató érzékenysége 100 dB/mW. A hangszóró méretét is lényeges megemlíteni, ami ebben az adott esetben 50 mm. RGB megvilágítással szintén ellátták.

Az elsőrangú A4tech Bloody G230P egyéb funkciói

Az ismert A4tech által tervezett gaming fejhallgatónak egyetlen elszánt gamer felszereléséből sem szabadna hiányoznia. Hogy tudj kommunikálni a csapattársaiddal, evégett mikrofonnal egyaránt kibővítették. Az integrált hangerőszabályozóval módosítható a hangerő. 

Óriási előnye, hogy támogatja a 7.1-es térhangzást, amelynek köszönhetően minden ellenséges lépést hallani fogsz. A fülpárnák egyszerűen kicserélhetők. Ez a meglévő A4tech gamer fejhallgató PC, PlayStation 5 és Xbox Series platformhoz készült.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Budapest


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Easy-Shop Kft.

  • +36 1 3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest